bugün
- en sevmediğin insan tipleri8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- ikinci defa askere gitmek7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- millet dediğin2
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- gizli hesap6
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- geceye bir mesaj birak2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlük whatsapp grupları13
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sarapci koala47
- islam'ın hak dini olması6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- türkiye bölünebilir mi2
- namazın amacı6
- gece vardiyası yazarlar4
- melissa vargas7
- akrep3
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- karı gibi erkek3
- kahverengi gözlü olmak4
- rennie2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- yalnız ölmek4
- anın görüntüsü25
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
entry'ler (118)
rabbim neler yaratiyor.
7 sülale izmirli bir dostumun yalancisiyim. izmirli kizlarin sabah kalktiginda yaptiklari ilk isin, giyinip evlerine gitmek oldugunu söylemist. izmiri tanimam etmem, söyleyenlerin yalancisiyim.
zengin olmaktan umudunu kesmis fakirin tesselli sözüdür.
konu din, inanc özgürlügü ise,insan haklari,fikir inanc özgürlügü savunucusu Avrupa da cami acmak neden yasaktir.inanc özgürlügü türkiyede birkac bini gecmeyen hiriytiyana serbest iken, 20 milyonu askin müslümanin yasadigi Avrupada neden camilerin acilmasi yasaklanmistir.
hak vermemek elde degil, sabah sabah okuyunca bu entryi, tövbe ettim sabah sözlüge gelmemeye.
gercektenne yazdığın okunuyor ne bişey. miskin, marka değeri değeri sıfır.
gercektenne yazdığın okunuyor ne bişey. miskin, marka değeri değeri sıfır.
küfür dagarcigimin yetmedigi bir söylem.anladin sen onu.
tam bizim türk erkeklerine göre bir kitapmis, zira pek severler okumayi.
zorla türküm dedigini idda eden sahsiyetsize, türkiyede ne halt ettigini sorasim geldi.dedirtmeyen bir ülkeye alalim seni, kabul eden olursa.
ahada buraya yaziyorum,sonradan delil olarak kullanin diye, arka kapidan tüyecek ilk gurup uludag sözlük yazarlari olacaktir.keza burda iyi sallar arkadaslar vatan millet diye.
toprak verilmedigi halde basimiza bu kadar bela olmuslar, birde verilseydi Türkiye diye birsey kalmiyacakti ortalikta.götünüzden uydurmayin, 3 salak belgesiz falan sallar burda, milyon salak ta inanir.Amerika da bize söz vermisti kizilderelilerin topraklarini size vercez diye, haydin kalkin topluca göcelim , bizim diye karkasa cikaralim orda, hakkimizi alalim.
lan ortalik salak dolu, simdi buna inanip baslik acan da olur ha.
lan ortalik salak dolu, simdi buna inanip baslik acan da olur ha.
su kizlarin sevdigi erkek tipini imkan yok Türkiyede, yok anam dünyada bilem bulamayiz.gezegenler arasi bir arastirma yapsak ta varsa bir örnegi dünyaya transver edip cogaltsak.damizlik olarak kullaniriz.
itiraf edecek ne cok seyiniz varmis, oku oku bitmiyor.
basligi acan arkadasa bir aptallik daha yap gel sevgilim ol, bundan sonraki aptalliklarinida benim icin yap diyesim geldi.
aptallik yapilan hatunlarida manyak kiskandim, bir baktim hayatimin gecmis bölümüne,ne aptallik yapmisim bir sevgili icin, ne bir aptallik yapan sevgili olmus.akilli akilli takilmisiz, pek sıkıcıymışız.
aptallik yapilan hatunlarida manyak kiskandim, bir baktim hayatimin gecmis bölümüne,ne aptallik yapmisim bir sevgili icin, ne bir aptallik yapan sevgili olmus.akilli akilli takilmisiz, pek sıkıcıymışız.
valahi adinida, resminide ilk burda gördüm, görmez olaydim dedim. bunu seksi bulan erkeklerin ancak zevkine tükürmekle yetinecegim.
ben, beni cok erken kaybettigimden,bensiz yasamaya alistim.sende bensiz kalmaya alisirsin.o kadar kötü olmadigini da hayretle farkedersin.
ideal insan tipitir, hic birseye bagimliliklari yoktur. hayatin merkezine sevgiliyi oturtmazlar. zira mutlu olmak icin hayatta bircok sebep varken neden tek sebebe saplantili kalinmali.yinede bu insanlar icten ice bir sevgiliyi dilemektedir.
belliki bu sahsiyetin babasi anasini sikmis sonrada bu gerizekali ortaya cikana kadar altina araba cekimis yada , taksi tutmus.buna ragmen ortaya bir andaval cikmis.
sorun: herseye degecek aski bulmaktir ki olayin en zor kismi budur.
türklerin baska ülkelerde magdur olmasindan daha iyidir. illede vatanim.
hay türk kizlari kadar tas düssün basiniza. hemde en büyük ebatlilarindan.