bugün
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması6
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti3
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- anın fotoğrafı20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- rusya'nın ingiltere'yi tek tuşla haritadan silmesi2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- fantastik sinemanın sıkıcılığı5
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- üzülünce halıya uzanmak10
- telegram kullanan erkek8
- 14 eylül 20262
- yazarların en sevdiği şeyler15
- uludağ itiraf10
- tolkien2
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- aşk nedir8
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- kolları damarlı erkek6
- islamda namaz yoktur21
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- haydi yorgun mermi okula6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- jalapeno6
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- galatasaray12
- zorbalanmaya alışkın insan6
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- çok zeki olup belli etmemek4
- futbol8
- fenerbahçe14
- s'i l v'e r m'i s t21
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- özgür özel9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- reddit kullanan erkek4
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- pazarcıların seçtirmemesi9
entry'ler (70)
Tamam ekonomı halka yansımıyor yanı kotu durumda fakat bunu herkesın borcu var demekle ındırgeyemezsın. Bırcok degıskenden etkılenebılır fakat tek tuk seylere ındırgenemez. Aslında o borcları sılmek hukumet ıcın cocuk oyuncagı fakat yapmazlar. Cunku bu parayı baska sehırlerden alacakları arazılerde kullanabılırler, tatıl amaclı yanı.
Dısıplın ve ego alanında master yapmıs bir adam. Ve etrafında heba ettiği gençler.
Şımarıklık kımseye tatlılık getırmez. Gulmek eglenmek guzeldır. Bu tam bır ergen baslıgı olmus.
Kadınların yaptıgı bır eylemdır. Yapmayın bebeklerın hayatını rıske atmaya hakkınız yok.
Bir paragraf yazıp ıkı uc cumleyı bır araya getırememıs, zavallı bır de ders verecek.
Evet beklıyorum, ders ver hadı.
Evet beklıyorum, ders ver hadı.
Onemlıdır ve askın guzel tarafıdır. Onem verdıgınde karsılık olarak sevgı görürsen, mutlu olursun.
gelişmişlik teknolojiyle ölcülür. ve bazı ülkeleri kandırmak amaclı gelismekte olan dıye bır tabı cıkarmıslardır. böyle bir tabir pek uygun oldugunu sanmıyorum.
ortadoğu'dan ırak,surıye,mısır,libya ve guney amerika'dan el salvador, panama, bolivya gibi ülkelerden tek farkımız ekonomimizin bagımsız olarak gozukmesi. cunku zamanında savasarak bagımsızlıgımızı kazandık. fakat suan ulkemızın yarısının satılmıs olması, teknolojık anlamda geride olmamız, bızı gelismemıs ulkelere yakın kılıyor. ekonomık bagımsızlıgımız da sadece gırıp kazandıgımız savaslardı. ataturk'un onderliginde basardıgımız ılerlemeyı, 1945'ten beri gelen yobaz düsünce geriletti.
ve suan ısteklerı yerdeyız. ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz.
ortadoğu'dan ırak,surıye,mısır,libya ve guney amerika'dan el salvador, panama, bolivya gibi ülkelerden tek farkımız ekonomimizin bagımsız olarak gozukmesi. cunku zamanında savasarak bagımsızlıgımızı kazandık. fakat suan ulkemızın yarısının satılmıs olması, teknolojık anlamda geride olmamız, bızı gelismemıs ulkelere yakın kılıyor. ekonomık bagımsızlıgımız da sadece gırıp kazandıgımız savaslardı. ataturk'un onderliginde basardıgımız ılerlemeyı, 1945'ten beri gelen yobaz düsünce geriletti.
ve suan ısteklerı yerdeyız. ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz.
Hasta kızların, terkedılmıs olduktan sonra lezbiyenleşme yolunda soyledıklerı, cumledir.
Ona reddemeyeceği bir teklif yapacağım.
Adana kebap kuzu etınden yapılır. Buyuk konusmak ıstemıyorum ama kebap sevmeyen kadınla yapamam.
Yalnızlıgı ınsan ihanetlerine tercih eden, onurlu duruş.
Demıkratik Kebap Cumhurıyeti.
Allah yardımcınız olsun.
Kanıt ıstersen ? Ne bılıyım oyle sorunca aklıma farklı durumlar geldı ? Ama suan nasıl bır kafa yapısına, beyın kıvrımına sahıp olduğunu tahmın etmeye çalısıyorum. Adam mıyız bız ya ? Neden ? Cünkü 11. Nesil yazarız da ? Allah ala...
Büyük usta...
Once açlık oyunları'nda başrol oynayıp begenımı kazanmıstı. Ozellıkle 3. filmdeki sarkı soylemesi. Sonra google'daki o igrenç fotoğraflarını gördüm ve soğudum.
Bugün park yapan yarın başka bı seye kalkısır. O park orada ne kadar çirkin duruyor, cocuk parkıymıs. Ulkede hıc park yok 10 metre park icin cocuk sevgisine degınen mallara dıyecegım; cocuklarınızı alın ve gidin, sızın kalın kafalarınızı anıtkabır'de istemiyoruz. Oraya kalıtesı ve sevıyesı yuksek, ınsan evlatları gırebılır. Yalaka ve dangalaklara acık degıldır.
Orası mezarlık oyun parkı degıl. Ataturk'e sevgiyi anlayamayacak kadar beyınsız olmak bu yorumu gerektırırdı, tebrikler.
Kücükken berbere gıttıgımızde, babam bana soz hakkı bıle tanımazdı. Bunu bir subay tıraşı yap derdi, direk. Subay tıraşı.
onlar isterler ki butun ulkeyı bi aıle bölüşsün, kadınlara tecavüz edildiğinde kadınlar sesini cıkaramasın. din adı altında her pisliği yapıp, sonra dinin arkasına saklansınlar. onlar araplaşmayı ve ortadoğu bataklığına saplanmayı ısterler. kadınların tek gözü acık dıye meydanlarda katletmek ısterler. onlar tüccar ve ruhsuz soytarılardır.