bugün
- moğolistan2
- guyana4
- düşün ki o bunu okuyor17
- bosna hersek3
- cezayir2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı6
- bir insana inanmak2
- velvet13
- arnavutluk2
- dünya5
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- kolu kıllı kız3
- sözlük kızlarının vücutları15
- belçika2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- hızlı para kazanmanın yolları4
- türk moğol kardeştir3
- gülüm diyen kız10
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- falıma bakmak isteyen var mı24
- özbekistan3
- yılmaz güney12
- kuzenin içine boşalmak14
- nato zirvesi3
- fransa2
- portekiz3
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- 2026 dünya kupası20
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- ahududu2
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- aşk her şeyi affeder mi4
- futbol13
- gün gelecek dün olacak5
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- coğrafya2
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- iveco daily3
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kılıçdaroğlu cemaati4
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi7
- haram ile cömertlik yapmak3
- kemal kılıçdaroğlu18
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- yılmaz güney hayranı solcu feminist3
- otokar sultan2
- kadınlar başımızın tacıdır2
- anın görüntüsü18
entry'ler (18)
üniversiteye gel gerisi kolay derler, kazanırsın daha çok ders çalışmak zorunda kalırsın.
anayasanın 4. maddesinde ilk 3 madde değiştirilemez diyo ama kimse 4. madenin dokunulmazlığı vardır demiyor. yani 4. maddeyi değiştirmek serbestliği ile ilk 3 madde de değiştirilebilir.
en yakın arkadaşının en yakın arkadaşı olması. dolayısıyla ne yapsa haberdar olmak.
hayatını boşa harcamış insandır. hayatın anlamı anın tadıdır.
gay olmanın yaşı yoktur gercegini gözler önüne sermişlerdir.
ciddiyetle parmak kaldırıp söz aldıktan sonra hocam siz hiç balta girmemiş ormana girdiniz mi? tarzında seviyesiz sorulara boğan öğrenci tipidir. burda ogretmenin ilk izlenimiyle alakali bi problem mevcuttur. yeni nesil çok şımarmıştır.
trefle iyi gunler, 02.05.2013 11:42 itibari ile uludag sozluk yazarliginiz onaylandi. aramiza hos geldiniz.
Teknik üniversite olmanın bütün maddi olanaklarından yararlanıyor, neredeyse her bölüme 2. öğretim kontenjanı açıyorsa bahar şenliğinden mahrum bırakmayacak, saçma sapan isimler getirse de bahar havasını yaşamamıza izin vermek zorundadır.
Teknik üniversite olmanın bütün maddi olanaklarından yararlanıyor, neredeyse her bölüme 2. öğretim kontenjanı açıyorsa bahar şenliğinden mahrum bırakmayacak, saçma sapan isimler getirse de bahar havasını yaşamamıza izin vermek zorundadır.
Böyle eski bir kitabı herkes tarafından keşfedildikten de sonra okumuş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. içinizin de içinde bir yerlere dokunacağından eminim. Son sayfalara geldiğiniz de kendinizi yerine koymuş olduğunuz Raif efendinin hislerinde kayboluyorsunuz. Tarifi zor duygulara sebep olacak, kendinizi ben ne kadar yaşıyorum şeklinde sorgulamak durumunda kalacaksınız.
Kadın erkek eşitliğini sağlamak için büyük ölçüde çaba harcadıklarını düşündüğüm yazarlardır.
Uygun saatlerde seferleri olan fakat lisansı bittiği için film bile izleyemediğimiz yöremizin nadide otobüs firmasıdır. (bkz: Safran Turizm)
Pazarlık yapma becerisini geliştirmek suretiyle insanlarla kurulan iletişimin sağlıklı olması hakkında pek bir yorum yapılamaz. Ve kullanıldığınızı asla unutmamalısınız, pazar arabası görevini üstlenmiş bulunmaktasınız. Ayrıca anne açısından bakıldığında "Yaptığın banaysa öğrendiğin kendinedir" şeklinde son nokta konulmuştur.
Şahsen erkenden atlatmış olduğum bir süreçtir. Tkp ile lisede tanışmış olmanın ve zararsız atlatmış olmanın avantajıyla üniversitedeki gözlemlerimde ise teknik ağırlıklı bir üniversitede çok fazla yol kat edemedikleri sonucudur.
Kendimi keşfedebiliyorum. Düşünmek, insana verilmiş en kutsal yetenek. Ve bunu köreltmek isteyen dış faktörler; sistem
istanbul, yeniden nefes aldığımı hissediyorum. Şarkılar gülümsetiyor.
Bu yıl hayatımın miladı. Gülerek bakmayı öğrendim diyemeyeceğim. Hatırladım demek daha doğru bir ifade. Çünkü biliyorum, çocukluğumdaki gibi, bomboş zihnim. Nereye gitmek isterse, orada. Çünkü onu meşgul eden, zorlayan hiçbir şey yok. Hayat bana baskı kurmuyor bu yıl. Ve böyle bir şeyin tadına vardıktan sonra beynimi esir etmeye hiç niyetim yok. Yarın karşıma ne çıkacak bilmiyorum, evet sürekli gülümseyemem ancak güldüğümde ne kadar kendim olduğumu unutmayacağım. Ve kendimi keşfettiğim zamanki kadar mutlu değilim hiçbir zaman.
Ben bu yazıyı kendime yazdım.
istanbul, yeniden nefes aldığımı hissediyorum. Şarkılar gülümsetiyor.
Bu yıl hayatımın miladı. Gülerek bakmayı öğrendim diyemeyeceğim. Hatırladım demek daha doğru bir ifade. Çünkü biliyorum, çocukluğumdaki gibi, bomboş zihnim. Nereye gitmek isterse, orada. Çünkü onu meşgul eden, zorlayan hiçbir şey yok. Hayat bana baskı kurmuyor bu yıl. Ve böyle bir şeyin tadına vardıktan sonra beynimi esir etmeye hiç niyetim yok. Yarın karşıma ne çıkacak bilmiyorum, evet sürekli gülümseyemem ancak güldüğümde ne kadar kendim olduğumu unutmayacağım. Ve kendimi keşfettiğim zamanki kadar mutlu değilim hiçbir zaman.
Ben bu yazıyı kendime yazdım.
"Herkez" yazan adamın yazar olduğu bir format!
ayranınıza tüküreceğim,
ayran oyunları,
ayranın sesi.
ayran oyunları,
ayranın sesi.
Üremek için değil ancak büyütmek için gerekli olduğunun idrak edilmesi gereken bir durumdur.