entry'ler (74)

tek spor sekstir

maç süresinin takımların performansına göre değişebileceği tek spordur. her takımın kendine göre bir pes etme süresi vardır ki ne kadar uzun o kadar iyi bir maç ibaresi burada geçerlidir.

fakirlikten 8 yaşına kadar doğmayan çocuk

biraz önce bir yazarın entrysinde gördüğüm ve çok güldüğüm bir cümledir. (bkz: 21 kilo 100 gram doğan bebek)

sözlük yazarlarının en son izlediği filmler

the hobbit.

köpekbalığından sucuk yapmak

çanakkale de kayserili olan bir balıkçımızın yapmış olduğu eylemdir. adam yok satıyormuş hemde lezzetli olduğunu söylüyor.
http://haber.mynet.com/ko...sucuk-oldu-668274-guncel/

21 aralık 2012

mayalara göre kıyamet tarihiymiş. sorun yok arkadaşlar müslümanları kapsamıyor bu tarih. he aramızda müslüman olmayanlar varsa hala müslüman olmak için şansınız var. ~~mayası bozuklar.

24 saat açık kebapçı

gebze şekerpınar da kebap dünyası express restaurant bunlardan biridir. mükemmel cağ kebabı vardır aynı zamanda çorbaları da dehşet lezzetlidir.

arı mayanın mayası

nasrettin hoca özentisi bir durumdur. arı maya bir gün diğer arılardan uzakta bir bal peteğinde şu cümleyi kullanmış olabilir. ya tutarsa?
bu ara mayalar çok meşhur insanın aklına hep maya geliyor.

seni ne kadar sevdiğim hakkında bir fikrin olsaydı

bahaneler üretip tartışmaktan vazgeçer ve hala benim sevgilim olurdun.

ilişki bitmek üzereyken evlenmek veya çocuk yapmak

ikisi çok farklı konudur. çocuk yapmak ve evlenmek aynı şey değildir. çocuk yapanlar genelde daha bir aile olabilmektedir. evlenmek sadece yeterli değildir.

evrime inanan müslüman

gayet müslümandır ve doğaldır. evrimin ne olduğunu iyi araştırıp gelinmesi gerekir. evrim insanın maymundan geldiği safsatasından ibaret değildir. bir çok canlı türünün geçmişi ile bu günü arasındaki farklılıklarını inceleyen bilim dalıdır. darwin denen salağın cümleleriyle sınırlı kanılmamalıdır.

penisi küçük olduğu halde sözlüğe giren erkek

beyni küçük olan bazı yazarların bunu iğrenç espri anlayışlarıyla para birimi olan peni ile kıyaslayarak benim penim çok küçük dostum demesi muhtemel durumdur.

18 yaşında olmasına rağmen bakire olan kız

özellikle avrupa ve amerika kıtalarında çok nadir bulunabilecek neslinin tükenmemesi için koruma altına alınması gereken türdür. türkiye de sayısı gün geçtikçe özentilikten dolayı düşmektedir.

sempatik insanlar

genelde çevremdeki kişiler tarafından bana söylenen kişi özelliğidir. türkçe de sempatik anlamı var ama ingilizce de herhangi bir karşılığını bulamadım arkadaşlar. aynı şekilde okuduğunuzda ingilizce de acınası insan tarzında birşey oluyormuş.

pazartesi sabahı uyanmak

kimine göre çok kötü bir duygudur. işkolik kişilere göre ise hayatın yeniden başlaması anlamını taşır. ama şu bir gerçektir ki güzel bir haftasonu ardından pazartesi iş, okul gibi kurumlara adapte olmak çok zordur.

google 2012 türkiyede en çok aranan spor takımları

Galatasaray
Trabzonspor
Fenerbahçe
Bursaspor
Beşiktaş
Sivasspor
Orduspor
Kayserispor
Antalyaspor
Gaziantepspor

sıralamasıdır.

google 2012 türkiye de en çok ünlüler

Hadise
Mustafa ceceli
Tarkan
Halil Sezai
Murat Boz
Orhan Gencebay
Demet Akalın
Yıldız Tilbe
Hande Yener
Ajda Pekkan

sıralamasıdır. bakıldığında halkımızın ünlüden anladığının sadece şarkıcılar olduğu göze çarpmaktadır.

en çok aranan ünlüler olacaktı arkadaşlar yanlış yazdığım için özür diliyorum.

google 2012 türkiye de en çok aranan diziler

Muhteşem Yüzyıl
Kuzey ve Güney
Kurtlar Vadisi Pusu
Yalan Dünya
Suskunlar
Arka Sokaklar
Sakarya ve Fırat
işler Güçler
Karadayı
Alev Alev

sıralamasını almıştır. birşeyi merak ediyorum peki ya doktorlar nerede?

piyango biletine amorti bile çıkmaması

başıma pek çok kere gelen durumdur. arkadaş kafama güvercin sıçtı hemen gittim 2 tane çeyrek bilet aldım amorti bile çıkmadı durum bundan ibaret.

sabahın 4 ünde sözlükte yazmak

başlık altında gördüğüm kadarıyla çoğunluğu benim gibi dokuzuncu nesil yazarların yaptığı eylemdir. bileklerinize kuvvet arkadaşlar.

ölüm

herkesin başına gelecek ilahi bir olaydır.
şu karikatür güldürmektedir. http://www.karikaturturk....ri-vardi-karukaturu-1338/
© copyright 2005 - 2026