bugün
U
ufktt6 yıl önce
hayati inanç ın şehitlerle ilgili skandal sözleri
(img:#1984835) TRT'de yayımlanan bir programa katılan yazar Hayati inanç'ın, idlib'de hayatını kaybeden 33 askerle ilgili olarak kullandığı, "Kaybımız varmış gibi konuşuyorlar. Bunlar güzel sözler değil. Ne kaybı yahu? Kayıp falan yok. Yer değiştir… devamını gör
U
ufktt6 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
U
ufktt6 yıl önce
pitbull
"katil köpek, asalım, yasaklayalım" zihniyeti sonucu son yıllarda insanların beynine cellat olarak kazınan, gerçekten de agresyonu yüksek, kaslı, güçlü ama iyi yetiştirildiğinde melek gibi olabilecek köpek türü. dövüşlerin bir numaralı başrol oyuncus… devamını gör
U
ufktt6 yıl önce
yazarlar günün yorgunluğunu nasıl atar
Valla ben atamiyorum.
U
ufktt6 yıl önce
ekremi tv de görmek zorunda mıyız
ekremin yaptığı saçma sapan işlerden bunalan her gün tv de saçma basın toplantılarını görmekten gına getiren kişi isyanıdır. gerçekten ben ekremi görmek is te mi yo rum..
U
ufktt6 yıl önce
fakirlikten hırsızların çay çalması
hırsızların bile, zor bir zamandan geçtiğini gösteren trajik durumdur. teeeyy nerde o eski hırsızlar. ~smiley~ https://m.haberturk.com/tokat-haberleri/74551150-tokatta-8-ayri-eve-giren-3-zanli-tutuklandi (img:#1961508)
U
ufktt6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ufktt6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ufktt12 yıl önce
çölde karşına devamlı kutup ayısı çıkması
`para varken ortam ortam varken para olmaması`nın bünyede yarattığı gerginlik ile karşınıza çıkan talihsizlikleri anlatmada kullanılan hoş bir rastlantıdır.
U
ufktt12 yıl önce
çatalına reklam alan tesisatçı
paraya para demeyecek olan tesisatçıdır. tüm firmalar peşinden koşar bu adamın.
U
ufktt13 yıl önce
justin bieber için ağlayan kezban
kezban kelimesinin et ve kemiğe bürünmüş halidir. aksini iddia eden de kezbandır. gülmekten yarıldım lan. http://webtv.hurriyet.com.tr/3/48673/0/1/justin-bieber-istanbul-a-geldi.aspx edit : şu videoda 4.05' ten sonra izleyin. http://www.aksam.com… devamını gör
U
ufktt13 yıl önce
bir ergenin justin bieber veryansını
çok çok üzüldüğüm, bir ergenin justin bieber'in avukatlığını yaptığı videodur. sanırım biri dalga geçmiş o herifle onunda zoruna gitmiş. bizim abd'ye üye olamamamızın milletle dalga geçmemize bağlamış. justin bieber'la kapışın diyor. justin'in yüz… devamını gör
U
ufktt13 yıl önce
kertenkele öldürmek
sevap olduğu rivayet edilir.
U
ufktt13 yıl önce
bakir olarak evlenen erkek
Az bulunan tipte erkektir.
U
ufktt13 yıl önce
kas yapmak
karılara hoş gözükmek için vücuttaki kasların daha iri gözükmesi için kasan genellikle kasları büyük, beyinleri ufak insanlardır.İşi güçü olmayan kafası az çalışan ve bu eksikliği de bir şekilde kapatmak isteyen insanın doğurduğu davranıştır.
U
ufktt13 yıl önce
seksi olayım derken saksı olmak
günümüz insanının en büyük problemi. kadın erkek farketmez. ayıp lan. itler.
U
ufktt13 yıl önce
cinsel saflık testi
%96 çıktı. şimdi hemen gidip 5 kadınla aynı anda sevişip 5ini de hamile bırakıp bir erkeğe masturbasyon yapıp kıçımı parmaklayıp hamile kadınlarla kölelik fantazisi yapayım da şu sonuç düzelsin bu nedir ya çok utanıyorum.
U
ufktt13 yıl önce
trabzon
karadenizin en güzel kentlerinden biri. (bkz) trabzonspor (/bkz)
U
ufktt13 yıl önce
madonna dan çıplak protesto
30 lu yaşlarını görmedigimiz için şu anda pek de faydası dokunmayacak olan protestodur.
U
ufktt13 yıl önce
rider of red
sözlüğe yeni gelmiş bir adet yazar ~swh~ hoşgeldini benden olsun ~swh~
U
ufktt13 yıl önce
kedi kesen piçler
masum ve bir o kadar korumasız olan kediyi hunharca katledin piç kurularıdır. http://galeri.uludagsozluk.com/r/kedi-kesen-pi%C3%A7ler-324794/
U
ufktt13 yıl önce
falım sakızından çıkan saçma fallar
günde minimum 10 adet sakiz cigneyen biri olarak , bugun bana cikan fallardan biri; hep atletik hep zinde , kirk mekik cekiyor günde, etrafina iyi bakin, yesil tişört var üstünde.
U
ufktt13 yıl önce
türk kızı
erkeklerin pek rağbet etmediği kız kişiler sanırım.
U
ufktt13 yıl önce
çıplak protesto
hatunlar tarafından yapılanı makbul olan prostesto şekli. Erkek yaptığında bunalıma sokma ihtimali vardır, Stres kaynağıdır.
© copyright 2005 - 2026