U
usayavuz8 yıl önce
ince ince mizah
(img:#1674228)
U
usayavuz8 yıl önce
ince ince mizah
U
usayavuz8 yıl önce
ince ince mizah
U
usayavuz8 yıl önce
ince ince mizah
U
usayavuz8 yıl önce
ince ince mizah
U
usayavuz8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener
abdullah ocalan icin "ermeni dolu" demis, eski icisleri bakanlarindandir.
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener
U
usayavuz8 yıl önce
hayvanlar konuşsa hangisiyle konuşmak isterdik
Kesinlikle dev orumcekler. Bunlar araştırılmalı. Bilmiyorum evrimleri çok ilginç. Sanki her durumda hayatta kalabilirlermiş gibi geliyor. Yılanla karşılaşmsı ve yok etmesi çok etkileyici. O videodan sonra bi konusma tapasim gelmisti,
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener
U
usayavuz8 yıl önce
hülya koçyiğit
türk sinemasında ilk kadın hamleti canlandıran usta oyuncu..
U
usayavuz8 yıl önce
devlete ait bütün uçakları satacağız
bir devlet insaninin, halkin uzerindeki vergilerin azalmasini dusunen insan sozu.
U
usayavuz8 yıl önce
devlete ait bütün uçakları satacağız
bir devlet insaninin, halkin uzerindeki vergilerin azalmasini dusunen insan sozu.
U
usayavuz8 yıl önce
chp nin iktidar olmak istememesi
genel anlamda görülen bir durum. bir iktidar hedefleri yok bana göre.böyle rahat sanırım.
U
usayavuz8 yıl önce
iyi parti ye üye oluyorum
bir üyeliktir. evet, an itibariyle mevcut üye olduğum siyasi partiden istifa ederek `iyi parti` kadrosuna katılıyorum. mevcut siyasi partimin gelecek için bir umut vermermesi sebebiyle bu kararı almış bulunuyorum. yarın partiye üyelik işlemlerimi t… devamını gör
U
usayavuz8 yıl önce
halkın erdoğan ı sevmeme nedeni
Halk Erdoğan’ı sevmiyor diye uyduranlar bu ülkede yüzde 10 bile değil. Sevilmeyen adam nedense 16 yıldır tek başına halkın takdiriyle devlet yönetiyor. Uydurmayın. Evet.
U
usayavuz8 yıl önce
meral akşener türkiye nin sigortasıdır
Evet Türkiye'nin Sigortası Meral Akşener hanım efendidir.
U
usayavuz8 yıl önce
denize kılıçdar mı düşse kurtarırsın akşener mi
Eski chp li bir ulusalcının sorduğu sorudur. Ben ikisininde üstünden tekne ile geçer kahraman olurum dedim. şaşırdı kaldı. Ben başkomutanımız,akrabalarım,yakın arkadaşlarım ve adamın dibi olan devlet bahçeli dışında kimseyi kurtarmam.kesinlikle. N… devamını gör
U
usayavuz8 yıl önce
çare akşener
chp'deki mezhepçi sultadan yılan atatürkçü laik kesimler yığın yığın iyi parti'ye geçecekler. ben demokrat bir kişi olan ben iyi parti'ye şans vereceğim.
U
usayavuz8 yıl önce
çare akşener
chp'deki mezhepçi sultadan yılan atatürkçü laik kesimler yığın yığın iyi parti'ye geçecekler. ben demokrat bir kişi olan ben iyi parti'ye şans vereceğim.
U
usayavuz8 yıl önce
iyi parti
Alo beyazlikta bir inci (birinci demek eskiden yasakti) demek gibi bir isim. Genç Parti bile daha mantıklı isimdi.
U
usayavuz8 yıl önce
iyi parti
Alo beyazlikta bir inci (birinci demek eskiden yasakti) demek gibi bir isim. Genç Parti bile daha mantıklı isimdi.
© copyright 2005 - 2026