bugün

entry'ler (24)

matrax

the matrıx fılmını dalgaya alan bır fılme ısım olarak koyulabılır.

anatomi ogrenen tipcinin kendini doktor sanmasi

bir de tip ogrencisine doktor diye seslenmek vardir. Sadece tip ogrencisi dalgin degil vatandas.

kuafor masrafi olmasin diye kuaforle evlenmek

hastane masrafi olmasin diye doktorla evlenmeye kiyasla cok daha anlamsiz ve sacma kalan durum. Bir de su var;
(bkz: hastane masrafi olmasin diye doktor olmak)

herkes tarafından kabul edilmiş ilginç bilgiler

damar damar ustune binmemesine ragmen her eklem agrisinda ''damar damar ustune binmistir'' yanlis bilgisinin arz edilmesi. ( su an kafam cok karisti. )

muhteşem yüzyıl

su an icinde bulunmadigimiz yuzyil.

aşk kaç kişiliktir

aşk iki kişiliktir. motorsiklette öyle.

boxer üstünde yazan yazılar

üzerinde looney tunes karakterleri bulunanın ön tarafında kiss me yazıyor.

yalnızlık

Etrafında kimsenin olmamasıdır. bazısını mutlu bazısını huzursuz eder.

eski sevgilinin resmini yırtmak

yeni bir sevgili problem çıkarırsa yapılması olası durumdur. yoksa sırf ayrılık yaşandı diye böyle bir şeye hiç gerek yoktur, ayıptır, saygısızlıktır yahu.

tam sigara yaktığın anda otobüsün gelmesi

normalde iki dakikada içeceğiniz kısmı beş saniyede içmenizi sağlar.
(bkz: sigarayı körüklemek)

üst üste dinlenilen şarkılar

jen titus - oh death
luis armstrong - a kiss to build a dream on.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum altıma yapmamam gereken bir yaşta altıma yaptım.

banyoda şampuanlı saçlara şekil verme

özellikle uzun saçlı insanları bir kaç saniye de olsa çok rahatlatan olay. tavsiye ederim bir de ayna varsa şampuanlı saçtan araba bile yaparsınız.

dalgalı saçlı erkeğin saçını uzatmaya başlaması

başlamak değil de devamı zorlaşan eylem. örneğin benim saçlarım hızlı uzar ve bir buçuk yıldır uzatıyorum. hiç bir şey yapmazsam omuzlarıma bile değmiyor papaz gibi dolanıyorum. fon çekersem neredeyse belime geliyor. ve gercekten ilgilenilmesi gerekiyor yoksa farkına bile varmadan kırıklı saçlara sahip oluyorum.

bir misafirin yapabileceği en büyük şerefsizlik

çocuğunun kakasını sifonu çekmeden bırakmasıdır.

izmir

kısa zaman içinde taşınmayı beklediğim şehir. insanların pahalı ve sosyete zannettiği bilakis ucuz ve nazik vatandaşları olan izmirim. biraz kurak olmasına karşın başka bir ülke gibi...

bursa

18 yıl yaşadığım şehirdir. oralı olmamanıza rahmen artık memleketiniz olacak şehirdir. güzeldir. özellikle istanbulda yaşayanlar için bir cennettir. trafik az, ne ararsan bulunur, asla canının sıkılmayacağı şehir.

yalova

istanbula geçiş şehri olduğundan çok gelişememiş güzel şehir. çok daha güzelleri de vardır muhakkak.
(bkz: bursa)
(bkz: izmir)

kırklareli üniversitesi

asla tavsiye etmeyeceğim çölün ortasında, fabrikalardan bozma, kalitesiz bir okuldur. en azından 5 sene gitmeyin anca gelişecektir. derslerde kanunlara uyulmaz fotoğraf çekmeyelim diye telefon çıkartan dersten atılır. çünkü başörtüsüyle derslere girmek serbesttir. hocalar sırf tipinizi beğenmedikleri için bırakabilir.

supernatural

bayılarak, salya akıtarak izlediğim dizidir. jared padelecki'nin küçük emrah bakışları sinir eder. jensen ackles'in da raşitik olması hüzünlendirir.
© copyright 2005 - 2026