bugün
- put5
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- 186 boyundaki erkek19
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- ekonomi3
- solculuğun bir virüs olması2
- bursalı erkekler9
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- dem parti7
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
entry'ler (9)
bütün ailenin bir arada mutlu bir şekilde poz verdikleri anlar, manzara resimleri ve daha bir çoğu. Hepsi benim için çok değerli ve çok güzel.
bütün ailenin bir arada mutlu bir şekilde poz verdikleri anlar, manzara resimleri ve daha bir çoğu. Hepsi benim için çok değerli ve çok güzel.
Bu korkumu yenmek için bütün ışıkları kapatıp sessiz bir odaya geçmek gibi bir tecrübem vardı ki tam tersi bir etki gösterdi. Asansörde (4 yada 5 kişilik olan) on dakika tek başıma karanlıkta kaldıktan sonra birde asansör fobisi başladı. her ihtimale karşı cep feneri vardır yanımda. her zaman.
telefona özenle kurulmuş olan, ikişer dakika arayla dört adet alarmın çalması ardından çalar saat almayı tekrar tekrar düşündüğüm andır.
kendi nickimle biraz zor gibi görünen denemedir. :/
Anlamadığım ve hiçbir zaman anlayabileceğimi düşünmediğim olaydır.
Anlamadığım ve hiçbir zaman anlayabileceğimi düşünmediğim olaydır.
Kimisi korkak der, kimisi cesaret der. Kim ne derse desin, bu konu sadece iki kelimeden oluşsa bile (bkz: intihar etmek)
oldukça ciddi ve geniş bir yelpazeye sahiptir. Be diyorsun sen? Diye sorular soruyor olabilirsiniz tabii. hemen anlatıyorum,
intihar etmenin çeşitli sebepleri, çeşitli yolları vardır. her insan yapabilir. intihar süsü verilmiş cinayet bile vardır. bu kadar çok çeşitli olmasına rağmen tek bir kelimeye dayanır. Son.
Hazır aklıma gelmişken, bir sürü çeşidi vardır intiharın. intihar edecek kişinin, yüksek dozda aldığı hapıdır, benzin ile banyo edip yanıcı madde (bkz: Kibrit çakmak vb) kullanası vardır, eğer yüksek katlara sahip bir apartman, gökdelen de yaşıyorsa, köprü varsa, elveda dünya! benzeri son kelimeleri söyleyip bodoslama yere, suya çakılması vardır, tabancası vardır, yasal yada değil. Ağzını açar, tetiği çeker. ben bu kadarını biliyorum. yine de uygulamayı düşünemediğim olaydır.
oldukça ciddi ve geniş bir yelpazeye sahiptir. Be diyorsun sen? Diye sorular soruyor olabilirsiniz tabii. hemen anlatıyorum,
intihar etmenin çeşitli sebepleri, çeşitli yolları vardır. her insan yapabilir. intihar süsü verilmiş cinayet bile vardır. bu kadar çok çeşitli olmasına rağmen tek bir kelimeye dayanır. Son.
Hazır aklıma gelmişken, bir sürü çeşidi vardır intiharın. intihar edecek kişinin, yüksek dozda aldığı hapıdır, benzin ile banyo edip yanıcı madde (bkz: Kibrit çakmak vb) kullanası vardır, eğer yüksek katlara sahip bir apartman, gökdelen de yaşıyorsa, köprü varsa, elveda dünya! benzeri son kelimeleri söyleyip bodoslama yere, suya çakılması vardır, tabancası vardır, yasal yada değil. Ağzını açar, tetiği çeker. ben bu kadarını biliyorum. yine de uygulamayı düşünemediğim olaydır.
Benim için oldukça üzücü olaydır. Ancak yaşadığım yerde fazla sıcaklık olmaması da, oldukça sıcak olan şehirlerde yaşayan insanlarla empati kurmamı zorlaştırıyor. Tatilllllll! diye sevinerek başladığım, başladığından beridir sıkıntıdan patlayarak en sevdiğim uygulama olan wattpad de geçirdiğim zamanların artması beni hayal kırıklığına uğratmıştır.
(bkz)Wattpad i şiddetle tavsiye ederim.
(bkz)Wattpad i şiddetle tavsiye ederim.