bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı15
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- meriç dükalığı8
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- sevdiğiniz yazarlar8
- şemsiyeli benim3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- galatasaray9
- bana onu sormayin7
- tai lung9
- kıçını yırtsan sonu tabut2
- beşiktaş5
- sözlük kızlarının kekleri24
- şemsiyeli lavuk5
- kamudaki torpil durumları3
- islamda namaz yoktur32
- kürdistan10
- ağzı kokan insan5
- yalancıyı sikmiyorlar2
- futbol10
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- türkiye6
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- günün sözü16
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- nervio15
- olympique marseille5
- ekonomi5
- akaryakıt3
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- anın görüntüsü23
- bildiğiniz sure sayısı3
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- ölümden korkuyor musunuz17
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- yesene beni diyen kız9
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- peynir helvası5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
entry'ler (113)
yan etkisi, etkisini öldüren ilaç. baş ağrısıyla geçen 24 saat üzerine isyana getirmistir. burun tıkanması da buna dahil. sindirim sistemine girmiyorum bile.
sandıktan çıkmak.
tüm yara kabuklarını koparmak en yaygınıdır. yok yani ben yapmadım. yapılanların tarafındayız elhamdürillah
ıslanmak bunlardan biridir.
başlığı açanın, densiz konuşan bir teyzeyi savunmasına ve ulvi bir çözümleme yapıyormuşçasına türettiği sahtekarlıktır. sevgili kardeşim; bu teyze kime demiş olursa olsun, akp tabanını televizyonda temsil hakkına sahip olmuş ve bunu küfür ederek harcamıştır. Siyaset fanatizmi içinde bunu bile savunmak, bana cidden komik geliyor. Şu an televizyona çıkıp götünün kılı diyen birini savunuyorsun.
oturanlarından başka kimsenin yerini bilmediği ve kasıtlı olarak kimseye söylemediği istanbul semtidir. Yerleştikçe alışıyor insan.
Türk kültüründe: en yakın arkadaşına karın çok seksi diyen ölü erkek olması muhtemel. (bkz: biri hapse diğeri mezara)
iq ve eq korelasyonunun düşük olması. gerçi bakar bakmaz görünmüyor.
başbakanın utanması gereken durumdur. gerçiyalandan çok şuursuzluk ve söylediğini yalanlama desek daha doğru gibi.
akp'li olduğunu belli eden arkadaşa önce bakıp: "ben niye ekledim bunu?" diye sorduktan sonra, cevap olarak ilkokul arkadaşını bulmanın keyif kaçırıcı olduğunu anladığın anda yaptığın eylemdir. çünkü ilkokuldayken hiç belli etmemişti akp'li olduğunu. gerçi makarna verince susmasından anlamalıydım diyorum.
yanında sürekli gezdirecekse çirkin olanı tercih etmek. böylece nispeten güzel görünebilir. (bkz: kötünün iyisi)
kızın yanında erkekliğe bok sürdürmemek için, sonraki günler aç kalınma pahasına da olsa verilen paradır.
Başlığın altındaki tarzda çekişmelere sahne olacak evdir. Burda bir nevi yaşanmış lan.
Ekonominin iyi gittiğini öne sürüp, bir yandan da çocuğa bile zam yapan başbakandır. Tek kelime ve yersizdir.
en iyi taktiğe sahip erkektir. çünkü çok deneme başarıya gider. (bkz: edison)
iyi tamam bunlardan biridir. Telefonda soylenmesi bana anladim kes sesini hissiyati vermekte.
Polislerin sikca sarfettigi kelimelere suclularin verdigi yanitlardan olusan standart diyaloglardir.
P: yat yat yat!
S:abi valla ben bisiy yapmadim.
P: yat yat yat!
S:abi valla ben bisiy yapmadim.
ayağa kalkıp, ilikleyecek bir ön bulunamadı hatası döndürecek kadar vahim bir durumdur.