bugün
Y
yapma cemil15 yıl önce
sigara icen futbolcular
(bkz: sigara içen futbolcular)
Y
yapma cemil15 yıl önce
avrupa futbolunu korkutan fotoğraf
avrupa'da korku yaratan fotoğraf türk futbolundan geldi, uzmanlar avrupa futbolu için gerçek bir felaketin yaklaştığını duyurdular; http://uludagbesiktas.blogspot.com/2011/01/istanbullu-los-galacticos.html
Y
yapma cemil15 yıl önce
süper mario da borudan çıkan bitki
süper mario adlı hoplamalı zıplamalı oyunda bazı borulardan çıkan böcekçil bitki benzeri bir botanik harikası.
Y
yapma cemil15 yıl önce
rte yi sevmeyen insan
yaşadıgı devleti yöneten demokrasi ile başa gelmiş eli öpülesi bir başbakanı sevmeyen kişi hainlik ile yargılanıp en agır şekilde cezalandırılmalıdır.
Y
yapma cemil15 yıl önce
sizin için atatürk neyse benim için erdoğan o dur
atatürk ile kıyaslanması biraz yalnış olsada yukarıda yazılanlar biraz aşırıya kaçsada doğrudur. sayın erdoğan bu ülkeyi çok iyi yerlere getirmiştir. durmak yok yola devam diyoruz kendisine.
Y
yapma cemil15 yıl önce
cristiano ronaldo vs aydemir akbaş
biri futbol dünyasının diğeri ise yeşilçam sinemasının önde gelen ismidir. (bkz:vs sıçmak)
Y
yapma cemil15 yıl önce
banu alkan ın türk halkına yıldız zannettirilmesi
bizim güzide toplumumuza bir zamanlar bir bokmuş gibi yutturulan bir sürü şeyden sadece birine örnektir.
Y
yapma cemil15 yıl önce
bayramda pokemon kesmek
Çocuk hal beyindeyken Kurban bayramı geldiğinde düşünülen durumdur. Arkadaşlar arasında da "ben pikaçuyum pikaçuyu kesmeyin" gibi tartışmalara yol açar. Zekeriya Beyaz'a göre caizdir. Yine de tartışılasıdır. Böyle durumda 15-20 kişi birleşip `sno… devamını gör
Y
yapma cemil15 yıl önce
kızlara elleyerek veresiye borcunu silen bakkal
kızları ellemek yerine kızlara elleyen bakkaldır. ~nasıl oluyorsa~ bu arada alt tarafta değindim ama tekrar değineceğim başlığı ben açmadım. benim niyetim sadece saçma minimal bir şiir yazmaktı. ama kısmet... artık eksi verirken bunu da göz önüne alı… devamını gör
Y
yapma cemil16 yıl önce
bayan tezgahtara boxer var mı diye sormak
ahh bir anlık dalgınlık. napayım, içeri girdiğimde mağazada tek bir kişi vardı. kısa saçlı, uzun boylu, dikduruşlu, 501 pantolonlu, arkası dönük birisiydi bu, yani erkek gibiydi. erkek donlarının olduğu bölüme doğru yürüdüm, ayaklarımı sürüdüm hatta,… devamını gör
Y
yapma cemil16 yıl önce
gece gece mahalle arasında korna çalan adam
mahalleliden dayak yemesi muhtemel olan adamdır.
Y
yapma cemil16 yıl önce
göğüslerin araya kafayı sokma fantezisi
Bazı erkeklerin büyük göğüslü kadınlar hakkında beslediği gizli plan. büyük göğüs tahrik ediyor tabii.
Y
yapma cemil16 yıl önce
hakeme itiraz eden emre belözoğlu sıfatı
çok ilginç, ağzını açıp gözlerini pörtleten emre sıfatıdır.
Y
yapma cemil16 yıl önce
türklere özgü gerçek ölümler
-Tras olurken berberin "rahatlatir" güdümlü, boynu aniden saga sola çevirme hareketi sonucu, boynun kirilmasi. (Erzurum, Merkez Berber Salonu) - Mideye kaçan sinegi öldürmek için agza sheltox sikmak suretiyle ölüm (Istanbul/Sultanbeyli) -Katt… devamını gör
© copyright 2005 - 2026