entry'ler (4)

bebek alışverişi

ilk bebek olunca insan ihtiyaç listesinin hiç bitmeyeceğini fark ediyor. geçen hafta e-bebek'ten toplu bir alışveriş yaptım, kıyafet, biberon, bakım ürünleri derken tutar epey yükseldi. ödemeyi bankkart ile yapıp 8 taksit fırsatından yararlandım. bebek alışverişi yapanlar için gerçekten rahatlatan bir kampanya olmuş.

telefon önerileri

telefonumu yenilemem gerekiyordu, uzun süredir ertelediğim alışverişi sonunda yaptım. ödemeyi bankkart ile gerçekleştirince peşin fiyatına 12 taksit imkânından yararlandım. elektronik ürünlerde taksit gerçekten fark yaratıyor. tek seferde yüklü bir ödeme yapmak yerine rahat rahat ödemek benim için daha mantıklı oldu.

teknosa

bir süredir hobi için kamera bakıyordum, sonunda teknosa'dan istediğim modeli aldım. elektronik ürünlerde tutar biraz yükselince insan düşünüyor ama bankkart ile alınca peşin fiyatına 3 taksit fırsatından yararlandım. ödemeyi bölmek iyi geldi açıkçası. kamera almayı düşünenler için değerlendirilebilecek bir kampanya olmuş.

babalar günü

babalar günü için babama güzel bir saat almak istiyordum. uzun süre model baktıktan sonra saat&saat'ten beğendiğim bir saati aldım. ödemeyi bankkart ile yapınca peşin fiyatına 5 taksit fırsatından yararlandım. hem babam hediyeyi çok beğendi hem de taksit imkânı bütçeyi fazla zorlamadı. böyle özel günlerde gerçekten işe yarayan bir kampanya olmuş.
© copyright 2005 - 2026