bugün
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi9
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar14
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kent lokantası8
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor23
- en unutamadığın an14
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır16
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar22
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü29
- yok mu sorusu olan14
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı30
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez11
- young and dumb11

entry'ler (23)
Bu kadar unutmaya mecbur kalmaya dayanamıyorum. içim yana yana numarasını silmeye, ses kayıtlarını silmeye, mesajları silmeye ve en önemliside fotoğraflarını silmeye mecbur kalmaya dayanamıyorum.
Mecburiyetten nefret ediyorum, bu bir nevi ölüm gibi birşey. ölmeye mecbur kalmaktan nefret ediyorum.
Elveda mesajını silmeye kıyamamaktan nefret ediyorum.
Sözlük, en önemliside ben yarın onun mesajını olmadan uyanıcam çok zor olacak o yüzden uyumicam ama yüreğimin içi çok ağrıyor..
Mecburiyetten nefret ediyorum, bu bir nevi ölüm gibi birşey. ölmeye mecbur kalmaktan nefret ediyorum.
Elveda mesajını silmeye kıyamamaktan nefret ediyorum.
Sözlük, en önemliside ben yarın onun mesajını olmadan uyanıcam çok zor olacak o yüzden uyumicam ama yüreğimin içi çok ağrıyor..
Şartlar el vermiyor sözlük. kemiklerim acıyor, canım gereğinden fazla yanıyor. iki insan birbirine bu kadar çok aşıkken nasıl ayrılır demeyin, oluyor. Hatta öldüre öldüre oluyor.
Sabah uyanıyorsun tam Günaydın yazmış atıyorsun birden aklına geliyor ve sen o 8 harfi 80 kere öle öle siliyorsun.
Sözlük içim çok yanıyor.
Sabah uyanıyorsun tam Günaydın yazmış atıyorsun birden aklına geliyor ve sen o 8 harfi 80 kere öle öle siliyorsun.
Sözlük içim çok yanıyor.
IRKÇILIĞA LÜZUM YOK!
Mutsuzluk.
Koskoca bir hayal kırıklığı,
Koskoca bir yalan yığını
ve
Koskoca bir çift mavi göz.
Gökyüzü istediğinde sana hem gökyüzü hem deniz olan kıyısında uyuya kaldığın deniz. Onun gözleri.
Ağladığın zaman gözyaşlarını omzunda sildiğin adamın gözleri. Aslında silemezsin, dokunamazsın ne dokunabilir nede konuşamazsın sadece uzaktan bakarsın. Uzaktan dokunursun, uzaktan konuşursun yüreğiyle, uzaktan bakarsın gözlerine
ve yine uzaktan
silersin gözlerini omzunda.
Koskoca bir hayal kırıklığı,
Koskoca bir yalan yığını
ve
Koskoca bir çift mavi göz.
Gökyüzü istediğinde sana hem gökyüzü hem deniz olan kıyısında uyuya kaldığın deniz. Onun gözleri.
Ağladığın zaman gözyaşlarını omzunda sildiğin adamın gözleri. Aslında silemezsin, dokunamazsın ne dokunabilir nede konuşamazsın sadece uzaktan bakarsın. Uzaktan dokunursun, uzaktan konuşursun yüreğiyle, uzaktan bakarsın gözlerine
ve yine uzaktan
silersin gözlerini omzunda.
geçmişimi özlemiyorum sözlük. ben geçmişimden nefret ediyorum, bugün geçmişte bırakmam gereken şeyle yüzleştim. artık dayanamıyorum. geçmişe bakıp güzel günler görmeme mi yanayım yoksa dünya sandığımız yerde insan olmamssına mı?
içimdeki ben'in bana anlatamadıklarını anlatan adam. ben'in bana olan tercümanı.
ben sana yâr dedimde, demez olaydım.
cemaat değil târikat. Mensup olduğum târikattır kendileri.
umutsuzca beklemektir. o güzel yüzü aklına düştükçe efkarlanmak, güzel gözlerini gördükçe canın yanmasıdır. ve imkansız olduğunu bile bile hayal kurmaktır. hiç bir zaman gel diyememektir, iöe gömmektir. derinliklerinde saklayıp içini açamamaktır.
Dün gece farkettim ben bunu. Sensiz olmam dün gibi, geçti ama acısı hâlâ yüreğimde. Bugün yakınken yarın ve ondan sonra ki öbür yarınlarda daha da uzaklaşacak. Her ne kadar da uzaklaşsa bu anıları/hatıraları silmeye yardımcı olmayacak. |Yarınların dünleri gibi özlüyorum seni.|
dertlere, kederlere, anılara eşlik eden tek yoldaş.
her ne kadar da soğursa soğusun yine eski samimiyetini bulur.
her ne kadar da soğursa soğusun yine eski samimiyetini bulur.
boş eylemdir. boşuna beyin yorulur. imkansiz olaydir. zaaaaaa. sacma sapan hayal kuracaginiza calisin vataniniza hayirli evlat olun dedirtecek eylemdir.
mutluyum dediğim anda vur banaaağğğ.
(bkz: simdikihalim)
hüzündür.
kalbinizi buruklaştırır, sizi bir nebzede olsa yakar.
ortada kaldığınızı fark ettiğinizde daha çok ortada kalırsınız. Ağlarsınız sessizce geceler boyu, kimse duymaz sesinizi.
Bırak sesinizi duymayı yardım eden de olmaz.
hüzündür.
kalbinizi buruklaştırır, sizi bir nebzede olsa yakar.
ortada kaldığınızı fark ettiğinizde daha çok ortada kalırsınız. Ağlarsınız sessizce geceler boyu, kimse duymaz sesinizi.
Bırak sesinizi duymayı yardım eden de olmaz.
memnun olurum. bu durumun dindarlik veya hristiyanlık ile hicbir alakasi yoktur. insanliktir bu. insan olmak zordur zorlaniyorsunuz fazla kasilmayin. Allah'ın izniyle onlarda güzel günler görecek.
onlardan biride benim. ta kendim. çok güzel bir durumdur. çayın son yudumunu içtikten sonra masaya sadece çay fincanını değil gözyaşınıda bırakmaktır.
benim.
sadece bir tane arkadaşım var onu haricinde okulda çarşıda avm de hep yanlızımdır. insanlar cool göründüğümü söyler ama ben pek inanmam. kendime acıyıp 'ne haldeyim ben' diye düşünüp çokca odanın bir kenarında ağlaya kaldığım durumdur.
sadece bir tane arkadaşım var onu haricinde okulda çarşıda avm de hep yanlızımdır. insanlar cool göründüğümü söyler ama ben pek inanmam. kendime acıyıp 'ne haldeyim ben' diye düşünüp çokca odanın bir kenarında ağlaya kaldığım durumdur.
bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir. bir kız olarak bence aşık olunası bir bayanın gözü yeşil veya koyu kahve/siyah olmalıdır.
büyük ihtimal onu öldürmek için kuyruğa girilir. haklı olaraktan.
babaya onu sevdiğini söylemek.
çok acı bir durumdur. bunun neden böyle olduğunu bilinir ama bilinmemezlikten gelinir. akla geldikçe ağlanan ve anneye sarılması gerektiren durumdur.
çok acı bir durumdur. bunun neden böyle olduğunu bilinir ama bilinmemezlikten gelinir. akla geldikçe ağlanan ve anneye sarılması gerektiren durumdur.