Y
yetersiz nick9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yetersiz nick9 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
ak parti öncesi yaşanan karanlık dönem
o günler bu günlerden çok daha aydınlıktı dedirtir. gelecekten bir umudumuz vardı şimdi iyice karamsarız.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
swiftkey
Ücretli olanı mükemmel olan android klavyesi.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
sozluk erkegine asık olmak
Suanda bulundugum durumdur. Cok mutsuzum keske cevap yazsa.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
bayburt üniversitesi işletme ikinci öğretim
bir hakkari üniversitesi arkeoloji ikinci öğretim değildir.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
doğum günü hediyesi
21 nisan doğumlu bir kişinin an itibariyle almak için sözlükten ayrısını gerektiren şey.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
Y
yetersiz nick10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
uludağ sözlük kızları
böyle insan gibi bir şey. ~ te allahım~ arzuya göre sokakta aşçı, yatakta hanımefendi, mutfakta `gollum` falan olabiliyorlarmış.. (bkz:önceki entrynin silinip başlığın kendine kalması)
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yetersiz nick10 yıl önce
1 kasım 2015 türkiye erken genel seçimi
olası muhtemeller dahilinde olan bir erken seçim.
Y
yetersiz nick10 yıl önce
jean jacques rousseau
1712-1778 fransız filozof. aydınlanma döneminin en ünlü ve etkili ismi. öğretisi toplumsallık üzerinedir. doğal durumdaki insanın yararlarıyla, uygar durumdaki insanın yararlarını yaklaştırabilecek bir düzen olası mı? "düzenin tüm devinimleri… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
yazarların kaçış yolları
Yazarların gerçeklikten, boğucu insanlardan, hayatın baskısından kaçış yollarıdır. (img:#879393) iğrenç resimlerime ve kimseyle paylaşmamak uğruna harfleri simgeler haline getirdiğim dilimle iki yüzlü olan her şeyden, insanlardan hatta hayattan t… devamını gör
Y
yetersiz nick10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
© copyright 2005 - 2026