bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- call of duty black ops2
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- velvet hanım aşk kadınıdır2
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- şükürcülük4
- kızlar naber10
- yeni gelin instagramı2
- g3 ile intihar etmek3
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- pazartesi diyete başlamak3
- öğrencilik halleri3
- aykolik bey birader2
- çok sıcak olması4
- komşuya kahveye gitmek8
- manifest5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- mürted öldürmek2
- erdal beşikçioğlu16
- yağmurcu neden akpli8
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- en tehlikeli insan tipleri6
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- yar2
- rak2
- çay içen kız13
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- aile hekimi2
- trivagoya bakmadın mı2
- sinem dedetaş10
- iş ilanı2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
entry'ler (16)
26 nisan 2011 tarihli hürriyet gazetesinin internet sitesisindeki haberine göre ahmet şık'ın daha basılmadan yasaklanan kitabı "imamın ordusu" adlı kitabın 11 nisan tarihinde internet üzerinden yayınlanacağı sitenin adıdır.
"efendim ileri demokraside gelinen son noktadır. ileri demokrasinin bir sonraki aşamasında yazarların beynine yerleştirilen bir çip sayesinde kafasında planlandığı kitap daha düşünce halindeyken sansüre uğrayıp yazar kendi kendini ergenekondan tutuklayıp silivri cezaevine gönderecektir". diye düşünmeme sebep olan kitaptır.
akp ye oy vermekten daha asil olan eylemdir.
eskiden ali ata bakardı şimdi; karıya kıza, ışık ılık süt içerdi şimdi; vodka redbull, ipek ipi tutardı şimdi; hey yavrum hey.
fenerbahçe tarafından galatasaray'a gönderilmiş canlı bombadır. cuma günü gs-fb maçında cimbomun elinde patlayacaktır.
yapılması halinde başbakanın ucube dmeyeceği heykeldir. adam vurulmuş can çekiyor başbakan çıkmış ibrahim tatlıses'in vurulmadan ona attığı mesajı okuyor ki mesajda da başbakana yağ çekilmiş. ee başbakanda kendine yağ çekenleri sevdiğine göre kesinlikle bu heykel için ucube demeyecektir.
kaleciyle karşı karşıya kalmış bir futbolcuysa kendi taraftarı tarafından linç edilecek kişidir. şöyle ki:
efendim çingene topçumuz kaleciyle karşı karşıya
kaleci : illede roman olsunn ister çamurdan olsun...
ve çingene olan futbolcu topu bırakıp göbek atmaya başlayacağından haliyle bütün taraftar saha içine girecek ve topçu orada linç olacaktır. tüm futbol camiasının başı sağolsun efendim.
efendim çingene topçumuz kaleciyle karşı karşıya
kaleci : illede roman olsunn ister çamurdan olsun...
ve çingene olan futbolcu topu bırakıp göbek atmaya başlayacağından haliyle bütün taraftar saha içine girecek ve topçu orada linç olacaktır. tüm futbol camiasının başı sağolsun efendim.
doğru bir söylemdir. eğer şampiyon olacaksan senin için rakiplerin hepsi birdir. küçüğü büyüğü yoktur. zaten rakip ayırıp maç seçecek olduktan sonra puan kaybı yaşaman normal olur.
sınırları zorlamak, olmayacak olanı olmaya zorlamaktır.
tek başına bütün işin üstesinden gelmeye çalışan birine sorduğunuzda aldığınız cevaptır.
-ne yapıyorsun?
-yardırıyorum görmüyon mu? bi el atsanda tek başıma yardırmayayım.
tek başına bütün işin üstesinden gelmeye çalışan birine sorduğunuzda aldığınız cevaptır.
-ne yapıyorsun?
-yardırıyorum görmüyon mu? bi el atsanda tek başıma yardırmayayım.
kendisine yapılan yalakalığı ifşaa etmiş başbakandır. rant peşinde koşmuştur her zaman olduğu gibi.
tayyip ne zaman ülke sahibi olmuş diye bir soru sormanıza sebep verir. ama tayyip hiç bir zaman bu ülkenin sahibi olamayacağı için geçerli bir başlık değildir. sadece iktidara yaranmak isteyen yalakaların tayyip'i yalama çabalarıdır. elbet bir gün sonuçsuz kalacaktır efendim.
evlendiğinde kocasına kendi soyadını kabul ettirmesi durumunda kocasını intihara yönlendirecek kadındır.
aykut varken neyleyim luce, terim, daum üçlüsünü. gün itibari ile gideceklerse üçü birden ya galatasaray yada beşiktaş'a gitmeliler.
gerçekleşmesi istenmeyen olaydır. gerçekleşmesi halinde istanbul'un yeniden inşaasını gerektirir. ha 20 mart 2011 de olmuş ha 100 yıl sonra olsun bu sonucu değiştirmeyecek olan depremdir.
intihara teşebbüsten de ötedir. zira intiharda bulunduğunuzda belki son anda kurtulma şansınız olabilir ama bunda öyle bi şansınızda yoktur.
yüzyıllardır ola gelendir. türkülerimizde bile kendine yer bulmuştur. şöyle ki:
"zenginimiz bedel verir
askerimiz fakirdendir"
türkülerimize yansıyan bu dizelerden de anlaşılacağı gibi olan hep gariban halka olmuştur.
"zenginimiz bedel verir
askerimiz fakirdendir"
türkülerimize yansıyan bu dizelerden de anlaşılacağı gibi olan hep gariban halka olmuştur.