bugün
Y
yellow green11 yıl önce
mısır kartalı
mısırlıların bayraklarında, piramitlerinde, tapınaklarında sıkça rastlanan kendilerine özgü resmedilmiş kartaldır.
Y
yellow green12 yıl önce
kadınları anlama klavuzu
Y
yellow green12 yıl önce
öcük ile böcük
trt çocuk kanalında yayınlanıp sonradan yayından kalkan, özlenen çizgi dizilerden biri. iki sevimli böceğin komik maceralarını anlatırdı. (img:#484655)
Y
yellow green13 yıl önce
elma kurdu
elmanın içine kendine mutavazi bir yuva kurmuş sevimli hayvan,kurtçuk.~swh~
Y
yellow green13 yıl önce
oz the great and powerful
2013'te vizyona girecek olan film. milla kukunis de yer alacakmış. http://www.imdb.com/title/tt1623205/
Y
yellow green13 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
Y
yellow green13 yıl önce
şinşilla
sincap ve tavşan benzeri, kürkü için yetiştirilen bahtsız hayvan. kürk hayvanları içinde en kaliteli kürke sahip oluşuyla bilinir. (img:#350597)
Y
yellow green13 yıl önce
fıstık yeşili
Y
yellow green13 yıl önce
sözlük yazarlarının şu anda hissettikleri
Y
yellow green13 yıl önce
altın sarısı
yaz basından beri canta, ayakkabı, cüzdan, pantolon, t-shirt, atlet, don ve daha bir sürü şeyde bulunan genelde tikky lerin ragbet ettiği ve sahsımın bir türlü sevemeyip nefret ettiği renktir. ~bu senede bunun b.ku cıkmıştır.~
Y
yellow green14 yıl önce
saçlarına hayran olunası ünlüler
ünlü olmadığım için yararlanamadığım anket sorusu. öyle de güzel bir saç var ki bende.
Y
yellow green14 yıl önce
sevgilisine lan diyen erkek
henüz terbiye dersini almamış olan erkektir
Y
yellow green14 yıl önce
aslan burcu kadını
(bkz:süslü kokona) (bkz:bayan kapris)~severim kendılerını ~~kotu anlamda yazmadım~ (bkz:tatlı cadı)
Y
yellow green14 yıl önce
aslan burcu kadını
(bkz:süslü kokona) (bkz:bayan kapris)~severim kendılerını ~~kotu anlamda yazmadım~ (bkz:tatlı cadı)
Y
yellow green14 yıl önce
aslan burcu kadını
Y
yellow green14 yıl önce
the skin i live in
hafta itibariyle amerikan sinemalarinda kendine ingilizce altyazi ile kendine yer edinmis, 120 dakika uzunlukta film. filimde uc noktalara varan cinsellik unsurlari bulunsa da yabanci dalda oskar almasi beklenen mukemmel filim. sinemaya giderken kiz … devamını gör
Y
yellow green14 yıl önce
rahatsız edici ve marjinal filmler
insanı izlerken kötü etkileyen, marjinal sahneler barındıran ve izledikten sonra akıldan çıkmayan filmlerdir. mesela benim aklıma ilk gelenler `hostel` serisi, `saw` serisi, `sodom'un 120 günü`, `cannibal holocaust` gibi filmler ...
Y
yellow green14 yıl önce
insanı izlerken kötü etkileyen, marjinal sahneler barındıran ve izledikten sonra akıldan çıkmayan filmlerdir. mesela benim aklıma ilk gelenler `hostel` serisi, `saw` serisi, `sodom'un 120 günü`, `cannibal holocaust` gibi filmler ...
Y
yellow green14 yıl önce
Y
yellow green14 yıl önce
onur saylak
1977 ankara doğumlu tiyatro kökenli oyuncu. ` hisarbuselik` dizisinin cetin'i. `kod adı` dizisinin komiser erkan'ı. http://www.sinematurk.com/kisi.php?13845
© copyright 2005 - 2026