bugün
- ütü10
- çabasız şıklık3
- uludağ sözlük çeteleri10
- gocu bak bi5
- patates kızartması2
- anın fotoğrafı14
- en boktan on yıl7
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- akşam esintisi2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
- sabunun delik olanının üretilmesi gerekliliği2
- ali vefa8
- ali haydar fırat3
- udinese calcio2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- kuran ı kerim meali4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- seri gizli artı oy veren melek6
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam2
- amirim2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- amerika birleşik devletleri4
- aleyna tilki3
- ölüm9
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- nöbet5
- true neden çaylak sorunsalı2
- trabzonspor4
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29

işte bu insan ben oluyorum. çünkü iki sebebim var birincisi:
bizim sülalede yaşayanlar içinde en yaşlılardan biri benim babaannemdir. o yüzden her bayram ve kandil günleri ev çin ordusu gibi oluyor. bir de bizim sülalenin bir özelliği var o da :… devamını gör

bir tür bitkidir.
çiçekleri salkım veya başak dizilişli, sürgün uç veya yanlarında bulunur. çoğu yüksek boylu, dikine büyürler. ılıman bölgelerde rahatlıkla yetişmektedir. çiçek rengi mavi, kırmızı, sarı ve beyaz olabilir.

eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör

evet insan ırkının evrimi belki de fiziksel olarak değil davranışsal olarak olacak. insan davranış olarak daha kötüye evrilecek. iyilik adı altında kötülük yapılacak. gelecekte insanların hepsi kötü olacak belki de.

bir kanal d muhabiri.
postmodern `hamit el sabah`'tır kendisi.
bir haberi sunarken kafa sallaması ve el kol kullanımındaki kombine, konuşma üslubu dikkate değerdir. haberin heyecanını yansıtmak için fazla kasar.
birand söz sende.

Adana'da Gezi Parkı göstericilerine müdahale sırasında, eylemcileri kovalayan Komiser Mustafa Sarı, inşaatı devam eden köprüden düştü. Kafatasında çok ciddi kırıklar bulunan Sarı'nın böbreği alındı. Tüm müdahalelere rağmen genç komiserin kurtarılamay… devamını gör

bunlar da evine ekmek götürürken şehit olan polislerdir. haberlerde sadece 30 sn yer aldılar sonra öncekiler gibi hatırlanmamak üzere unutuldular neden? çünkü onların tek suçu polis olmak..
Mesela niye 16 yaşında otobüsle evine giderken atılan molo… devamını gör

iş kazalarını, meslek hastalıklarını, yangınları ve sanayileşmenin ortaya cıkardıgı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla yapılan calısmaların tumudur.

yurdum insanının tırmanmaktan zevk aldığı, tırmanmakla kalmayıp çarpılmak istediği direk
(bkz:elektrik alamadım).