bugün
V
vakitsiz10 yıl önce
bayramda hiç evde bulunmayan insan
işte bu insan ben oluyorum. çünkü iki sebebim var birincisi: bizim sülalede yaşayanlar içinde en yaşlılardan biri benim babaannemdir. o yüzden her bayram ve kandil günleri ev çin ordusu gibi oluyor. bir de bizim sülalenin bir özelliği var o da :… devamını gör
V
vakitsiz10 yıl önce
hazeran
bir tür bitkidir. çiçekleri salkım veya başak dizilişli, sürgün uç veya yanlarında bulunur. çoğu yüksek boylu, dikine büyürler. ılıman bölgelerde rahatlıkla yetişmektedir. çiçek rengi mavi, kırmızı, sarı ve beyaz olabilir.
V
vakitsiz10 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
V
vakitsiz10 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
V
vakitsiz10 yıl önce
evrimin kötüye gitmesi
evet insan ırkının evrimi belki de fiziksel olarak değil davranışsal olarak olacak. insan davranış olarak daha kötüye evrilecek. iyilik adı altında kötülük yapılacak. gelecekte insanların hepsi kötü olacak belki de.
V
vakitsiz10 yıl önce
uzaylılar türkiye ye gelirse olabilecekler
uzaylıları sikerler. bu ülkede uçan kuşa tecavüz ediyorlar. uzaylı mı kalırmış. peeeh.
V
vakitsiz10 yıl önce
fatih portakal
bir kanal d muhabiri. postmodern `hamit el sabah`'tır kendisi. bir haberi sunarken kafa sallaması ve el kol kullanımındaki kombine, konuşma üslubu dikkate değerdir. haberin heyecanını yansıtmak için fazla kasar. birand söz sende.
V
vakitsiz11 yıl önce
mustafa kemal atatürk ten nefret etmek
kayıtsız şartsız sevmek kadar saçma bi duygu.
V
vakitsiz12 yıl önce
1 kurşunla 2 kişi öldür
israil askerlerinin savaş sloganıdır. Hamile kadınlarıda öldürmek anlamına gelen slogandır.
V
vakitsiz12 yıl önce
finlandiyalı kızlar
Yapılan araştırmalara göre dünyanın en beğenilen kızlarıdır.
V
vakitsiz12 yıl önce
komiser mustafa sarı şehit olması
Adana'da Gezi Parkı göstericilerine müdahale sırasında, eylemcileri kovalayan Komiser Mustafa Sarı, inşaatı devam eden köprüden düştü. Kafatasında çok ciddi kırıklar bulunan Sarı'nın böbreği alındı. Tüm müdahalelere rağmen genç komiserin kurtarılamay… devamını gör
V
vakitsiz12 yıl önce
iki resim arasindaki yedi fark
neden yedi dedirten bulmaca bilmecesi.
V
vakitsiz12 yıl önce
5 polis evine ekmek götürürken şehit oldu
bunlar da evine ekmek götürürken şehit olan polislerdir. haberlerde sadece 30 sn yer aldılar sonra öncekiler gibi hatırlanmamak üzere unutuldular neden? çünkü onların tek suçu polis olmak.. Mesela niye 16 yaşında otobüsle evine giderken atılan molo… devamını gör
V
vakitsiz12 yıl önce
iş güvenliği
iş kazalarını, meslek hastalıklarını, yangınları ve sanayileşmenin ortaya cıkardıgı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla yapılan calısmaların tumudur.
V
vakitsiz12 yıl önce
elektrik direği
yurdum insanının tırmanmaktan zevk aldığı, tırmanmakla kalmayıp çarpılmak istediği direk (bkz:elektrik alamadım).
V
vakitsiz12 yıl önce
çin polisinin 14 uygur türkünü öldürmesi
Eski zulümlerine yenisini eklemişlerdir. Lanet herifler.
V
vakitsiz12 yıl önce
beyzostroloji
10. nesil yeni yazardır. hoşgelmistir.
V
vakitsiz12 yıl önce
yaran facebook iletileri
"arkadaşlar sokucam çete savaşları inviteyşınınıza ama, yeter.."
© copyright 2005 - 2026