entry'ler (5)

bölük komutanının ensesine tokat atan asker

Bu ne cesarettir yarabbi. Seni tanımak istiyorum Yiğidim. Beni mutlaka ara.

(bkz: Melih Gökçek)

telefon

Kullanmıyorum, kafam rahat. Tavsiye ederim..

unutulmayan film replikleri

Sıçarım dersine! Sanki apartman yöneticisi olacaksın pezevenk!

(bkz: kapıcılar kralı)

akrep burcu erkeği

Akrep burcu kadını olarak Akrep burcu erkeğine yorum yapmam gerekirse; Gevşek olmadığını iddia edip gevşektirler. Asla tek bir insanlar yetinmezler. Sevgiliniz akrep burcu erkeği ise mutlaka başka bir flörtü daha vardır. Evlenince de öyle evine aman aman düşkün değildir. Gizemli havası olduğu bir gerçektir ama Akrep kadınına bu gizem sökmeyecektir. Anlayacağınız azıcık da evlerden ırak denebilecek çapkın bir burçtur kendileri.

bozkurt işareti islamın ruhuna aykırı

`doğru konuşmuş ama açıklamayı yanlış yapmış bu adam. hristiyan gagavuzlar yapıyor diye değil putperest inancın kalıntısı olduğu için yanlıştır bu.
hayvan totemleri putperest inançlardan kalmıştır. eski putperest kavimler kendilerinin bir hayvandan geldiklerine inanırlardi ve bunları kutsallaştirirlardi. kesinlikle müslümanım böyle şeylerle işi olamaz. '

Türklerin hiç bir dönem içerisinde putperest olmadıklarını bilmeyen cahil açıklaması.
Hayvan totemleri putperestlikten değil de göçebe yaşam ve doğa ile iç içe olmaktan ve Bozkurdun Türk aile yapısına uymasından dolayı da örnek alındığı bilinmektedir.

Ayrıca islama aykırı olduğunu düşünen varsa yallah deve sidiği içmeye..
© copyright 2005 - 2026