bugün

entry'ler (6)

preet bharara

(bkz: billions) dizisindeki chuck rhoades karakterinin gerçek hayattaki halidir aynı zamanda.

ilk sex anısını anlatan türk kızı

bakire bir kız arkadaşına anlatıp onu kıskandırmak için yapılandır. tabi bu sırada utandığından dokunulduğu an boşaldığından ziyade yalan söyleme ihtimali yüksektir

vikings

4x05
--spoiler--
ivar floki'den daha yeni ders almaya başladı ama ilk cinayetini gerçekleştirdi. mezun olduğunda olacakları düşünmek istemiyorum. lagertha bir kez daha reisliği bir erkekten aldı. yalnız o kadar güzeldiki adam ölürken bile kızmadı. ragnar da uyuşturucu bağımlısı oldu iyice
--spoiler--

dalga geçmek için dinlenip bağımlı olunan şarkı

deli yürek jenerik müziği. az önce dalga geçmek için açtım halbuki. durmuyor deli yüreğim durmuyor deli yüreğim yer yüzü almıyor bedenimi..

evli olmayanlara prezervatif satışı yasaklansın

cinsel sağlık yönünü geçtim ülkede suriyeliler var. her biri 4-5 çocuk yapıyor ve bu durumda kontrolsüz üreyelim diyorsun. beynindeki kondomu çıkar bence.

black sails

3x09
--spoiler--
dizideki en taşaklı ikinci karakteri olan (birincisi için (bkz: kaptan flint) charles vane eleanor kevaşesi yüzünden öldürüldü. eleanor ikinci kez vane'i edward teach'ten ayırmış oldu. o yüzden bence eleanor'un ölümü teach'in elinden olacak. öte yandan bomba gibi bir sezon finali bekliyor bizi. büyük savaş var. eğer hakkını vererek çekmişlerse dizinin popülerliği baya artacaktır.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026