bugün
- acı gerçekler9
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi11
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- motorla kaza yapan kadın4
- hünkar beğendi vs alinazik9
- sözlükte aile kurmak5
- nejat uygur4
- yeni biriyle nerede tanışılır11
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin15
- spk soruşturmasında 387 milyon lira dondurulması3
- suya giden eşeğin asıl amacı3
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı5
- anın görüntüsü27
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız4
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- en lezzetli balık21
- ata iyi binen erkek3
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- vurdurmaya giden kız sevinci3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog4
- parkta oturan adam3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo3
- ilişkilerde ortak zevklerin önemi2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- ortadoğu3
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat12
- birikim yapmak5
- 24 eylül 20263
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek3
- seri eksicinin iq düzeyi5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- ellerim bos gonlum hos5
- aşk kitabı2
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- atatürk diyor ki9
- true nickli yazar24
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- padişaha ay saçmalama hünkarım diyen harem kadını2
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- karşı cinsteki en itici özellik12
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- ben geldim naneler13
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- gocu33
entry'ler (21)
Yayınlamaktır o. Destek olarak giden helikopterin ne hikmetse arızalanıp düşmesi saçmalığına video yayınlanma falan olmadan da inanmamıştım zaten. Devam edin insanları kandırmaya devam
Bu gece boruyu sadece ispanyollara döşememiş Türk takımıdır aynı zamanda. Gidin ötede oynayın
Allahım sen konuyu biliyorsun. Amin
Ölüyordum be. Çok mutluyuz çok
Sana selam vermeden hayatımızı idame ettirebileceğimizi düşünemiyorduk oysa. işte şimdi tam anlamıyla zor günler bizi bekliyor. Kahretsin :(
Tüm adayları başbakan ceketi ile görüp öyle karar vermek istediğim oylama. O şanlı ceket olmadan karar vermemiz mümkün mü?
Meral Akşener'in karşısına çıkmaya cesaret edemeyen aciz bir insan. işin garibi genel başkanı olduğu partiyi destekleyen kesimin genel itibariyle erkek egemen toplumu benimsemiş, kadınları ikinci plana iten insanlardan oluşması. Hem tabanın kadını bu kadar ötekileştirecek hem de sen adil bir seçimde bir kadının karşısına çıkmaktan bu denli korkacaksın ve bin bir türlü iş çevireceksin. Diyecek söz hiçbir lügatta yok sanırım. Sadece (bkz: başkası adına utanmak)
Oyunlarda hep orta yolu bulmasından ılıman olduğunu düşünmüştüm. Ama tabi başlığın sahibi konuya daha vakıf olsa gerek böyle iddialı bir yorumda bulunmuş. Muson da olsa insandır. Respect
Erken seçimde Kilis halkının oylarında herhangi bir değişikliğe sebep vermeyecek bir başka saldırı.
Özlemek... Dehşet verici bir paradoksun içerisinde buldum kendimi.
Sevgilisiz yaşayamayan erkeklerin korkulu rüyasıdır.
Düşmana güven dosta korku salar. Ne zaman ki böyle kahramanlık içeren videolar gördük işte o zaman ülkecek boku yedik diye düşünüyorum. Yine birilerinin duyguları hunharca istismar ediliyor anlaşılan. Yalnız bu kadar istismarın yaşandığı başka bir dönem olmamıştır muhtemelen cumhuriyet tarihinde. Din istismar edilir, milliyetçi duygular istismar edilir, oy için emeklinin iki kuruşluk beklentisi istismar edilir. Ve utanarak söylüyorum çocuklar istismar edilir. Koca dünya tarihinde yaşanabilecek en iğrenç şeylerin yaşandığı döneme denk geldik. Ölelim ya
Padişahlığı sırasında görüş ayrılığı sebebiyle onlarca aydını journalcilik faaliyetleri ile sürgüne gönderen padişahtır aynı zamanda. Çağın gereklerine ayak uyduramayan, demokratikleşme hareketlerini sürgünle, sansürle, baskıyla sindirebileceğini düşünen hastalıklı bir kafa yapısına sahiptir. Koca bir döneme zorbalık, baskı anlamına gelen istibdat dönemi denmiştir sayesinde. Kaybettiği savaştan meclisi sorumlu tutup fes edecek, Reval görüşmelerinde ülkesinin bölünme planlarını göremeyecek ve ingiliz mandasına olumlu yaklaşacak kadar kadar aciz bir devlet yöneticisidir(!) Günümüzde yobazlar tarafından methiyeler dizilen, ata olarak bellenen ve kıymetinin bilinmediği idda edilen padişahtır aynı zamanda. Abdülhamid'i anlamak gibi ipe sapa gelmez uyduruk kitaplarla savlarını sağlamlaştırmaya çalışırlar ama kaç cariyesi ve bu cariyelerden kaç çocuğu olduğunu pek konuşmak istemezler bu yobazlar. Velhasıl çok dolu adam çok (!)
An itibariyle kafamı kurcalayan sorunsal. Ne güzel teşrif etmişim sözcüğünüze genç, aklı başında bir öğretmen olarak. Nedir bu güvensizlik? Göster entrylerimi beğeni almazsa kendim çeker giderim zaten. Şimdi böyle olunca Vitgotsky'nin içsel konuşma teorisini gerçekleştiriyorum gibi bir hisse kapılıyorum. Allah aşkına söyleyin okuyor musunuz moderatör abiler, ablalar? Neyse bakalım ben de her yazar gibi o kutlu günü bekleyeyim. Ama gözünüzü seveyim fazla uzatmayın şu süreci zira çok zor günler geçiriyorum. Dökülmeye çok ihtiyacım var sözlük.
Yakında hasıl olacak durumdur. Yahu şimdi bile en ufak eleştiri yöneltenin havuz medyası ve sosyal medya aktrolleri tarafından nasıl lince uğratıldığını görmüyor muyuz? ilerde adını destursuz andığımız için aforoz edilme ihtimalimiz bile var. Mahkemelerimiz de engizisyonu bu kadar andırıyorken giderek Ortaçağa saplanmamız endişe verici. Tabi sadece ülkenin yarısı için. Diğer yarısı halinden son derece memnun. Yol yapiyürlaar
Aldattığı adamdan çok bize dert olan kadındır. Burda şöyle doğrudur böyle yanlıştır diye duyar kasarak yüzyıllardır var olan şeyleri değiştiremeyiz be dostlar. Kadınların boşanma durumunda hatta aklından geçirdiğinde nelere maruz kaldığını bilmeyen, ülkemizin kadın cinayetleri sıralamasında öncülük ettiğini bilmeden boşan sonra ne yaparsan yap diyenlere de ayrı bir ayar oluyorum. Şu çaylaklığı bir an evvel atlasam size hazırlamış olduğum epey laflar vardı!
Bu kez mümkünse yeni teknik adamın raporları doğrultusunda hareket edilmesi gereken politika olsun. Hangi taktik dizilişle devam edeceksek (evet Fenerbahçeliyim) ona uygun transferler yapmalıyız. Evet Fegouli ismi sağ açık için heyecan verici ama seneye hangi teknik adamla devam edeceğimiz belli mi? Değil. Kim bilir yeni gelen hoca sağdan ters ayakla içeri doğru kat eden bir açık ister Robben gibi ya da çift forvet oynayabilmek için orta saha özellikleri olan bir açık ister Josue gibi. Sezon içinde sürekli aynı anlamsız tartışmaları yapmamak için öncelikle muhakkak teknik direktörün sistemi doğrultusundaki raporu olmalıdır.
Not: Aziz Yıldırım'ın kat'iyen müdahil olmaması gereken politikadır aynı zamanda.
Not: Aziz Yıldırım'ın kat'iyen müdahil olmaması gereken politikadır aynı zamanda.