bugün

entry'ler (4)

yaşanmış gerçek hikaye

--spoiler--

--spoiler--

devamı sonra...

yaşanmış gerçek hikaye

Bu anlatacağım hikaye daha ben bebekken başlamış annem Bu başından geçen ilk olayı çok sonra
anlattı anlattıkları şöyle gece su içmek için kalktım sabah namazına yakın vakitlerdi
kapıyı açtım koridora doğru ilerliyordum babanla kavgalıydık o zaman nedenini anlayamıyordum
baban farklı odada kalıyordu neyse ben ilerliyorum koridorda mutfak babnın kaldığı odanın hemen
karşısındaydı uyku sersemiyim pek dikkatli bakamıyordum etrafıma kafamı çevirmemle
ne göriyim saçı yerlere kadar biri babanın odasının kapısında seslendim bana doğru döndü
hayatım boyunca böyle güzel bir kız görmemiştim saçları yere kadar sen kimsin diye sordum
bana arapça bişeyler söyledi öyle demesiyle ayaklarına baktım ayakları ters bastım cığlığı
anneannen geldi herşeyi anllattım ona. tabi bu olayın başlangıcı beyler olaylar ondan sonra başlıyor.
------------------------------------------------------------------------------------
yıllar gectikten sonra yaşımız ilerliyor ama anlam veremediğim bişey var kimse babamın yanında
uyumak istemiyor bende buna anlam veremiyorum babam sürekli olarak yanında uyumamı söylüyor
uyuyorum yanlız gece yarısı kalktıgımda kendimi hep farklı odalarda uyuyor olarak buluyorum
bana uyur gezer oldugum söyleniyor korkmamam için dahada yıllar geçtikten sonra herşeyi
anlattılar bana ben çok şaşırdım tırsmadımda deil hani. bir gün yine babamlarla oturmuşuz
muhabbet ediyoruz konu yine üç harfli mevzusuna geldi babam uyuyamadıgını uyudugu anda
gelip yanında uzandıgını namaz kıldıgı sırada sırtına bindigini söylüyordu. babam sinirlenip
küfürlü konuştu küfür etti sonra vakit ilerledi uyumaya gittik uyumaya başladık gece birden
bi bagırma geldi kalktık babamdı bağıran lan ne oluyo a. q demeden babamın halini görmemle
şoka girmem bir oldu adamı oyle bir hırpalamıştıki hali yoktu takati kalmamıştı.
ağlamaklıydı ne oldu diye sordum babam küfür ettigim sırada oradaymış duymuş siz uyuduktan
sonra kapı birden acıldı üzerime atlayıp ağzımı kapatıp dövmeye başladı dedi adamın halinden belliydi zaten
babam bize bıcağı alıp yataga uzanıp beklememizi bir süre bekledikten sonra yanındaki boş yeri açıp bıçağı saplamamızı söyledi.
---------------------------------------------------------------------------------------
bizde yataga girdik tabi ben göt korkusundan geberiyorum sonucu ne olacak ya benim başıma iş
açılırsa ne yapcam korkuyorum ne yapayım diye düşünüyorum bıcak elimde bekliyorumda.
aradan bi 20-30 dakika geçti geçmedi zamanı geldi dedim kalkiyim yapayım bu işi yapmalıyım nede
olsa babm sonuçta üzerimdeki örtüyü kaldırmamla kilitlenmem bir oldu inanın şuan anlatırken dahi
tüylerim diken diken oluyor. karşımda simsiyah bişey üzerimden kollarımı tutuyor yüzü simsiyah
gözleri kıpkırmızı yüzüme bakıyor öyle bi bakıyor ki nefretle babamlar yardımama geldiler kaldırdılar beni
o korkuyla banyoya doğru koşmaya başldım peşimden geldiğini hissede biliyordum aklıma dua okumak
geldi okumaya başladım sonra gittini hissettim arkama baktıgımda hiç bişey yoktu
o gece ailecek oturduk hiç konuşmuyorduk herkes bi oturmuş başını yere doğru eğmiş
bu olanlara anlam vermeye çalışıyordu sabah ilk işimiz evden cıkıp köye babaannemlere gitmek oldu.
----------------------------------------------------------------------------------------------
köe vardık sabah kahvaltısına buyur ettiler karnınızı doyurun sonra inlenirsiniz oturduk kahvaltıaya
kimse konuşmuyor babaannem ve dedem yine bişeyler oldugunu anlamışki hiç birşey sormuyorlardı hepimizin
yüzü kireç kesmişti anlam veremediğim bi ağırlık vardı benim üzerimde anlayamıyordum
dedemlerin evi dağlık yamaca kurulmuş hertarafı ormanlıkla cevrili güzel bi yerdi etrafta 3 4
ev vardı köyün dışına kurulmuştu bu evler neyse dinlenmeye geçtik vakit geçmiş akşam çökmüştü
ben halen olayın etkisindeyim ne yapcam o evde kalamam ben olayı evle alakalı bi durum oldgunu
düşünüyordum farklı bi yerdeyken daha rahat hissediyordum kendimi. odamın penceresi çalındı
seslendim dedemdi seslenen gel gidelim işimiz var. lan diyorum bu adamın bu saatte
ne işi var neyse dedim bakalım ne işi varmış tamam geliyorum dedim. kayulduk yola
dedem hiç konuşmuyor bende üstelemek istemedim beni ceviz ağaçlarının oldugu bahçeye götürdü
ağacın altında durdu dede ne oldu iş nedir söyle hallediyim adamda ses yok la dede konuşsana
halen susuyor korktum geri adımlar atmaya başladım ödüm patlıyor biraz uzaklaşmaya başlamıştım ki
birden bana doğru hızla koşmaya başladı ********* arapça sözü söyleyerek suratı öyle bi hal almıştıki
gözlerinin içi simsiyah iğrenç bi hale gelmişti ben korkudan cığlığı bastım koşmaya başladım
hızla koşuyorum ilerde bi ev var kendimi oranın kapısına attım kapıyı tekmelemeye başladım
adam silahla kapıya cıktı beni içeri aldı su getirip içirdiler kuran okumya başladılar sanki ne oldugunu biliyorlarmış gibi
adam senin ne işin var bu saatte buralarda ne oldu diye sordular herşeyi anlattım. saolsunlar uyumayıp
sabaha kadar benle birlikte oturdular sabah olunca dedemlere gittik birlikte onlarda gecendendir beni arıyorlarmış
-----------------------------------------------------------------------------------------
bana ne oldugu sordular herşeyi anlattım babamın yüzü dondu kaldı ne oldugunu anlamış gibiydi.
birilerini aradı bi süre sonra 40 45 yaşlarında bi hoca geldi dedemlere olayı anlattık
*** çağırma senansı düzenlemeye karar verdi tehlikeli ola bilirmiş kasti bişeymiş sadece korkutmak amaclı deilmiş.
böyle demesiyle benim dünyam yıkıldı lan ne yapacam ne edecem diyorum kimsenin başına gelmesin
çok kötü gerçekten bi daha olursa kendimi öldürmenin eşiğine gele bilirdim. akşam oldu
başladı bişeyler cizmeye hepimiz etrafında oturuyoruz. cizdiği kağıdı yakmaya başladı ve
arapça terimler kullanmaya başladı odada bişeyler oluyor anlaya biliyordum ürperti geliyor
hemen arkamda biri var gibi bişeyler geciyo benim kalbim duracak gibi lan inş dediği gibi kasti bişey deildir musallat olmamıştır
sadece korkutmak içindir diyorum kendi kendime. adamın arapça söylemleri bittikten sonra camdan içeri
bir taş atıldı korkmamızı söyledi bişeyler sormaya başladı kimsin ne istiyorsun bu insandan
sonradan kızarak bağırarak sormayı tekrarladı kafamızı eğmemizi ben söylemedikçe
kesinlikle bakmamamız gerektiğini söyledi. bi süre sonra birde ne görüm yere bakıyorum o sırada tabi
ayakları ters siyahımsı bi giysi giymiş bişey önümde duruyo ben ölüyorum
korkudan bana başımı kaldırmamı ne gördüğümü söylememi istedi kaldırdım ne göriyim saçları yere kadar
beyaz tenli göz bebeği kırmızı et rafı simsiyah biri karşımda hoca korkmamamı bişey yapamayacagını
istedigi an göndere bilecegini güvende oldugumu söyledi bana nasıl biri oldugunu anlatmamı söyledi
anlatmamla babamın yüzünü kaldırması bir oldu babama musallat olan cindi anlattıgım suret
babamı şok etmişti hoca ne istiyorsun diye sordu nefretle bana bakıyordu ben kanter içinde kalmışım
hoca bağırarak ne istiyorsun diye bağırdı arapça söylemler geçti arada sonra birden kayboldu
ne oldugunu anlayamadım herkes bana bakıyordu ne oldu diye sordum söylemediler konuşmadılar
hoca durumun kötü oldugunu söyledi sadece.
--------------------------------------------------------------------------------------
ailecek dünyamız başımıza yıkılmış durumda oturuyoruz bana o seans esnasında ne oldu anlayamadım
ruyada gibiydim halen acıklamıyorlardı o gece kimse uyumadı sabah saatlerine kadar ben gelen yorgunlukle birlikte
daha fazla dayanamayıp uyumaya başladım ruyamda uzandıgım koltuktayım ve ben kendim karışda durmuş
bedenime bakıyorum etrafımda 1i kadın 2 çocuk oynuyor uykudan fırladım kalktıgımda dedmler herkes et rafımda beni
uyandırmaya çalşıyorlar kan ter içinde uyandım tabi bana ne gördüğümü sordular anlattım herşeyi babam
çok şaşırmıştı yüzünden anlaya biliyordum yanlız ne oldugunu kestiremiyordum ne olabilirdi bilemiyordum.
mehmet hoca sabah cıkıp gitti. bizde yaşlı insanları daha fazla rahatsızlık vermemk için gitmek istediğimiz söyledik
biraz ısrar ettiler kalmamız için ama sonradan kabul ettiler fazla diretmeyip onlarda korkmuşlardı yaşlı insanlar nede olsa
anlaya biliyordum. yola koyulduk evimize doğru.
---------------------------------------------------------------------------------
Evimize vardık tabi ben korkuyorum abi halen bana ne oldu seans sırasında anlayamıyorum
babam ve annemde anlatmıyorlar. annem yemek yapmaya koyuldu babamda dışarıya cıktı benle annem tekiz
ben korkudan tek kalamıyorum anneme yardım etme bahanesiyle mutfağa gittim sofrayı kurmak için yardım ediyorum
bana sofrayı kurmamı ve meyvaları odaya götürmemi söyledi tamam dedim götürdüm meyvaları mutfağa geri döndüm
lan kulağıma kahkaha sesleri geliyor duymamazlıktan geliyorum sonra bişeyin düştüğünü duyduk annemle
odaya geçtik düşen benim resmimdi ve resim karşı duvardayken karşısındaki duvara kadar fırlamıştı.
kulaklarıma fızıltı sesleri kahkahalar sesleri gelior korkudan gözlerimden yaş gelmeye başladı ağlamaklı oldum
annem bişey yok yavrum sakiin ol hoca gönderdi artık gelemez diyodu anne yüreği işte o fotografın
orda oraya fıralaması imkansızdı oda beni rahatlatmaya çalışıyodu bende inanmış gibi yaptım üzülmesin diye.
yemeği hazırlamaya koyulduk tekrardan yanık kokusu gelmeye başladı bu mutfaktan gelmiyordu odaya geçtik
halı yanıyordu hemen su döküp söndürdük. ama yanan yere dikkatli bakınca belirgin şekiller var idi
mehmet hocayı aradık hoca yola cıkacağını ancak ertesi gün gele bileceğini söyledi.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ertesi gün oldu tabi ben uyuyamıyorum babamda sabah saatlerinde eve döndü adam gelmek istemiyor
eve normal olarak bütün hayatımız mahfoldu tabi en çok duyulmasından korkuyorduk.
hoca sabah saatlerinde vardı bulundugumuz yere gidip onu bulundugu yerden alıp evimize getirdim.
annem bişeyler hazırladı yememğimizz yedikten sonra oturduk salonda olayları anlatmamı söyledi.
halıyı gösterdik mehmet hoca uzun bi süre baktı şekile yüzünden anlaya biliyordum kötü bişeyler vardı
hocam ne oldu diye soruyorum ses etmiyor dahada tedirgin oluyor sonra yüzünü kaldırıp gözlerime bakmaya başladı
öyle bi baktıki acırcasına acıyordu bana gözlerinden anlaya biliyordum oğlum senle açık konuşacam
durumun iyi deil senden vazgeçecek gibi gözükmüyor o gün ayin sırasındada gördüğün şey karşında idi ama
bizimle senin aracığımla konuşuyodu sorularıma sen cevap veriyodun hatırlamıyosun senin cevap verdiğini değilmi deyince
şoka girdim bu neydi böyle neden böyle olmuştu neden bana musallat olmuştu anlayamıyordum. bana şekilde ise
seni yanlarına almak istedikleri yazıyor diyodu. bana bi nuska yazdı verdi cıkarmamamı söyledi.
iyicene araştırıp ne gerekiyosa yapacağını korkmamamı söyledi herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmalıymış
yanlış bişey yapacak olursa felaket olacağını söyledi yolculadık gitti. nuskayı taktıktan sonra rahatlama gelmişti biraz
ama bi huzursuzluk halen sürüyordu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Aradan bir iki hafta geçmişti rahattım arasırada yine rüya görüyordum ama eskisi kadar rahatsız edici deildi
okadar rahatlamıştım ki artık nuska aklımdan ucup gitmişti bi gün takmayı unutmuş idim
oturdugumuz apartman 8 katlı idi biz 3.katta oturuyoduk akşam vakitleriydi annem gidip 7.kattaki komuşumuzu
çağırmamı istedi bende tamam dedim bina merdivenlerine cıkmaya başladım 6.kata yeni cıkmak üzereydimki elektirikler gitti
lan benim ödüm kopuyor ne etcem başım yere eğik şekilde çıkmaya devam ettim bir kaç adımdan sonra ne görim
bi üst basamakta ayakları ters biri üst basamakta ben öyle bi korkuyorum öyle bi korkuyorumki kitlenmişim
teprenemiyorum arkamıda dönemiyroum korkudan arkamı dönem ya yüz yüze karşılaşsak korkusu ile suratımıda kaldıramıyorum
bi aşağlık insanoğlu diye kendime geldiğimde hastanede idim başımda kırıklar var idi. ne oldu diye sordum seni 4.katta
baygın şekilde bulmuşlar dedi. lan ben 6.kattaydım orda düştüm kurtulamamışım anne diye bağırmaya başladım
beni susturmaya çalıştı annem deli damgası yersin oğlum seni tedavi altına alırlar daha kötü olur ne olur sus falan
bende sustum ama nasıl ağlıyorum anlatamam.1 gün gözetim altında kaldım sonra taburcu edip eve gittik tekrardan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Banyo yapmak için hazırlandım banyoya girdim kapıyı sıkıca kapadım her anım korkuyla geciyordu bu nalet şeyden nasıl kurtulcam düşünüp duruyordum.
şampuanla köpüklemeye başladım saçlarımı ve yüzümü gözlerimi açamıyordum biran önce yıkanıp kaçmak istiyordum başıma birşeyler geleceğini zezer gibiydim
birden omuzlarıma elleriyle tutmaya başladı nefesini hissetmeye başladım kanım cekilme başlanmıştı öyle bir durumki korkudan nefesim kesilecekti
kulagıma bişeyler fısıldıyordu çığlık atıyorum kimse duymuyor sesimi gözlerimi acamıyorum, kaçamıyorum benimsin diye fısıldadı sonra gitti ben hemen kendimi dışarıya attım
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
daha sonra uyuya kalmışım ruyada bir düğündeyim düğün belli ama bir tuhaflık var herkes bana bakıyor kimsenin yüzü gülmüyor
biri beni işaret ediyor işte bu diyor anlam veremiyorum yerde garip **** şeklinde işaretler var ve bazı terimler var ne oldugunu
yazmıyorum cünkü anlamlarını bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum şekiller yüzünden birilerinin başı belaya girebilir açıklarsam
beni o şeklin ortasına götürüyor etrafımda gülüşmeler kahkahalar oynamaya başlıyorlar o anda korkudan ruyadan uyandım çığlılar atıyorum
uyandıgım anda annem avucuma bakıyordu baktım avucumun yarısı kırmızımsı bi renk vardı orantılı bi şekilde oluşmuştu avucumu 2 ayrı renge ayırmıştı resmen
elimi yıkamaya gittim ne yaptıysam geçiremedim o renk 1 haftaya yakın avucumda kaldı sonra kendiliğinden gecti *** ler avucuma kına yakmışlar diye
öğrendik ileriki zamanlarda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zaman geçtikçe oyle bi hal almıştıki artık yaşamak istemiyordum kendimi öldürmeyi düşünüyordum
kafamda planlar kuruyordum kendimi astıgımı düşünüyordum odanın tavanında asıldıgımı görüyordum rüyalarımda
yine boyle bir geceydi uykuya daldım yine kendimi asacagım yere bakıyorum ruyamda ip sarkıyor üstümde
ipin etrafında biri hızlı şekilde koşup durup bana bakıp kah kaha atıor dönüp dönüp kah kaha atıyor ruyadan çok kötü şekilde uyandım
annem yanımda oğlum ne oldu deip gülüyor anne ne oluyor sana diyorum ne oldu deyip gülüyor ayaklarına baktım ters ruya içinde rüya görüyorum
fırladım yatakta annem babam geldi yanıma ne oldu yatıştırmaya çalışıyor artık herşeyden şüphelenir olmuştum aklımı kaçırıyordum hayatım kayıyordu
bunu bir şekilde dur demeliydim o gece babama yardım etmemiş olmayı diliyordum kendime kızıyordum babama kızıyordum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Babamlar durumumun iyi olmadığını görünce arkadaşlarımı bize cagırmış misafirliğe arkadaşlarımı karşımda görünce cok şaşırıdm
çokta sevindim ferahladım gün boyunca oturduk sopet ettik eylendik akşam vakitleriydi arkaşlarımdan biri benim odaya gidip uyumuştu bir süre sonra ağlamaklı bi şekilde 2 arkaşımla oturdugum salona koşarak geldi
ne oldu diye sorduk bize bişeyden rahatsız olup uyandım kapıya doğru baktım 2 kişi ellerini duvara dayayıp bana bakıyorlardı uzun boylulardı bende sizin boyunuzda uzun oldugu için
siz sanıp ne istiyorsunu lan diye sordum oyle dememle gelip ağzımı kapadıları gidin burdan diye bağırdılar adamın ruhu çekilmşti resmen
sonra elektirikler kesildi kapının önünde en az 2 metre boylarında 1 kişi durup bize bakıyordu biz bağırmaya başladık annemler geldi arkadaşlarım eve gitmek istediler
babam onları eve bıraktı.

yaşanmış hikaye tamamiyle gerçek

yıllar gectikten sonra yaşımız ilerliyor ama anlam veremediğim bişey var kimse babamın yanında
uyumak istemiyor bende buna anlam veremiyorum babam sürekli olarak yanında uyumamı söylüyor
uyuyorum yanlız gece yarısı kalktıgımda kendimi hep farklı odalarda uyuyor olarak buluyorum
bana uyur gezer oldugum söyleniyor korkmamam için dahada yıllar geçtikten sonra herşeyi
anlattılar bana ben çok şaşırdım tırsmadımda deil hani. bir gün yine babamlarla oturmuşuz
muhabbet ediyoruz konu yine üç harfli mevzusuna geldi babam uyuyamadıgını uyudugu anda
gelip yanında uzandıgını namaz kıldıgı sırada sırtına bindigini söylüyordu. babam sinirlenip
küfürlü konuştu küfür etti sonra vakit ilerledi uyumaya gittik uyumaya başladık gece birden
bi bagırma geldi kalktık babamdı bağıran lan ne oluyo a. q demeden babamın halini görmemle
şoka girmem bir oldu adamı oyle bir hırpalamıştıki hali yoktu takati kalmamıştı.
ağlamaklıydı ne oldu diye sordum babam küfür ettigim sırada oradaymış duymuş siz uyuduktan
sonra kapı birden acıldı üzerime atlayıp ağzımı kapatıp dövmeye başladı dedi adamın halinden belliydi zaten
babam bize bıcağı alıp yataga uzanıp beklememizi bir süre bekledikten sonra yanındaki boş yeri açıp bıçağı saplamamızı söyledi.

yaşanmış hikaye tamamiyle gerçek

Bu anlatacağım hikaye daha ben bebekken başlamış annem Bu başından geçen ilk olayı çok sonra
anlattı anlattıkları şöyle gece su içmek için kalktım sabah namazına yakın vakitlerdi
kapıyı açtım koridora doğru ilerliyordum babanla kavgalıydık o zaman nedenini anlayamıyordum
baban farklı odada kalıyordu neyse ben ilerliyorum koridorda mutfak babnın kaldığı odanın hemen
karşısındaydı uyku sersemiyim pek dikkatli bakamıyordum etrafıma kafamı çevirmemle
ne göriyim saçı yerlere kadar biri babanın odasının kapısında seslendim bana doğru döndü
hayatım boyunca böyle güzel bir kız görmemiştim saçları yere kadar sen kimsin diye sordum
bana arapça bişeyler söyledi öyle demesiyle ayaklarına baktım ayakları ters bastım cığlığı
anneannen geldi herşeyi anllattım ona. tabi bu olayın başlangıcı beyler olaylar ondan sonra başlıyor.
© copyright 2005 - 2026