bugün
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum13
- mor semsiyeli yabanci16
- büzüğüm yemiyor diyerek araçtan inmeyen sürücü2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- altının düşüşü7
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- cilgincapkin219
- sözlükte kavga etmek8
- ahmet kaya'yı aşağılayan ülkücü2
- aym'nin chp'nin 128 dolar yalanını tescillemesi2
- memeleri füze gibi kadın13
- ona bir şey söyle12
- buddy dude21
- chp'nin hali ne olacak46
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı3
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- altın fiyatları düşerken gelen altın alma isteği4
- seni yeşerteceğim diyen erkek4
- kabuksuz kaplumbaga7
- masklavi'nin düşünceleri18
- bisiklet marka tavsiyesi10
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- enayimiknatisii12
- sedat pekmez39
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- karton toplayan abi7
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- gammazlar çetesi15
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız6
- uysaljakoben17
- yeşil gözlü kız11
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- insanlarda bıraktığımız iz5
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- mermi abla4
- kızıl cin4
- chp kapatılsın kampanyası10
- gocu24
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
entry'ler (13)
önce yazdıklarına dikkat etmesi gereken öğrencinin dramıdır. dram değildir yani.
mal olması. haliyle mal insanlar tarafından yönetilmesi. yönetime katılan bu yeni malların ise, mal olmama ihtimali olan yeni nesli bilerek ya da bilmeden mal bireylere dönüştürmesi şeklinde ilerleyen mallık döngüsü.
erkek tarafından yapıldığı belli bir tanım. bir erkek olarak, bu ifadeyi onaylayan kadınların çok yanlış yolda olduklarını düşünüyorum. zira kadının gözüyle bakılan bir dünyada "orospuluk" diye bir şey yoktur, oyun oynamaktır onun adı. tıpkı erkeğin gözüyle bakılan bir dünyada "ahlaksız erkek" diye bir şeyin olmadığı, onun yerine "oyun oynayan erkek" tarifinin olduğu gibi.
29 yaş, istanbul. gitar çalar, şarkı söyler, kendince beste falan da yapar. eğlenmek ve olaysız dağılmak isteyenleri bekler.
edit: oha bu kadar ilgi beklemiyordum, gerçekten çok bahtiyar ettiniz beni. ancak bir şeyi eklemekte fayda var; cezai ehliyetimizin olması gerekiyor hanımlar. iyi geceler.
edit: oha bu kadar ilgi beklemiyordum, gerçekten çok bahtiyar ettiniz beni. ancak bir şeyi eklemekte fayda var; cezai ehliyetimizin olması gerekiyor hanımlar. iyi geceler.
kafa açıcı bir adam. özellikle batı kültüründen yola çıkarak ve sürekli batı-doğu ikiliği üzerinden batılının kendisini tanımasını sağlayan manyak hippi. her gece uykuya dalarken bana eşlik eden mentorum.
soyadının içindeki "soul" kelimesinin hakkını veren bir müzik yapan adam. düğün müziği diyip geçmemek lazım.
elbette değildir şeklinde yanıt vermek istediğim sorunsal. sorunsal değil yani. ama sessizliğin bir sanat eseri olarak kullanımına geçmişte rastlamadık değil:
(bkz: 4 33)
(bkz: 4 33)
wasapi kullanıyor olması nedeniyle kullanmaya başladığım, ancak zaman içinde her açıdan winamp'tan daha iyi olduğunu gördüğüm yazılım.
içinde bulunduğumuz yüzyılın en büyük icatlarından biri. hem satıcı hem tüketici açısından bakıldığında muazzam bir çakallık örneği. tebrik ediyoruz.
her dinleyişimde bir albüm en iyi bu şekilde bitirilebilir dediğim şarkı. steven wilson denen psikopatın yumurtladığı psikopatlamalardan sadece biri.
bu oyundan sonra counter strike oynamanın manası kalmamıştır. gerçekten üzerinde düşünülmüş, gerçekçi bir savaş atmosferi sunuyor ve farklı oyun modlarıyla (checkpoint, push, hunt vb.) kendini monotonluktan kurtarmayı başarıyor. kesinlikle 2014 yılının en iyi indie oyunu.
hacknslash türüne pek aşina olmamamdan mıdır bilemedim ama ben herhangi bir numarasını göremedim bu oyunun. combat sıkıcı, itemlar tekdüze, hikaye çok karikatürize. buna bir de gereksiz zorluk eklenince iyice çekilmez hal almıştır benim için. ama neredeyse bütün yorumlar olumlu ve hatta ikincisi çıktı. sanırım ben malım. *