bugün
U
uyusaydimuyurdum8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
gok girsin kizil ciksin
Tanıdık gelen yazardır. Çıkar kokusu yakında. izlemedeyiz efenim.
U
mutlu olmayı nasıl başarıyorsunuz
Ben başaramıyorum sözlük. Sürekli maddi problemler ile uğraşmaktan, istemesek dahi ailecek başka insanlardan ihtiyaç duymaktan, hastalığımın getirdiği zorluklardan, okul hayatımda yaşadığım ve bir türlü aşamadığım sorunlardan, beni hiçbir zaman sevm… devamını gör
U
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
U
eti bumbo
`eti`'nin ayı, aslan, fil gibi hayvan figürlü olan, portakal aromalı kakaolu bisküvisi. tadı pek bir hoştur, tavsiye edilir.
U
sebepsiz yere gerilmek
Gün içinde farkında olduğun ya da olmadığın, birçoğu seninle ve hayatınla ilgili olmayan şeyin bünyede gerginlik yaratması hali. Akşam üzeri iki bira patlatır mevzudan uzaklaşırsın ama o anlamsız gerginlik gününü piç etmiştir işte. Ya da ben alkoli… devamını gör
U
anın görüntüsü
U
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
U
anın görüntüsü
U
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
U
gece dergi
güzel bir amacı olan, kaliteli bir içeriğe sahip olan ve edebi yetenekleri olanlara söz hakkı veren sitedir. `hülasa`; takip edeceğim sitedir. manifestosu; --`spoiler`-- "-Gece Dergi, yazarlarının özgün/alıntı paylaşımlarını içeren bir platformd… devamını gör
U
anın görüntüsü
U
sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkı
https://www.youtube.com/watch?v=QbIFS990Tp4&list=LLWMIA3C5JGcJzpbCID8q7tA&index=1
U
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
U
anın görüntüsü
U
anın görüntüsü
U
uyusaydimuyurdum9 yıl önce
gok girsin kizil ciksin
Tanıdık gelen yazardır. Çıkar kokusu yakında. izlemedeyiz efenim.
U
anın görüntüsü
U
az
`Nicelik`, `nitelik`, `güç`, `süre`, `sayı` bakımından `eksiklik`.
U
mikrofon uzatılsa söylenecek şey
Egonomi cog eyi.
U
anın görüntüsü
U
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
U
anın görüntüsü
U
küçük prens
sakin'den gelsin öyleyse.. taze durmayı unuttuğum şu şubat gününde ben nasıl naif olsam söyledim pek ince işlerim ben sen bakar, dalar, konuşur ve şahlanırsın* birden susturdum tüm dünyayı sen konuş diye nasil sararsin kendini ilk defa toslayın… devamını gör
© copyright 2005 - 2026