sevdiği entry'ler

gezi parkı çocukları

evet, ben bir gezi parkı çocuğuyum. bak 6 yıl sonra da rahatlıkla söyleyebiliyorum.

sen zavallı, 5 yıl sonra "ben akp çocuğu değildim yaaa, hepiniz oy verdiniz bi ben vermedim onlara oy" diye ağlayacaksın.

hayır, 3 yıl içinde "muhterem hocaefendi"den "orospu çocuğu"na geçiş yapmasalar diyecem ki "lan belki öyle olmaz". ama omurga bu.

gezi parkı çocukları

Bir diktatör adayına haddini bildirmiş, öyle her istediğini yapmazsın demiş, özgürlüğünü her şeyin önünde gören çocuklardır. Kendi fikri olmayan, beynini üç kuruşa kiraya vermiş, iktidar yalakası orospu çocukları tarafından eleştirilmeleri ironiktir.

tanrı

Fizik kurallarının üzerinde ki hiç bir güç rasyonal değildir. Evrenin temel yasası enerjinin ve maddenin sakınımı yasasıdır. Kısaca yasa der ki hiç bir şey yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Dolayısı ile tanrı rasyonal bir kavram değildir. Tanrı henüz çözülemeyen fizik yasalarına insanın verdiği isimdir.

akılda kalan şiir dizeleri

...

seninle benim oturacağım çekyata,
ne ilahi adalet sığar ne dialektik.

Ali Lidar - Alengirli Şiir

torrentten oyun indirebilen kız

(bkz: #38658304) iki sene sonra ilk entryni benim başlığıma giriyorsan bu benim için bir şereftir.

berkin elvan

devlet eliyle, babalar gününde sabahın yedisinde kafasına gaz kapsülü atılmak suretiyle 3 mevsimdir uykuya teslim edilen, okmeydanı'nın kara gözlü çocuğu.
gezi parkında yetişen en güzel fidan.
umudun çocuğu.

iş bu entry Berkin 8 aydır uyurken yeniden düzenlenmiş olup, bir sabah hepimizden önce uyanacağına dair umutlar taşımaktadır.
© copyright 2005 - 2026