bugün

entry'ler (47)

uçak bileti

biletall.com ile en hızlı ve güvenilir şekilde alabileceğiniz bilettir.

futbol ne güzel şey

insanların ortak noktalarından birisi futboldur, gün gelir yorgunluğunu alır, gün gelir heyecanını ikiye katlar, gün gelir hepimizin ortak noktası olur. turkcell damardan girmiş bu sefer.

kyk kredisi iptal ettirme işlemi

çok zor kanser olabilirsiniz iptal ettirmeye çalışırken.

sosyotrend

çılgın mühendislerin çılgın programları.

polis özel harekat

(bkz: pöh)

turkcell superonline

bir internet hizmeti, yıllarca yaşadığım şehrin dışına çıkmama vesile olan kazandığım üniversitem sayesinde tanıştığım internet, meğerse bugüne kadar internet kullanmıyormuşum 25mbps internet alıyorum ve tamı tamına 24-25 mbps aralığında hız verimi alıyorum, ttnette kullandığım 8mbps internetten 4mbps verimi anca alıyordum. şaşırtıcı.

25 eksi alırsam intihar edeceğim

ölme kıyamam üzülürüm ben. şaka şaka sittir git

kırık ağrısı vs çıkık ağrısı

çıkıktır o kırık olsa yerinde duramazsın.

izban

bide vagon çıkartıyorlar izbanın boyu kısalıyor peronun ortasına doğru usaın bolt gibi koşturtuyorlar.

sözlüğe veda etse kimsenin farketmeyeceği yazarlar

http://www.uludagsozluk.c...ursa-sözlüğü-bırakıyorum/

lan olmaz böle şey başka sözüm yok

g20 de rte yi kimsenin iplememesi

abi göt kılı değilim ama g 20 ev sahibiydik yani daha alana varınca tayyip hepsiyle tokalaşmış olmalı değil mi sora kendi aralarında tokalaşıyorlar. ev sahibi ilk karşılamayı yapar yani öle olmasını umut ediyorum. yoksa gerçekten kimse takmadı mı?

15 eksi olursa sözlüğü bırakıyorum

15 eksi verin hesabımı silecem. hakikatten bak sıkıldım artık yeter. sözlükteki ilk günüm aynı zamanda son günüm olsun seri eksileyin.

edit :yalan söyledim gitmiyorum lan.

edit 2: kalbimi kırdınız. cidden kırıldım

cumartesi halı saha maçım var diyen evli erkek

cumartesi halı saha maçı vardır. tamam vurmayın

dünyayı yaşanılır kılmak için yapılabilecekler

insanlığı yok edersen sorunlar kökten çözülür. Ondan sonra dünya yaşanabilir hale gelecektir. tabi hayvanlar için

gelinin şakasına sinirlenen atarlı damat

çatalı 1 kere çekse dersin ki şaka bu hanımefendi 4 kere çekiyor şakanın da bir dozu var. şakayı kaka yapmış belli

yazarların hayat felsefem dediği sözler

cam gibi ol seni kıranı kes.

rüyada hoşlanılan kişi ile öpüşecekken uyanmak

zil yüzünden uyanılıyorsa zili duvara fırlatma isteği uyandırır.

aile bireylerinden gelen komik sms ler

mutluluğun götün kadar büyük üzüntün çükün kadar küçük olsun noel baba götüne koysun mutlu yıllar kardeşim.

en yakın arkadaşım attı bunu.

artı oy almanın verdiği müthiş haz

banada banada diyerek katıldığım önerme hahaha şakaydı. tabiki isteyen verebilir.

yatmadığı kız kalmayıp evlenen erkek

azını burnunu kırmak istediğim tipler. Ulan ben temiz bir kız istiyorum bu yüzden temiz kalmam gerek diye 21 yıldır sevgilim bile olmadı. Bide böle dayaklık tipler var en nefret ettiğim erkek tipi.
© copyright 2005 - 2026