bugün

entry'ler (1)

medyum nihat

Kendisini henüz tanımaya fırsatım olmadı inş. olacak ama her yazdığından, o ukala tavrından dahi güven aldığım aslında o tavrının kendisine olan güvenini gösteriyor ve kendisininde dediği gibi Türkiye'de Nihat bey diye bir gerçek var. Günlerdir sahtekar medyumların kendini öven yorumlarını okumaktan inancımı yitirmişken ki o medyumlar kendilerini imla yazım şekillerinden dahi belli edecek kadar aptallar derdimi onlarla çözemezdim. Sahtekarların aynı imla ve yazış şekilleriyle ( caps lock acık kalması, her iki kelimeden sonra noktalama işareti koyulması vs.) Nihat beyi karaladıklarını gördüğümde bir gülümseme geldi yüzüme ve sonunda güvenilir bir elin olduğunu düşünüp o gece tüm sorunlarımın çaresinin olduğunu düşündüm. Şimdi kendilerine mail atıp dönüş yapmalarını bekliyorum. Dönerlerse cok mutlu olucam dönmeseler bile Sayın Medyum Nihat bey diye Türkiye'de bir gerçek var kimse sahtekarlara kanmasın. Benim gibi medyum arayış içinde olanlar parasına değilde gerçekten umuduna zarar gelsin istemeyenler çaresiz kalanlar Nihat beyi bulsunlar.. Teşekkürler.
© copyright 2005 - 2026