bugün
- diyete başlama pazartesisi4
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- botların ekşiden başlık araklaması4
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- deli1i7
- istanbul da ortalama kiranın 42 bin tl olması2
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- menzil terör örgütü metö4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- abd iran anlaşması2
- buddy dude23
- siyah carlsberg4
- ona bir şey söyle16
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- tunus5
- barış alper yılmaz6
- aniden gelen boşluk hissi2
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- deliliğin tedavisi10
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi11
- diamond bosphoruss birader4
- güzel kızların isimleri6
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- yem borusu çalmak2
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- isveç2
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- nihoş3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- iranda ne değişti de barış oldu2
- gocu28
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- aktroller4
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- gavatlik testi2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- arkadaşını çalmak2
entry'ler (61)
entry nin sonuyla çayın sonunu aynı ana denk getirmek. türk yazarlara mahsus.
müslüman olduktan sonra adeta yeniden doğduğunu söyleyen bir yabancıya alkış tutup gerçekten yeni doğmuş çocuğu ihmal etmek olmaz diye düşünen devlet erkanının kendi içinde tutarlı uygulaması.
bazı başlıkların devlet organları eliyle fişleme yapmak için açıldığını düşünenlerin başlatması gereken haklı direniş.
suya giremeyen kürt ler isyan edip dağa çıkar.
memleketin hakkinda saçma sapan sorular sorup ardindan orayı çok merak ettiğini soyler ise dikkatli olun.
- Mahmut nerelisin
-Diyarbakır lice
-lice nasıl bi yer
-ufak
-orda ne var
-karpuz tarlaları
-ayy hep merak etmişimdir.
- Mahmut nerelisin
-Diyarbakır lice
-lice nasıl bi yer
-ufak
-orda ne var
-karpuz tarlaları
-ayy hep merak etmişimdir.
neye kızdın diye sorduğumda neden -söylersem ne anlamı kalır- deyip adamı çileden çıkarıyorsunuz.
baş örtüsünü asıl kafaya takan bu tip insanlardır işte. madem bu kadar hassassın en başında o kızla görüşmekle günaha girmedin mi.
facebook ile yapılma ihtimali olan ayakkabı kutusu bazlı gizli anlaşma:)
intikam ama önce saçları kesmek gerekiyor berberde değil ama. eline makası alıp aynaya sinirli bir bakış attıktan sonra dengesizce kesiceksin saçını. saçları kesmeden intikam alırsan hıncını alamazsın.
bu adamların hepsi aynı bok tezini savunup mahallenin en cool amcası olmaya çalışan kişi.
sifonu çektikten sonra tekrar çişi gelir insanın su sesini duyduktan sonra.
alo fatihin farklı bir versiyonudur tib eliyle yapılmıştır. bir siyasi partinin montajlardan bu kadar çekindiği hiç görünmemiştir.
hazırlanması 2 saati bulduğu için sabah ezanıyla uyanan ama namaz kılmak aklına bile gelmeyen, o kadar süslendikten sonra kendisine bakan erkeklerden rahatsız olduğunu iddia edip kıro,salak yaa gibi yakıştırmalarda bulunan kızın karakteri oturmamıştır ki yine bunlar bütün sınavlardan önce hiç çalışmadım yaa diyebilecek kadar riyakardırlar. sonuç olarak karakterin oturması bayanlarda yaşlanma başlangıcı ve güzelliğin elden gitmesi ile başlar yani 37 civarı.
başarılarınızı aynanın karşısına geçip umarsızca haykırın. ilkokulu bitirdim, liseyi bitirdim, ne zaman çarşıya çıksam işportacıların dikkati bende gibi.
züğürdün parası cebinde olurmuş. yürürken şıkırdayan bozukluklar adına önümde yürüyenler 10 metre öteden beni farkedip yol veriyorlar.kör olası zalım felek.
8 çeşit kredi kartına sahip olup google da sürekli sahte pasaport nasıl yapılırı aratan vizyon sahibi yurdum insanı.
reklamında oynattığı kapalı kızın aslında kapalı olmadığını düşündüğüm başkan adayı.tabi şişlideki kapalılar öyleyse bilemiyecem.
seninleyim ama komşular ve anam bana birini bulmak için lobi çalışması yapıyor diyen, her an başkası ile nişanlanabilecek tiptir.
kızların eteğinin açılmasını sadece komik bulmak.
bebekleri çok severim ama çocukları(5-13 yaşlarındaki) sevmem.çünkü çocuklar cahil,eğitimsiz, yeteneksiz ve ilkokul mezunu dahi olmayan insanlardır. bebekler ise pandalarla birlikte dünyanın en tatlı varlıklarıdır.