bugün
U
universum11 yıl önce
afrika nın tüm kıtalardan gelişmiş olması
Yadsınamaz realitedir. Zenci üstün ırktır dediğimizde de inanmadınız. Afrika'da tüm ülkelerde kadınlar memeleri açıkta çırılçıplak gezmektedirler ve hiç tecavüz vakası yaşanmamaktadır. Demek ki kıyafet bizi körelten ve canileştiren bir şeydir. So… devamını gör
U
universum11 yıl önce
uludağ sözlük teki kürt düşmanlığı veritabanı
bugün itibarı ile kayıt almaya başlayacağım veritabanı. berbat insanlar olabilirsiniz, içiniz nefret dolu olabilir. ama insanlar sizin rezil nitelemelerinize katlanmak zorunda değil. edit: entry'lerime bakmanız serbest, ne bir topluluğa ne de bir… devamını gör
U
universum11 yıl önce
yakışıklı kürt erkeğini çekemeyen türk genci
http://galeri.uludagsozluk.com/r/yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-k%C3%BCrt-erke%C4%9Fini-%C3%A7ekemeyen-t%C3%BCrk-genci-723330/ (bkz: yakışıklı k*rt erkeği)
U
universum11 yıl önce
atatürk ün türk olduğunu sanmak
hiç bir sorgu kabul etmeyecek bir gerçekliğin bulandırılmış ifadesi. verilmesinin hiçbir hayırlı anlamı olmayan bir bkz. cümlesi. (bkz:#2127169) anlayan varsa bana da anlatsın..
U
universum11 yıl önce
kürtlerin kurduğu büyük devletler
Olmayan devletlerdir.
U
universum11 yıl önce
kürtler
hasan cemal'in herkesin okumasını düşündüğüm güzel kitabı.benim gibi konu hakkında meraklı kişiler için mükemmel bir kaynaktır.bazı bölümlerini ağzınız açık okuyacağınızdan eminim.ayrıca iyisine de kötüsüne de rastladığım,kökenlerinin kuzey ırak oldu… devamını gör
U
universum11 yıl önce
derin futbol
2 sene öncesine dek Lig TV'de yayınlanan futbol programı. (bkz:Hıncal Uluç) (bkz:Ayfer Sarıkaya)
U
universum11 yıl önce
derin futbol
2 sene öncesine dek Lig TV'de yayınlanan futbol programı. (bkz:Hıncal Uluç) (bkz:Ayfer Sarıkaya)
U
universum11 yıl önce
derin futbol
U
universum11 yıl önce
dersim katliamını yapana ata demek
bir türlü yapamadığım eylemdir. orada kaç insan öldü bilen var mı ?
U
universum11 yıl önce
bdp kadın kolları
aşağıda bir fotoğrafı görülebilen, `bölücü`-`kürtçü` `terör örgütü` `pokökü`ye `siyasi kanat`lık yapan güruhun kadın kollarıdır. (img:#545521) düzeltme: yanlış görsel eklemişim; düzelttim.
© copyright 2005 - 2026