bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tavuk sevmemek4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- güzel kadın3
- yorgun mermi19
- she was the most beautiful person'i ever saw2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri2
- laptop4
- sürekli dizi6
- yeni zelanda ya gitmek5
- etek giyen erkek11
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- bikbik hanfendi2
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı2
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek4
- her şey ölümümle başlamıştı2
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sakallı aşçı2
- tahta kavede sütlü nescafe söylemek2
- hangi manifest kızısın3
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- bir daha doğmayacak olmak2
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- sarışın erkek karizması2
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- devalüasyon yakın mı9
- kara lahana2
- lionel messi4
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- mekke anlaşması7
- neden eksi aldığını anlamamak4
- eskorta aşık olmak4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kotor6
- yavrum diye hitap eden erkek7
- kadınların erkekleşmesi4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- kadınlar mı döver erkekler mi4
sevdiği entry'ler
"Kelime çözünürlüğü düşük olduğu için duygu çözünürlüğü de düşük" insanlarla aranızda herhangi bir paylaşım olmasına gerek yok diyor, iyi geceler sözlük ile kapatıyoruz.
işimizde gücümüzdeydik
görsel
görsel
Üşengeçlik. Ben sırf üşendiğim için bütün gün kendime kahve yapmadığımı biliyorum başkasıyla hiç uğraşamam. Henüz o kafada değilim. Yemin ediyorum psikolojimi o kadar bozdular ki sürekli kendimi bu konuda bahaneler ararken buluyorum.
Biz çok gördük güzelim öyle "ben unutmam" diyenleri. Bari yalan söylemeyin. Unutuyorsunuz işte alenen. bunun düşük ıq belirtisi olma ihtimali de var tabii. Neyse zaten ıq beklentimiz kalamamıştır.
Henüz yaşamadığı andır. Bence Türkiye sınırları içerisinde huzurlu insan olamaz ki yok da.
Tamam mum kardeş en çok sensin sakin ol
görsel
görsel
Asıl olay dişini fırçalayacak bile vakit bulamamakta. Durum böyle olunca özlem duygunuz da kayboluyor. O değil de Sabah niye 6 da kalkıyoruz ki gerçekten ben anlamıyorum ama.
Thanks..
görsel
görsel
Kimse, hele sabahları bütün herkes iki katı mal oluyor. 6'da kalktım. Altı. Gece gözlem raporlarını temize geçirmedim. Dilekçe yazmadım. Dekanlık toplantısını unutmuşum. Ahahaa e ben hiçbir şey yapmazken niye 6 da kalkıyorum? Söyleyeceklerim bu kadar.
Okulda bir köpek var adı gece. Üzülür gece, özler, merak eder. Birini sevince onu önemser. içgüdüleri gereği sadıktır da. Sizin istemediğiniz köpeklerden çok daha düşük insanlar var sokaklarda biz de onları istemiyoruz.
Sevmek çok kişisel bir şey. Seven insan bekler, bekleyecek diye bir şey var mı bilmiyorum. Bence gerçekten seven insan zaten bunu bir zorunluluk olarak görmez. Belki beklediğinin farkında bile değildir, bilmiyorum. Sevgiyi nasıl yaşamak istediğiniz ve nasıl yaşamak zorunda kaldığınız da çok önemli. Bekliyorsun ama bu gerçek bir beklenti değil. Bedenin beklemiyor belki ama ruhunu hep beklerken buluyorsun. Yazmaya çok benziyor bu. O karakterleri yazmıyorsun ama kafanda hep konuşuyorlar, oradalar ama sen yazmıyorsun ama duyuyorsun onları hatta bazen konuşuyorsun da ama yazmıyorsun işte.
aaa bu minicik baya küçücük ama kocaman çıkmış yeni kankam beni sevmiyor ama. Onu görünce heyecanlanıp yüksek sesle konuşuyorum o da korkup kaçıyor. Kaçarken bile tatlı.
görsel
görsel
Üç saatlik dersten çıktıktan sonra öğrenciler bana kalp yapıyorlardı yandık vizede mecbur kalp nasıl yapılır diye sorcaz yoksa hepsi kalacak.
Çünkü hoş
görsel
görsel
Kitap almaya yetmeyendir.
sekizde konferans var sözde hâlâ geleneksel müzik dinliyoruz. Okumuş etmiş insanlar bile bekletiyor, deli oluyorum. Okumuş etmiş insanlar daha çok bekletiyor. Beklemek zordur.
Yeterince istemiyorsunuzdur. Oturduğun yerde istemekle de olmuyor. Hem baktım olmuyor istemiyorum sorun kalmıyor. Ama muhakkak oldururum. Belki bir saat sonra belki on yıl bir yerlerde olur. Zaman böyle şeyler için yok mu zaten, akıp gitmesinin bir anlamı olmalı.
karabiberim seni seviyorum dedi az önce ama kanıtlayamam işte.
görsel
görsel
Çok gereksiz bir eylem açmadığın sürece yok zaten ben de gençken siliyordum falan da bu kemik hesabı hiç silmeyi düşünmüyorum artık çünkü kendi kişisel alanını oluşturdu hesap artık Cumhurbaşkanı bile gelse umrumda olmaz.