bugün
trao
trao8 ay önce
paticik com
tanım: forum sitesidir. hayatınızda görüp görebileceğiniz en lamer form sayfasıdır. içerisinde gruplaşmalar vardır. he birde sığır sürüsü salmışlar içeri denk gelmeyiniz zira geriyorlar efendim.
trao
trao8 ay önce
paticik com
tanım: forum sitesidir. hayatınızda görüp görebileceğiniz en lamer form sayfasıdır. içerisinde gruplaşmalar vardır. he birde sığır sürüsü salmışlar içeri denk gelmeyiniz zira geriyorlar efendim.
trao
trao2 yıl önce
bernard hill
Oyuncu. titanic ve yüzüklerin efendisi filmleri ile tanıma fırsatımız olmuştur.
trao
trao2 yıl önce
akira toriyama
5 nisan 1955 doğumlu manga çizeri.1980'de yayınlanan dr. slump ile şöhreti yakaladı.dragon ball ile ise dünya çapında ün ve başarı yakaladı. ayrıca dragon quest isimli konsol oyunun çizimleri de kendisine aittir. şu aralar kendisi hironobu sakaguch… devamını gör
trao
trao2 yıl önce
akira toriyama
5 nisan 1955 doğumlu manga çizeri.1980'de yayınlanan dr. slump ile şöhreti yakaladı.dragon ball ile ise dünya çapında ün ve başarı yakaladı. ayrıca dragon quest isimli konsol oyunun çizimleri de kendisine aittir. şu aralar kendisi hironobu sakaguch… devamını gör
trao
trao2 yıl önce
akira toriyama
trao
trao3 yıl önce
bleach sennen kessen hen
`Bleach` animesinin yıllar sonra gelen devamı. Manganın 480. bölümünden sonraki olayları işleyecek. Sennen Kessen-hen, "bin yıllık kan davası" anlamına gelir. (img:#2263074)
trao
trao5 yıl önce
trafalgar d water law
`one piece` anime/manga serisinde bir karakter. `Trafalgar Law`'ın tam adıdır. Kalp korsanlarının kaptanıdır. Lakabı `ölüm cerrahı`'dır. Doğduğu yer: Kuzey mavi - Flevance Şu adama düzgün bir sağ kol verse keşke eiichiro oda.~ya da soda~
trao
trao5 yıl önce
trafalgar d water law
`one piece` anime/manga serisinde bir karakter. `Trafalgar Law`'ın tam adıdır. Kalp korsanlarının kaptanıdır. Lakabı `ölüm cerrahı`'dır. Doğduğu yer: Kuzey mavi - Flevance Şu adama düzgün bir sağ kol verse keşke eiichiro oda.~ya da soda~
trao
trao5 yıl önce
yhwach
`Bleach` serisindeki kötü karakterlerden biri. "`Quincy`lerin Babası" olarak bilinir.
trao
trao5 yıl önce
oolong
siyah çay ve yeşil çaydan sonra gelen üçüncü çay çeşidi. türkiye de elli gramını on beş lira civarında bulabilirsiniz lakin biraz aramanız gerekir. benim size tavsiyem ise internet üzerinden alın. daha ucuza bulabilirsiniz. hee!! bizim kahveci rec… devamını gör
trao
trao5 yıl önce
charlie the duck
Çocukluğumun video oyunu. Charlie adlı ördeği yönlendirerek farklı zorluktaki bölümleri geçmeye çalıştığımız bir platform oyunudur. (img:#2140734) Not: ben bu oyunu 8-9 yaşlarında (2006-2007 yıllarında ) oynamaya başlamıştım.
trao
trao5 yıl önce
otaku türk
28 Ekim 2012'de kurulan anime/manga severlerin ( buna manhwa ve manhua'da dahil) bir araya geldiği sözlük. https://otakuturk.net/ (img:#2138580) ilk sitesi; http://otakuturk.sozlukspot.com/
trao
trao5 yıl önce
şehit jandarma er süleyman sungur
Gara dağında yürütülen pença kartal-2 operasyonunda şehit edilmiş bir şekilde bulunmuştur. Ruhu şad olsun! Unutursak sizleri kanımız kurusun! Şehitlerimiz Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı Polis Memuru Sedat Yabalak Astsubay Başçavuş Sem… devamını gör
trao
trao5 yıl önce
control bus
Mikroişlemcideki birimler arası iletişimi sağlayan sinyalleri ileten ve kontrol eden veri yoludur. Daha doğrusu üç veri yolundan birisidir. Diğer ikisi; (bkz:Address bus) (bkz:data bus) (img:#2119741)
trao
trao5 yıl önce
vikram ambalal sarabhai
Hindistan'ın uzay araştırmalarını başlatan, hint uzay programının babası olarak görülen fizikçi ve astronom. (img:#2113013)
© copyright 2005 - 2026