bugün
- sözlük kızlarının kekleri11
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- manifest grubu vs tarkan14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi2
- yeni parti47
- dünyanın en komik şeyi2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- reklam botları2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- camlar açık çıplak yatmak5
- patron şirketi2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- hikayeyi devam ettir54
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- uykuya doyamamak3
- pepsi2
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- manyak olmaya karar verdim5
- seni onaracağım diyen kadın4
- kemal kılıçdaroğlu16
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- tai lung27
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus22
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- cemil tugay3
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- nickten isim tahmini yapmak72
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- atatürke başkaldıran şehirler2
- benkimki6
- bugün ne oldu3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- japon2
- devlet bahçeli2
- g o k u2
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
entry'ler (23)
vodafone a taşıdığım hattımın, bağlı olduğu eski operatör. tecavüzle gündeme gelen ensar vakfının sponsor şirketi. reklamın iyisi kötüsü olur mu olmaz mı zaman gösterecek.
dinsizliği küfür sanmak.
her seferinde bir bahaneyle islam devletlerine saldılar amerikanın dini.
içine doğduğu dünyayı, hatta evreni anlamlandırmaya çalışarak üst bir bakış açısı kazanmaya çalışan insanın hezeyanları.
girişimci kişidir kendisi.
emrah yücelin başını çektiği ajans tarafından yapılan, önce 760 bin liralık fiyatı sosyal medyalarda sakız olan, ardından da logonun bir benzerinin (benzerlik ne kelime adeta ikizi) stock imaj sitelerinde 150 tl ye satıldığı ortaya çıkınca, tee facebooklarda duvardan duvara vurulan logo. öyle ki bi cüneyt narçından dayak yemediği kaldı.
neden hala 11. nesilim ben!
grup abdal: gönül gel seninle muhabbet edelim.
yaramı deşmeyin.
şu malum torpil olayı.
her zaman tutması mümkün olmayan tahmin.
yeşilçam filimlerinde olur çirkin zengin kız hangi amcık banladı lan beni. öyle böyle değil, dişlek, şişman, çilli, saçları da çift örgülü üstelik. yok yok para için çirkin karı hiç çekilmez.
sözlüğün jinekoloğu da burdaymış. bu az bilinen, gerekli bilgiyi paylaştığı için yaşasın.
tbmm 24. ve 25. dönem chp millet vekili. bir kaç dil bilmesi ve geçirdiği trajik tren kazası sonucunda bacaklarını kaybeden ünlü politikacı. chp tarafından meclis başkanı adayı olarak önerilmiştir.
sözlüğün tipsiz erkeklerle dolu olduğunu nerden anladınız ben anlayamadım.
türkçe yazım kurallarının dibine vurmuş başlık.
doğrusu "hayat bu değil" olmalıydı "hayat bu deyil" yanlış yazım.
türkiye'de öğretimden çok eğitim var. ilkokuldan itibaren, her fırsatta eğitiliyoruz. öğretim ise devlet okullarında çok sınırlı durumda. en iyi okullar genellikle yabancı dilde eğitim veren okullar oluyor. günümüzde internetin kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte baş gösteren yabancı dil eksikliği umarım ilk öğretim çağından itibaren giderilmeye başlar da uluslar arası düzeyde iletişim kurabiliriz.
plastik sanatlarda, heykelle birlikte en yaygın sanat formatı. her türlü düz yüzey üzerine yapılabildiği gibi modern ve post modern sanatta, artık resmin boya, tuval, kağıt gibi geleneksel kısıtlamaları kalmadı. örneğin şekilli tuval, dik dörtgen olarak alıştığımız resim yüzeyine alternatfi olarak kullanılır. ayrıca boya dışı malzemelerin kullanıldığı gereç resim tekniği de var.
bodrum tatil yapılabilecek bir çok bölgeye sahip olarak tatilciler için ilk tercihler arasında. ayrıca büyük şehrin hengamesini özleyenler kalabalığa karışmak , eğlence için akşamları bodrum merkeze gidilebilir.