bugün
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar7
- hep kendini suçlamak10
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması3
- havalar da ısındı9
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- sigarayı tersten yakmak4
- araplaşmış türkler3
- baygın koku2
- güne bir şarkı bırak6
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- yalnız yaşamak12
- türkçe ezana kuduran türk3
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- şeytan2
- yapay zeka moderatörü3
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- sadece bayan entrylerini okumak5
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- ona bir şey söyle17
- çekyat kanepe kaplatma4
- iyi bakalım4
- vazgeçmek3
- uysaljakoben11
- superman rolünü oynayan kişiler2
- pizzanın kenarını yememek4
- hangi manifest kızısın8
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- wp hesabını silmek2
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- hazır mantı4
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- eşek sucuğu3
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- hayatımın özeti3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- en son ne aldınız5
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
entry'ler (14)
Bu sabah derse gitmemeyi tercih ederek çözdüğüm sendrom.
Ankara'daki Türkçü derneklerin son kurulanı ve kuruluşundan bu yana birçok eylemde etkin rol almış olan dernek. 29 Ekim'de de saat 14:00'te Güvenpark'ta toplanıp Anıtkabir'e yürüyeceklerini sosyal medyadan duyurmuşlardır.
Hüseyin Nihâl Atsız "Turancıyız ne olacak?" diye soruyordu. Biraz değiştirip biz soralım: "Irkçıyız ne olacak?"
Aslında bizler ırkçı değiliz, onlar kürt.
Çevredeki insanlardan "benim kaynımın başına musallat olmuştu, hoca efendi kurtardı" gibi söylemlerle duyabileceğimiz varlık ya da yokluk. Kimi çevrelerce adı söylendiğinde etrafa doluşacaklarına inanılmasından ötürü 3 harfliler diye de anılırlar.
islamcıların nasıl olsa söz konusu "Allah" değil diyerek kafaya takmayacağı sorunsal.
Amaç nedir bilinmez ama olan işe ve okula gitme zorunluluğu olan insanlarımıza olmaktadır. Sabah işe ve okula gitmek isteyen insanlar otobüse bindiklerinde adeta bir huzur evi ortamına girdiğini hisseder. Sabahın 7'sinde ekmek almak için merkezi yerlere akın edilmesiyle ülkemizde bir çeşit istismar hâline gelmiştir.
Not: Bu amca ve teyzelerimize yer verilmesi ahlâken şart tutulmaktadır. Aksi takdirde bakın şu terbiyesize koskoca insanın ayakta gitmesine neden oluyor söylemlerini işitmeniz olasıdır.
Not: Bu amca ve teyzelerimize yer verilmesi ahlâken şart tutulmaktadır. Aksi takdirde bakın şu terbiyesize koskoca insanın ayakta gitmesine neden oluyor söylemlerini işitmeniz olasıdır.
Yeni açılan Kızılay-Koru hattıyla birlikte birçok ulaşım hattı sekteye uğramıştır. Zira i. Melih Gökçek tarafından metroyla ulaşılabilen yerlerde otobüs hatları kaldırılmış, herkesin metroya binmesi zorunlu kılınmıştır. Sabah saatlerinde binmeye kalkarsanız Hacettepe öğrencilerinin dramına siz de şahit olursunuz.
Tüm dünyanın kürtlerden türediği iddialarının ortaya atılmasının yakın olacağının göstergesi söz.
Mahmut Esat Bozkurt - Atatürk ihtilali I-II.
Zannımca insanlığın varlığından bu yana hiç kaybolmamış duyguların başında gelen bir garip hâldir. Sahiplenmekten öte gelen kıskançlığın yanı sıra bir de başkalarının başarılarını kıskanmak vardır ki bu insanoğlunun iğrenç taraflarındandır.
Çok ciddi gözlem yapma ve sağlam değerlendirmelerde bulunmak yeteneğine sahip köşe yazarıdır. Takdir edilmesi gereken yazıları çoktur. Tam da sanıldığı gibi bir fikir sistemine tabi olmasa da son yıllarda ulusalcı, Kemalist kesimin kalemce önder kabul ettiği ortadadır.
Hüseyin Nihâl Atsız'a ait olan Ruh Adam romanında görevinden kralcı olması sebebiyle alınan yüzbaşı, romanın baş karakteri. Bilinen bir diğer husustur ki Selim Pusat aynı zamanda yazarın romanda vuku bulmuş hâlidir. Yazarın 3 Mayıs 1944 sürecinde yaşadıklarını farklı bir bakış açısıyla Selim Pusat'ta yaşattığı açıktır. Okuyanların belli bir süreliğine kendini karakterinin yerine koyması ve ona benzer yanlarını fark etmesi olasıdır.