U
uludede2 yıl önce
konferans merkezi makam odası oldu
(resim:#1)
U
uludede2 yıl önce
25 yaş altı fotoğraf yarışması
(resim:#1) fotoğraf yarışması var, şansınızı deneyin. hiç belli olmaz.
U
uludede2 yıl önce
cumhuriyet
demokrasinin arapcası, su an türkiye icin elzem olan ilkel yönetim bicimi.
U
uludede3 yıl önce
her şeyi ben bilirim tepesi
(img:#2304965) Öncelikle çoğumuzun bolca duyduğu Dunning - Kruger Etkisi’nden bahsetmek istiyorum. Gene teorisine fazlaca girmeden bu kavramı şöyle açıklamamız mümkün: Konu hakkında hiçbir şey bilmediğimizde o konu hakkında fikir beyan edebilmek i… devamını gör
U
uludede3 yıl önce
tekel birası
çok uygun fiyatlı , tatlı şirin bir şişede satılan , ön yargılarınız olmadan içmeniz taktirde çok sevebilecegiz , şirin bir bira markasıdır.
U
uludede3 yıl önce
tekel birası
çok uygun fiyatlı , tatlı şirin bir şişede satılan , ön yargılarınız olmadan içmeniz taktirde çok sevebilecegiz , şirin bir bira markasıdır.
U
uludede3 yıl önce
türk bayrağı
yüzyıllarca varlığını sürdüren osmanlı devletinin küllerinden doğan türkiye'yi savunmak adına dökülen nice şehit kanlarının üzerine ay yıldız vurmasından esinlenilerek hazırlanan büyük değeri olan kutsal simgedir.
U
uludede3 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
U
uludede3 yıl önce
boğaziçi üniversitesindeki iğrenç olaylar
Bir BÜ hocasının tespitleri: Her hafta Boğaziçinde üniversite hayatında asla olmaması gereken iğrenç olaylarla karşılaşıyoruz. Bölüm ve fakülte akademik kararlarının hiçe sayılması, üniversitenin polisle doldurulması, öğrencilere yapılan zorba muam… devamını gör
U
uludede4 yıl önce
azeri tv de bill gates yorumu
(img:#2243699) fazla söze gerek yok.
U
uludede4 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının askerlik fotoğrafları
(img:#2242121) Hey gidi günler heyhat!. Tabi o zamanlar havamız vardı. Swh...
U
uludede4 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
U
uludede4 yıl önce
yazarların küçüklük fotoğrafları
(img:#1711009) Küçüklükten belliymiş ne olduğum hiç değişmedim...
U
uludede4 yıl önce
sözlük kızlarına sütyen önerileri
(img:#2229407) Bir erkek olarak haddim değil ama çok beğendiğimi söyleyebilirim ve önermek istedim.
U
uludede4 yıl önce
sözlük kızlarına sütyen önerileri
(img:#2229407) Bir erkek olarak haddim değil ama çok beğendiğimi söyleyebilirim ve önermek istedim.
U
uludede4 yıl önce
19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı
atatürk'ün kurtuluş savaşını başlattığı gün olarak kabul edilen bayramdır. gençlik ve spor kavramlarının bir arada bulunması öğüt niteliğindedir.
U
uludede4 yıl önce
yazarların hayalindeki araba
Audi A5 2.0 TFSI (BEYAZ/PANAROMIK TAVAN) Ikinci el bitane buldum fiyatı 93.000 lira gibi hatrı sayılır bi mebla. 2 yada 3 yıl sonra altımda ins.
U
uludede4 yıl önce
kimle sevişmek isterdiniz
Sevgilim?
U
uludede4 yıl önce
şehit teğmenimiz
teğmenimiz şehit olurken onlar nargile fokurdatıyorlar (img:#2226418)
U
uludede4 yıl önce
beytinin iftar menüsü
babayiğit aranıyor bu akşamki iftar için. (img:#2221703)
U
uludede4 yıl önce
beytinin iftar menüsü
babayiğit aranıyor bu akşamki iftar için. (img:#2221703)
U
uludede4 yıl önce
biden putin i boğazlarken putin n apıyor
(img:#2217979) bakalım kim daha iyi sıkacak=
U
uludede4 yıl önce
türk bayrağı
yüzyıllarca varlığını sürdüren osmanlı devletinin küllerinden doğan türkiye'yi savunmak adına dökülen nice şehit kanlarının üzerine ay yıldız vurmasından esinlenilerek hazırlanan büyük değeri olan kutsal simgedir.
U
uludede4 yıl önce
nato nun genişlemesi
1997 öncesi nato üyeleri ile 1997 den sonra katılanlar bu resimde açıkça görülüyor. (img:#2214785)
© copyright 2005 - 2026