bugün
- en son aldığınız iltifat11
- nebiye salat ve resule itaat4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin21
- dekolteye bakar mısınız15
- yunanistan24
- bir ayın daha bitmesi3
- sevişirken video çekmek5
- cem küçük9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- yeğenin başa kalması2
- adalet ve kalkınma partisi4
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- irmik helvası vs un helvası18
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- salat vakitleri2
- arkadaşlar burada ne yazıyor2
- hayvan gibi acı salça yemek5
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- daş göprü sarmsağ geldih4
- ben uyuyorum ulan var mı2
- evli bir kadın neden süslenir3
- japonya23
- üşüyen erkek12
- aşka düşmek4
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- meme çapını ölçmek3
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- mazot2
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- 80 dogumlu olmak2
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- gocu12
- başkalarına haset etmeye başlamanın dönüşü yok2
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- istanbul da tutuklu chp'li başkan sayısı 162
- gays for gaza2
- zenginlik hayatı3
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- gürcistan26
- gotcu jeans2
- fırın poşetinde tavuk patates4
- gelecek partisi'nin kapanması12
- memati baş2
entry'ler (5)
Body yapmak amaciyla yapiliyorsa dogru bir onerme olabilir. Fakat fitlikse amac bu iş değişir.
Yuzyillar boyunca musluman olan bir ulkede bunun ornek gosterilmesi cok ironik. Ayrica ben sabah namazlarini duyamiyorum cogu zaman.
Tavukları hormonla beslemeyi kabul zararsiz oldugunu idda eden saglik bakanimiz olunca bir yonden hakli oluyorlar.
Bir arkadaş itu havacilik vs hava harp okuluyla kiyaslamis ve camur atmis. Fakat hho nun harp okulu oldugunu unutmuş. Herşey puana gore kiyaslanmaz. Hava harp okulu sadece puan istemez ama diger yazilanlar puan ve para ister. Binlerce kisinin basvurdugu 150 kisinin girdigi okulda vardir bir sey degil mi ?
<Lise 3 e giden harbiyeli adayi>
<Lise 3 e giden harbiyeli adayi>
işin meraklisina ozozetleyeyim;
Pilot olmak icin ya zengin olup anlatilani direk icraate dokebilmein yada asiri cevik ve asiri bilgili olmak gerekiyor yada 490 cekip psikolojinize hakim olmaniz gerekiyor. Sirasiyla
Zenginseniz universitesine senesine 60 bin tl vermeniz gerekiyor ve bu isi yapamayacaginizi farkederseniz (zatenzor) verdiginiz para bosuna gidiyor. 60.4=240000 en az
Zengin degilseniz bu parali universiteye 490 alarak burslu giriyorsunuz tekrar yaptogoniz senenin parasini siz verirsiniz buyuk ihtimal.
Yada isin en zoru ve beles kismi
Haftada 4 gun spor
Dislerin kusursuzlugu
Gozlerin kusursuzlugu
Kisaca vucud ve beyin olarak kusursuz olup 310 puan alip binlerce kisinin basvurdugu ve 148 kisinin kabul edildigi hava harp okuluna girmelisiniz. Bu arada 148 kisiden pilot olarak cikanlarin sayisi 40 filan . Girdikten sonra 9 sene asker sonrasinda serbestsiniz. pilotken 4 bin filan aliyorlar tam bilmiyorum.. serbest olanlar genelde ozel sirkete girip 13 bin maasi cakiyor. Ve hakederek para kazaniyor.
Kisaca baslik kiskanc ve bilmeyen biri tarafindan acilmis
Pilot olmak icin ya zengin olup anlatilani direk icraate dokebilmein yada asiri cevik ve asiri bilgili olmak gerekiyor yada 490 cekip psikolojinize hakim olmaniz gerekiyor. Sirasiyla
Zenginseniz universitesine senesine 60 bin tl vermeniz gerekiyor ve bu isi yapamayacaginizi farkederseniz (zatenzor) verdiginiz para bosuna gidiyor. 60.4=240000 en az
Zengin degilseniz bu parali universiteye 490 alarak burslu giriyorsunuz tekrar yaptogoniz senenin parasini siz verirsiniz buyuk ihtimal.
Yada isin en zoru ve beles kismi
Haftada 4 gun spor
Dislerin kusursuzlugu
Gozlerin kusursuzlugu
Kisaca vucud ve beyin olarak kusursuz olup 310 puan alip binlerce kisinin basvurdugu ve 148 kisinin kabul edildigi hava harp okuluna girmelisiniz. Bu arada 148 kisiden pilot olarak cikanlarin sayisi 40 filan . Girdikten sonra 9 sene asker sonrasinda serbestsiniz. pilotken 4 bin filan aliyorlar tam bilmiyorum.. serbest olanlar genelde ozel sirkete girip 13 bin maasi cakiyor. Ve hakederek para kazaniyor.
Kisaca baslik kiskanc ve bilmeyen biri tarafindan acilmis