bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri9
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı5
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır9
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz16
- sydney sweeney'in memeleri7
- aziz yıldırım14
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- 21 gün diyetteyim2
- aziz başkan efsanesinin geri dönmesi2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak8
- schopenhauer'un kadın nefreti2
- soğuk suyla duş alan insan3
- togg'a lpg taktırmak7
- kaşlarını alan erkek3
- günün yorgunluğunu atmanın yolları2
- saç dökülmesini önlemek için tavsiyeler2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- kizlarsoruyor com2
- saç ektirmek2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- evlilik2
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- günaydın şarkısı3
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- gammazlama yapmamak12
- kızının düğününde oynayan baba6
- albin kurti2
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- haysenin1212
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz9
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- kürt fıkraları2
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano11
- satranç haram yasaklansın7
- günün şiiri8
- d'i s c o film2
- bu köyden olsam ne olacak8
- anne hathaway2
entry'ler (26)
bir arkadaşımızın mağduriyetidir ;
izmir'de boşanma sürecinde tanıştığımız "avukat fatma öz ışık" ile yaşanan süreç nedeniyle ciddi mağduruz.
görüşmeye gidildiği an itibarıyla, dava dilekçesinin tamamen avukatın kendi metinleri ile şişirilmiş, gerçeklikten uzak hazırlandığını ve talep edilmediği halde uzaklaştırma kararı alındığını fark ettik. (çünkü kazanacağı davada %15 hakediş var)
bu süreçte av. ofisinde eşimle sohbet sırasında evde bulunan, şahsıma ait ziynet eşyaları konusu açılınca, avukat hanım "burada güvende olur, bankaya kasaya koyarız, muhafaza ederim” şeklinde cümlelerle eşime bu yönde telkinde bulup, akabinde kendi iş ortağı av. furkan tırak ile evimize gidilerek ziynet eşyaları iznim dışında alındı. (site kemara kayıtları mevcut)
eşime, o anki yoğun psikolojik durum içerisinde “teslim sözleşmesi” adı altında belge imzalatılmış, nüsha da verilmemiştir.*
sadece 2 gün sonra süreçten huzursuz olup davadan vazgeçtik. feragat işlemleri ve ziynet eşyalarımızı teslim almak için mavi plaza’daki "avukat fatma öz ışık" ofisine gittik.
verilen cevap karşısında adeta şok olduk. altınların vekalet ücreti olarak alındığı,*normalde 400.000+kdv şeklinde bir ücret olduğu ancak iyi niyetten daha az alınacağı talebi ile karşılaştık.
kendilerine altınların emaneten muhafaza edilmesi amacıyla teslim edildiğini söylediğimizde, imzalı evrakların olduğu, evrakı incelediğimizde ise, eşime imzalatılan belgede altınların “vekalet ücretine mahsuben” ibaresi bulunduğu ve aynı şekilde yaklaşık 400.000 tl’lik avukatlık sözleşmesi düzenlendiğini o an fark ettik.*
tüm bu imzalar kötü bir psikolojik süreçte maalesef okunmadan imzalanmıştır.
sonra “200.000 ödeyin altınları alın”, ertesi gün 230.000 ödeyin alın” şeklinde talepler devam etti. sonrasında ise sözleşmenin geçerli olduğu belirtilerek, altın bedeline yakın tutarda fatura düzenlendi ve işlem kayıt altına alındı,*ödemenin ziynetler üzerinden tahsil edildiği iade edilmeyeceği bildirildi.
yalnızca dava açılışına talep edilen yüksek ücreti, ziynet eşyalarımızın bu şekilde tahsilini asla kabul etmiyoruz.*
yasal yollar çerçevesinde haklarımızı arayacağız.
bu kadar basit olmamalı..
izmir'de boşanma sürecinde tanıştığımız "avukat fatma öz ışık" ile yaşanan süreç nedeniyle ciddi mağduruz.
görüşmeye gidildiği an itibarıyla, dava dilekçesinin tamamen avukatın kendi metinleri ile şişirilmiş, gerçeklikten uzak hazırlandığını ve talep edilmediği halde uzaklaştırma kararı alındığını fark ettik. (çünkü kazanacağı davada %15 hakediş var)
bu süreçte av. ofisinde eşimle sohbet sırasında evde bulunan, şahsıma ait ziynet eşyaları konusu açılınca, avukat hanım "burada güvende olur, bankaya kasaya koyarız, muhafaza ederim” şeklinde cümlelerle eşime bu yönde telkinde bulup, akabinde kendi iş ortağı av. furkan tırak ile evimize gidilerek ziynet eşyaları iznim dışında alındı. (site kemara kayıtları mevcut)
eşime, o anki yoğun psikolojik durum içerisinde “teslim sözleşmesi” adı altında belge imzalatılmış, nüsha da verilmemiştir.*
sadece 2 gün sonra süreçten huzursuz olup davadan vazgeçtik. feragat işlemleri ve ziynet eşyalarımızı teslim almak için mavi plaza’daki "avukat fatma öz ışık" ofisine gittik.
verilen cevap karşısında adeta şok olduk. altınların vekalet ücreti olarak alındığı,*normalde 400.000+kdv şeklinde bir ücret olduğu ancak iyi niyetten daha az alınacağı talebi ile karşılaştık.
kendilerine altınların emaneten muhafaza edilmesi amacıyla teslim edildiğini söylediğimizde, imzalı evrakların olduğu, evrakı incelediğimizde ise, eşime imzalatılan belgede altınların “vekalet ücretine mahsuben” ibaresi bulunduğu ve aynı şekilde yaklaşık 400.000 tl’lik avukatlık sözleşmesi düzenlendiğini o an fark ettik.*
tüm bu imzalar kötü bir psikolojik süreçte maalesef okunmadan imzalanmıştır.
sonra “200.000 ödeyin altınları alın”, ertesi gün 230.000 ödeyin alın” şeklinde talepler devam etti. sonrasında ise sözleşmenin geçerli olduğu belirtilerek, altın bedeline yakın tutarda fatura düzenlendi ve işlem kayıt altına alındı,*ödemenin ziynetler üzerinden tahsil edildiği iade edilmeyeceği bildirildi.
yalnızca dava açılışına talep edilen yüksek ücreti, ziynet eşyalarımızın bu şekilde tahsilini asla kabul etmiyoruz.*
yasal yollar çerçevesinde haklarımızı arayacağız.
bu kadar basit olmamalı..
alman markası teknoloji firması cihazları var cilt için kullanılıyor cilt bakımı konusunda cıgır aşmışlar bir de istanbuldaki fuara da geldiler geçenlerde ziyaret etme fırsatım oldu.
kapadokya için denedim, klasik turistik şeyler dışında birkaç farklı mekan önerdi. açıkçası çok beklentim yoktu ama şaşırttı. bir de planı pdf yapıp atabiliyorsun, offline olayını çözmüşler sanırım.
mobil uygulama geliştirme işi dışarıdan basit görünüyor ama işin aslı öyle değil.
özellikle 360 soft gibi işi süreç olarak ele alan ekiplerle klasik yazılımcı kafası arasındaki fark bayağı net.
adamlar sadece uygulama çıkarmıyor, ürün geliştiriyor resmen.
zaten fark da burada oluşuyor.
özellikle 360 soft gibi işi süreç olarak ele alan ekiplerle klasik yazılımcı kafası arasındaki fark bayağı net.
adamlar sadece uygulama çıkarmıyor, ürün geliştiriyor resmen.
zaten fark da burada oluşuyor.
normalde sözlükte firma yazısı yazmam ama bu sefer yazmak istedim. geçen hafta izmir’de ev taşıdım ve açıkçası klasik nakliyat stresi yaşayacağımı düşünüyordum.
geç gelen ekip, kırılan eşyalar vs.
ama bu sefer farklı oldu. my nakliyat ile taşındım.
özellikle dikkatimi çeken şey mutfak paketleme kısmı oldu. bayan personel gelip mutfağı topladı ve gerçekten profesyonel paketleme yaptılar.
taşıma günü asansörlü taşımacılık kullandılar. bina yüksek katlıydı ama süreç hızlı ilerledi.
sonradan konuşurken öğrendim ki sadece izmir evden eve nakliyat değil, ofis taşıma, parça eşya taşıma, şehirler arası nakliyat ve eşya depolama hizmetleri de varmış.
fiyat olarak en ucuz firma değildi ama hizmet kalitesi iyi diyebilirim.
geç gelen ekip, kırılan eşyalar vs.
ama bu sefer farklı oldu. my nakliyat ile taşındım.
özellikle dikkatimi çeken şey mutfak paketleme kısmı oldu. bayan personel gelip mutfağı topladı ve gerçekten profesyonel paketleme yaptılar.
taşıma günü asansörlü taşımacılık kullandılar. bina yüksek katlıydı ama süreç hızlı ilerledi.
sonradan konuşurken öğrendim ki sadece izmir evden eve nakliyat değil, ofis taşıma, parça eşya taşıma, şehirler arası nakliyat ve eşya depolama hizmetleri de varmış.
fiyat olarak en ucuz firma değildi ama hizmet kalitesi iyi diyebilirim.
günaydınssss
içinde nedense bu takıma yenileceğiz hissi var.
dünyadaki şeytanmış adam herhalde bedduadan geçilmiyor ortalık.
dizimag'dan sonra arşivi en geniş film ve dizi izleme sitesi. https://www.dizimom.com/
%100 gerçek Türk ve aktif kullanıcılardan oluşan Tiktok izlenme satın alarak hesabınızın bilinirliğini ve takipçi sayınızı artırmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Altyazısını bulamayanlar olmuş. Subscene sitesinden bulabilirsiniz.
3. Dünya Savaşı çıkmış ve birçok insan hayatını kaybetmiştir. Hayatta kalan insanlar ise dünyanın bir büyük savaşa daha dayanamayacağını düşünerek buna bir çözüm bulmak istemişlerdir. Insanların hislerini azaltan bir serum icat ederler ve insanların aşk,nefret,kin gibi duyguları hissetmezlerse birbirleriyle alıp veremedikleri bir şeylerin kalmayacağı için savaşların sona ereceğini düşünürler.
Konu ilgi çekici,oyuncular da yeterli özellikle christian bale her zamanki gibi mükemmel oynamış fakat film yeteri kadar iyi değil.Eğer daha güzel işlenebilseydi bir başyapıt olabileceğini düşünüyorum.Konu ilginizi çektiyse izleyin ama fazla bir şey de beklemeyin. Filme oyum ise 10 üzerinden 6.5
Konu ilgi çekici,oyuncular da yeterli özellikle christian bale her zamanki gibi mükemmel oynamış fakat film yeteri kadar iyi değil.Eğer daha güzel işlenebilseydi bir başyapıt olabileceğini düşünüyorum.Konu ilginizi çektiyse izleyin ama fazla bir şey de beklemeyin. Filme oyum ise 10 üzerinden 6.5
imdb top 250de 9.1 puanlık oyuyla 9.sırada bulunan filmdir. zamanla aşağılara düşecektir ama bu kadar iyi giriş yapacağını beklemiyordum. filme gelirsek film eksiklerine rağmen,sinemaya bir şeyler kattığını düşünüyorum. 18 filmdir ince ince işlediler, bizi bu filme hazırladılar, şimdi de karşılığını alıyorlar. bana göre olmuş bir filmdir. ama dünyanın en iyi süper kahraman filmi iddialarına katılmıyorum. nolan'ın batman üçlemesinden sonra en iyi olabilir.
sikilmiş götün davası.
müzikleri kadar güzel olmayan filmdir.
filmi beğenen insanların akıllarında sorun olduğunu düşündüğüm film,filmde mantık hatasının mantık hatası var.
2 amerikan askerinin vietnamda savaşa gidip döndükten sonra hayatlarını nasıl sürdürdüklerini anlatan film. robert de niro ve ed harris'in oyunculukları için izlenebilir. ama çok bir şey beklemeden izlenmesi gerektiğini düşünüyorum
Konya'da yaşıyorum ben bir şey hissetmedim. Ne zaman oldu, ne ara oldu
ilk iki sezonunu hayranlık içerisinde olduğum dizi. ilk iki sezonu izlerken uzun zaman sonra oh be sonunda güzel bir dizi izliyorum hissi vermişti. çekilen mekanlar, oyuncular, konunun işleyişi, kurgu hepsi çok başarılıdır. fakat 3.sezonu çekerken ne düşünüyorlardı anlamadım ve sanırım hiçbir zaman anlayamacağım. çünkü 3.sezonun ilk iki sezonla hiçbir bağlantısı olmamakla birlikte fargo gibi de değil sanki başka bir diziyi izledik.3.sezonu izlemeyen insan bir şey kaybetmez bana göre o derece kötüdür. ewan mcgregor'da diziyi kurtaramamıştır.