bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- evlenecek kız kalmaması5
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk kızı9
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- geceye bir kadın yalanı bırak3
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- seri eksici ezik11
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- açık oy5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- sarapci koala75
- akciğer kanseri3
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- tarık akan4
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- gocu31
- cin görmüş yazarlar8
- insan2
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- anın görüntüsü19
- renault 9 broadway6
- dinci mizahı3
- domates3
- akasya durağı3
- simko38
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- sırrı süreyya önder7
- türk seküler devrimi11
- sivaslı ünlüler4
- kürt faşisti5
- sıfır atık vakfı3
- zorunlu eğitim20
entry'ler (18)
üniversiteye gel gerisi kolay derler, kazanırsın daha çok ders çalışmak zorunda kalırsın.
anayasanın 4. maddesinde ilk 3 madde değiştirilemez diyo ama kimse 4. madenin dokunulmazlığı vardır demiyor. yani 4. maddeyi değiştirmek serbestliği ile ilk 3 madde de değiştirilebilir.
en yakın arkadaşının en yakın arkadaşı olması. dolayısıyla ne yapsa haberdar olmak.
hayatını boşa harcamış insandır. hayatın anlamı anın tadıdır.
gay olmanın yaşı yoktur gercegini gözler önüne sermişlerdir.
ciddiyetle parmak kaldırıp söz aldıktan sonra hocam siz hiç balta girmemiş ormana girdiniz mi? tarzında seviyesiz sorulara boğan öğrenci tipidir. burda ogretmenin ilk izlenimiyle alakali bi problem mevcuttur. yeni nesil çok şımarmıştır.
trefle iyi gunler, 02.05.2013 11:42 itibari ile uludag sozluk yazarliginiz onaylandi. aramiza hos geldiniz.
Teknik üniversite olmanın bütün maddi olanaklarından yararlanıyor, neredeyse her bölüme 2. öğretim kontenjanı açıyorsa bahar şenliğinden mahrum bırakmayacak, saçma sapan isimler getirse de bahar havasını yaşamamıza izin vermek zorundadır.
Teknik üniversite olmanın bütün maddi olanaklarından yararlanıyor, neredeyse her bölüme 2. öğretim kontenjanı açıyorsa bahar şenliğinden mahrum bırakmayacak, saçma sapan isimler getirse de bahar havasını yaşamamıza izin vermek zorundadır.
Böyle eski bir kitabı herkes tarafından keşfedildikten de sonra okumuş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. içinizin de içinde bir yerlere dokunacağından eminim. Son sayfalara geldiğiniz de kendinizi yerine koymuş olduğunuz Raif efendinin hislerinde kayboluyorsunuz. Tarifi zor duygulara sebep olacak, kendinizi ben ne kadar yaşıyorum şeklinde sorgulamak durumunda kalacaksınız.
Kadın erkek eşitliğini sağlamak için büyük ölçüde çaba harcadıklarını düşündüğüm yazarlardır.
Uygun saatlerde seferleri olan fakat lisansı bittiği için film bile izleyemediğimiz yöremizin nadide otobüs firmasıdır. (bkz: Safran Turizm)
Pazarlık yapma becerisini geliştirmek suretiyle insanlarla kurulan iletişimin sağlıklı olması hakkında pek bir yorum yapılamaz. Ve kullanıldığınızı asla unutmamalısınız, pazar arabası görevini üstlenmiş bulunmaktasınız. Ayrıca anne açısından bakıldığında "Yaptığın banaysa öğrendiğin kendinedir" şeklinde son nokta konulmuştur.
Şahsen erkenden atlatmış olduğum bir süreçtir. Tkp ile lisede tanışmış olmanın ve zararsız atlatmış olmanın avantajıyla üniversitedeki gözlemlerimde ise teknik ağırlıklı bir üniversitede çok fazla yol kat edemedikleri sonucudur.
Kendimi keşfedebiliyorum. Düşünmek, insana verilmiş en kutsal yetenek. Ve bunu köreltmek isteyen dış faktörler; sistem
istanbul, yeniden nefes aldığımı hissediyorum. Şarkılar gülümsetiyor.
Bu yıl hayatımın miladı. Gülerek bakmayı öğrendim diyemeyeceğim. Hatırladım demek daha doğru bir ifade. Çünkü biliyorum, çocukluğumdaki gibi, bomboş zihnim. Nereye gitmek isterse, orada. Çünkü onu meşgul eden, zorlayan hiçbir şey yok. Hayat bana baskı kurmuyor bu yıl. Ve böyle bir şeyin tadına vardıktan sonra beynimi esir etmeye hiç niyetim yok. Yarın karşıma ne çıkacak bilmiyorum, evet sürekli gülümseyemem ancak güldüğümde ne kadar kendim olduğumu unutmayacağım. Ve kendimi keşfettiğim zamanki kadar mutlu değilim hiçbir zaman.
Ben bu yazıyı kendime yazdım.
istanbul, yeniden nefes aldığımı hissediyorum. Şarkılar gülümsetiyor.
Bu yıl hayatımın miladı. Gülerek bakmayı öğrendim diyemeyeceğim. Hatırladım demek daha doğru bir ifade. Çünkü biliyorum, çocukluğumdaki gibi, bomboş zihnim. Nereye gitmek isterse, orada. Çünkü onu meşgul eden, zorlayan hiçbir şey yok. Hayat bana baskı kurmuyor bu yıl. Ve böyle bir şeyin tadına vardıktan sonra beynimi esir etmeye hiç niyetim yok. Yarın karşıma ne çıkacak bilmiyorum, evet sürekli gülümseyemem ancak güldüğümde ne kadar kendim olduğumu unutmayacağım. Ve kendimi keşfettiğim zamanki kadar mutlu değilim hiçbir zaman.
Ben bu yazıyı kendime yazdım.
"Herkez" yazan adamın yazar olduğu bir format!
ayranınıza tüküreceğim,
ayran oyunları,
ayranın sesi.
ayran oyunları,
ayranın sesi.
Üremek için değil ancak büyütmek için gerekli olduğunun idrak edilmesi gereken bir durumdur.