bugün

sevdiği entry'ler

iyi geceler

"Kelime çözünürlüğü düşük olduğu için duygu çözünürlüğü de düşük" insanlarla aranızda herhangi bir paylaşım olmasına gerek yok diyor, iyi geceler sözlük ile kapatıyoruz.

anın görüntüsü

işimizde gücümüzdeydik
görsel

evlenmemek için bir neden söyle

Üşengeçlik. Ben sırf üşendiğim için bütün gün kendime kahve yapmadığımı biliyorum başkasıyla hiç uğraşamam. Henüz o kafada değilim. Yemin ediyorum psikolojimi o kadar bozdular ki sürekli kendimi bu konuda bahaneler ararken buluyorum.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Biz çok gördük güzelim öyle "ben unutmam" diyenleri. Bari yalan söylemeyin. Unutuyorsunuz işte alenen. bunun düşük ıq belirtisi olma ihtimali de var tabii. Neyse zaten ıq beklentimiz kalamamıştır.

insanın en huzurlu olduğu an

Henüz yaşamadığı andır. Bence Türkiye sınırları içerisinde huzurlu insan olamaz ki yok da.

anın görüntüsü

Tamam mum kardeş en çok sensin sakin ol
görsel

geçmişe duyulan özlem

Asıl olay dişini fırçalayacak bile vakit bulamamakta. Durum böyle olunca özlem duygunuz da kayboluyor. O değil de Sabah niye 6 da kalkıyoruz ki gerçekten ben anlamıyorum ama.

anın görüntüsü

Thanks..
görsel

tahammül edemediğiniz kişiler

Kimse, hele sabahları bütün herkes iki katı mal oluyor. 6'da kalktım. Altı. Gece gözlem raporlarını temize geçirmedim. Dilekçe yazmadım. Dekanlık toplantısını unutmuşum. Ahahaa e ben hiçbir şey yapmazken niye 6 da kalkıyorum? Söyleyeceklerim bu kadar.

köpeksiz sokaklar istiyoruz

Okulda bir köpek var adı gece. Üzülür gece, özler, merak eder. Birini sevince onu önemser. içgüdüleri gereği sadıktır da. Sizin istemediğiniz köpeklerden çok daha düşük insanlar var sokaklarda biz de onları istemiyoruz.

sevmek ve beklemek

Sevmek çok kişisel bir şey. Seven insan bekler, bekleyecek diye bir şey var mı bilmiyorum. Bence gerçekten seven insan zaten bunu bir zorunluluk olarak görmez. Belki beklediğinin farkında bile değildir, bilmiyorum. Sevgiyi nasıl yaşamak istediğiniz ve nasıl yaşamak zorunda kaldığınız da çok önemli. Bekliyorsun ama bu gerçek bir beklenti değil. Bedenin beklemiyor belki ama ruhunu hep beklerken buluyorsun. Yazmaya çok benziyor bu. O karakterleri yazmıyorsun ama kafanda hep konuşuyorlar, oradalar ama sen yazmıyorsun ama duyuyorsun onları hatta bazen konuşuyorsun da ama yazmıyorsun işte.

anın görüntüsü

aaa bu minicik baya küçücük ama kocaman çıkmış yeni kankam beni sevmiyor ama. Onu görünce heyecanlanıp yüksek sesle konuşuyorum o da korkup kaçıyor. Kaçarken bile tatlı.
görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Üç saatlik dersten çıktıktan sonra öğrenciler bana kalp yapıyorlardı yandık vizede mecbur kalp nasıl yapılır diye sorcaz yoksa hepsi kalacak.

anın görüntüsü

Çünkü hoş
görsel

yazarların banka hesabındaki para miktarı

Kitap almaya yetmeyendir.

konferans

sekizde konferans var sözde hâlâ geleneksel müzik dinliyoruz. Okumuş etmiş insanlar bile bekletiyor, deli oluyorum. Okumuş etmiş insanlar daha çok bekletiyor. Beklemek zordur.

istenilen şeylerin gerçek olmaması

Yeterince istemiyorsunuzdur. Oturduğun yerde istemekle de olmuyor. Hem baktım olmuyor istemiyorum sorun kalmıyor. Ama muhakkak oldururum. Belki bir saat sonra belki on yıl bir yerlerde olur. Zaman böyle şeyler için yok mu zaten, akıp gitmesinin bir anlamı olmalı.

anın görüntüsü

görsel

anın görüntüsü

karabiberim seni seviyorum dedi az önce ama kanıtlayamam işte.
görsel

hesabı silmek

Çok gereksiz bir eylem açmadığın sürece yok zaten ben de gençken siliyordum falan da bu kemik hesabı hiç silmeyi düşünmüyorum artık çünkü kendi kişisel alanını oluşturdu hesap artık Cumhurbaşkanı bile gelse umrumda olmaz.
© copyright 2005 - 2026