bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi5
- herkesle iyi geçinmek8
- en güzel reçel6
- çerçeve yasa18
- ihtiyar yazar5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak5
- mel melin palavra sıkması3
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci4
- birikim3
- gelecekten entry2
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız3
- özgürlük3
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- apo piçtir piç kalacak6
- özgür özel11
- yaşlı izlenimi veren isimler5
- yalçın çakır3
- gitme isteği2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li2
- türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu2
- 11 ağustos 20263
- bir şeyler söyle2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- ümit özdağ yavuz ağıralioğlu müsavat dervişoğlu2
- velvet'in fotoğrafları3
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- iki arada bir derede kalmak4
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- ekşi sözlük referans17
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- adana2
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- simko318
- osint metodolojisi2
- kardeş2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- özkürt özel3
- mutlubey2
- mekke anlaşması20
- ayşen gruda5
entry'ler (74)
maç süresinin takımların performansına göre değişebileceği tek spordur. her takımın kendine göre bir pes etme süresi vardır ki ne kadar uzun o kadar iyi bir maç ibaresi burada geçerlidir.
biraz önce bir yazarın entrysinde gördüğüm ve çok güldüğüm bir cümledir. (bkz: 21 kilo 100 gram doğan bebek)
the hobbit.
çanakkale de kayserili olan bir balıkçımızın yapmış olduğu eylemdir. adam yok satıyormuş hemde lezzetli olduğunu söylüyor.
http://haber.mynet.com/ko...sucuk-oldu-668274-guncel/
http://haber.mynet.com/ko...sucuk-oldu-668274-guncel/
mayalara göre kıyamet tarihiymiş. sorun yok arkadaşlar müslümanları kapsamıyor bu tarih. he aramızda müslüman olmayanlar varsa hala müslüman olmak için şansınız var. ~~mayası bozuklar.
gebze şekerpınar da kebap dünyası express restaurant bunlardan biridir. mükemmel cağ kebabı vardır aynı zamanda çorbaları da dehşet lezzetlidir.
nasrettin hoca özentisi bir durumdur. arı maya bir gün diğer arılardan uzakta bir bal peteğinde şu cümleyi kullanmış olabilir. ya tutarsa?
bu ara mayalar çok meşhur insanın aklına hep maya geliyor.
bu ara mayalar çok meşhur insanın aklına hep maya geliyor.
bahaneler üretip tartışmaktan vazgeçer ve hala benim sevgilim olurdun.
ikisi çok farklı konudur. çocuk yapmak ve evlenmek aynı şey değildir. çocuk yapanlar genelde daha bir aile olabilmektedir. evlenmek sadece yeterli değildir.
gayet müslümandır ve doğaldır. evrimin ne olduğunu iyi araştırıp gelinmesi gerekir. evrim insanın maymundan geldiği safsatasından ibaret değildir. bir çok canlı türünün geçmişi ile bu günü arasındaki farklılıklarını inceleyen bilim dalıdır. darwin denen salağın cümleleriyle sınırlı kanılmamalıdır.
beyni küçük olan bazı yazarların bunu iğrenç espri anlayışlarıyla para birimi olan peni ile kıyaslayarak benim penim çok küçük dostum demesi muhtemel durumdur.
özellikle avrupa ve amerika kıtalarında çok nadir bulunabilecek neslinin tükenmemesi için koruma altına alınması gereken türdür. türkiye de sayısı gün geçtikçe özentilikten dolayı düşmektedir.
genelde çevremdeki kişiler tarafından bana söylenen kişi özelliğidir. türkçe de sempatik anlamı var ama ingilizce de herhangi bir karşılığını bulamadım arkadaşlar. aynı şekilde okuduğunuzda ingilizce de acınası insan tarzında birşey oluyormuş.
kimine göre çok kötü bir duygudur. işkolik kişilere göre ise hayatın yeniden başlaması anlamını taşır. ama şu bir gerçektir ki güzel bir haftasonu ardından pazartesi iş, okul gibi kurumlara adapte olmak çok zordur.
Galatasaray
Trabzonspor
Fenerbahçe
Bursaspor
Beşiktaş
Sivasspor
Orduspor
Kayserispor
Antalyaspor
Gaziantepspor
sıralamasıdır.
Trabzonspor
Fenerbahçe
Bursaspor
Beşiktaş
Sivasspor
Orduspor
Kayserispor
Antalyaspor
Gaziantepspor
sıralamasıdır.
Hadise
Mustafa ceceli
Tarkan
Halil Sezai
Murat Boz
Orhan Gencebay
Demet Akalın
Yıldız Tilbe
Hande Yener
Ajda Pekkan
sıralamasıdır. bakıldığında halkımızın ünlüden anladığının sadece şarkıcılar olduğu göze çarpmaktadır.
en çok aranan ünlüler olacaktı arkadaşlar yanlış yazdığım için özür diliyorum.
Mustafa ceceli
Tarkan
Halil Sezai
Murat Boz
Orhan Gencebay
Demet Akalın
Yıldız Tilbe
Hande Yener
Ajda Pekkan
sıralamasıdır. bakıldığında halkımızın ünlüden anladığının sadece şarkıcılar olduğu göze çarpmaktadır.
en çok aranan ünlüler olacaktı arkadaşlar yanlış yazdığım için özür diliyorum.
Muhteşem Yüzyıl
Kuzey ve Güney
Kurtlar Vadisi Pusu
Yalan Dünya
Suskunlar
Arka Sokaklar
Sakarya ve Fırat
işler Güçler
Karadayı
Alev Alev
sıralamasını almıştır. birşeyi merak ediyorum peki ya doktorlar nerede?
Kuzey ve Güney
Kurtlar Vadisi Pusu
Yalan Dünya
Suskunlar
Arka Sokaklar
Sakarya ve Fırat
işler Güçler
Karadayı
Alev Alev
sıralamasını almıştır. birşeyi merak ediyorum peki ya doktorlar nerede?
başıma pek çok kere gelen durumdur. arkadaş kafama güvercin sıçtı hemen gittim 2 tane çeyrek bilet aldım amorti bile çıkmadı durum bundan ibaret.
başlık altında gördüğüm kadarıyla çoğunluğu benim gibi dokuzuncu nesil yazarların yaptığı eylemdir. bileklerinize kuvvet arkadaşlar.
herkesin başına gelecek ilahi bir olaydır.
şu karikatür güldürmektedir. http://www.karikaturturk....ri-vardi-karukaturu-1338/
şu karikatür güldürmektedir. http://www.karikaturturk....ri-vardi-karukaturu-1338/