bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler21
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası10
- nohut yaptım nası olmuş12
- yazarların sormak istediği sorular4
- 0 0 75
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- malatya6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- film önerisi5
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- sıkıldım abi4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- dünyaya çocuk getirmek4
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- queen feristah10
- birader ne demek11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- dostluk2
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yeni parti46
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- tai lung18
- black hawk down2
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz10
- süzme yoğurt3
- börekitas3
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- kız nick altı meriçleri12
entry'ler (48)
grace slick & the great society olarak cıktıkları turnede white rabbit ve somebody to love şarkılarının farklı yorumlarıyla 70'ler furyasına alternatif bir tat sunmuş san francisco'lu hippilerdir.
an itibariyle star wars'da gerçekleşebilecek hadisedir.
e-hediyemi beğendin mi?
k-muhteşemsin obivan..
e-divana geçelim mi?
k-önce ben türkümü çığırayım da. obiiivvvaaaanııımmmm haey haey.
e-hediyemi beğendin mi?
k-muhteşemsin obivan..
e-divana geçelim mi?
k-önce ben türkümü çığırayım da. obiiivvvaaaanııımmmm haey haey.
halka açık yerlerde sevişebilme ehliyetlerini farketmeleri ile görüntü kirliliğine ve zaman zaman mide bulantılarına yol açtıkları bilinmektedir. takım halinde çalışmaları halinde mahallenin delikanlıları tarafından işkence görürler. kitlenmeleri sebebiyle ise mahallenin en yaşlı teyzesi ile kaynar sulara yelken açtıkları bilinmektedir.
kendinden bir bok olmayacagının bilincinde, hayatındaki her hadiseyi pesimize edebilen, arkadaşıyla bar tuvaletine girdiginde pisuvara yönelmek yerine kapalı olan klozete giren nice insanlarımızın duygularına tercüman-ı ahval yayınlarını tek tek dagıtan,
"tersi dönmüs karafatma, zıplaması mumkun degil" , "tek kanatli sinegim ben, ucmam ama ses yaparım " tadındaki sözleriyle beni benden alan ayyuka seysi.
"tersi dönmüs karafatma, zıplaması mumkun degil" , "tek kanatli sinegim ben, ucmam ama ses yaparım " tadındaki sözleriyle beni benden alan ayyuka seysi.
soner gunday'ın incisi orcun kunek karakterinin sarfetmis oldugu vecize.
nice annanelerimizin, babaannelerimizin gerçekleştirdigi giyinme cesidi. sağ ellerinde tuttukları ve unutmamak için bir yere bırakamadıkları takma disten oturu bu yonteme basvurdukları bilinen bir gercektir. takma dislerini unutmamak icin gunah oldugu soylemine dahi kulak asmazlar. bide bunların dede versiyonu vardır ki evlerden ırak bi versiyon olmakla beraber update edilmeleride imkansızdır. tabi entariyi buluncamı bunarlar yoksa bunayıncamı bulurlar bilinmez, arastırma konusudur. orcun kunek abimizin en sevdigidir o dedeler.
(bkz: koye inem dede dovem)
(bkz: koye inem dede dovem)
"bey yine kimbilir kimlerle fingirdeşiyo" seklindeki endiseli yuruyustur. bahsi gecen tiryaki tavuk ise agzında sigara olması da olagandır.
"kara murat benim!" derken bir eli vasıtası ile yuzundeki beni gosterebilitesi olandır.
kentucky fried chicken logosundaki yasli amca olarakta bilinen asiri hayvan severdir.
p: serhan yavaş olur musun tangam icime kaçtı!
s: sinsi sinsi otuzbir cekmekteyim yağmur altında.
p: polis var mı polis
s: indiana polis ?
p: hassiktir!
s: içindeeymişik, yeşilmişik sazmışık.
s: sinsi sinsi otuzbir cekmekteyim yağmur altında.
p: polis var mı polis
s: indiana polis ?
p: hassiktir!
s: içindeeymişik, yeşilmişik sazmışık.
milli savunma bakanligi'nca toplanan komiteye gore; "once huplet, sonra gumlet, ardindan da diktir" teorisi desteklenmistir. bizenedir, gereksizdir.
(bkz: kukunda ne hissediyorsun)
(bkz: bence buyuk acicak)
(bkz: kukunda ne hissediyorsun)
(bkz: bence buyuk acicak)
"er ryan'ı traş etmek" adlı private firmasının özenle çalıştığı erotik gerilim. önümüzdeki sonbaharda piyasaya çıkmaması ise vivid firması yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ilkbahar temizliği döneminde baş göstereceğinin bir gillette mach üçüdür.
zevkler ve renklerin tartışılmasi gerekliliginin kapisini aralamis, "zeki muren sanatci da ismail yk sanatci degil mi ? " sorunsalini ortadan kaldirmaya calismistir. anlamsiz gibi gorunur, anlamlidir.
kafasi pinpon topu kivamina gelene dek vucut gelistirmesini, baska bir isle ugrasmamasini temenni ettigim nobel odullu pitbull.
anal seks yapilmamasi gereginin kavrandigi durumdur. tabi yapilmasi veya yapilmamasi durumu tartısma konusudur. *
sigara almak icin yeterli paranin bulunmadigi veya bakkalin kapali oldugu anlarda insanin sinir krizi geçirmesine vesile olmasi.
resimlerini facebook , netlog , siberalem , yokmubenisiken ve turevleri sitelerde teshir etme ihtiyaci duyanlardandir. eger ucubemsi bir resmi farkedilirse milyonlarca hayranini hayal kirikligina ugratma endisesini tasidigindandir ki guzel olma misyonunu ustlenmistir. uzme bizi, cikartma gunes gozluklerini.