bugün

entry'ler (5)

body yapanların genelde düşük zekalı olması

Body yapmak amaciyla yapiliyorsa dogru bir onerme olabilir. Fakat fitlikse amac bu iş değişir.

inanç özgürlüğü aldatmacası

Yuzyillar boyunca musluman olan bir ulkede bunun ornek gosterilmesi cok ironik. Ayrica ben sabah namazlarini duyamiyorum cogu zaman.

veganları samimi bulmamak

Tavukları hormonla beslemeyi kabul zararsiz oldugunu idda eden saglik bakanimiz olunca bir yonden hakli oluyorlar.

hava harp okulu

Bir arkadaş itu havacilik vs hava harp okuluyla kiyaslamis ve camur atmis. Fakat hho nun harp okulu oldugunu unutmuş. Herşey puana gore kiyaslanmaz. Hava harp okulu sadece puan istemez ama diger yazilanlar puan ve para ister. Binlerce kisinin basvurdugu 150 kisinin girdigi okulda vardir bir sey degil mi ?
<Lise 3 e giden harbiyeli adayi>

oturduğu yerden 24 bin lira maaş alan pilot

işin meraklisina ozozetleyeyim;
Pilot olmak icin ya zengin olup anlatilani direk icraate dokebilmein yada asiri cevik ve asiri bilgili olmak gerekiyor yada 490 cekip psikolojinize hakim olmaniz gerekiyor. Sirasiyla

Zenginseniz universitesine senesine 60 bin tl vermeniz gerekiyor ve bu isi yapamayacaginizi farkederseniz (zatenzor) verdiginiz para bosuna gidiyor. 60.4=240000 en az

Zengin degilseniz bu parali universiteye 490 alarak burslu giriyorsunuz tekrar yaptogoniz senenin parasini siz verirsiniz buyuk ihtimal.

Yada isin en zoru ve beles kismi
Haftada 4 gun spor
Dislerin kusursuzlugu
Gozlerin kusursuzlugu
Kisaca vucud ve beyin olarak kusursuz olup 310 puan alip binlerce kisinin basvurdugu ve 148 kisinin kabul edildigi hava harp okuluna girmelisiniz. Bu arada 148 kisiden pilot olarak cikanlarin sayisi 40 filan . Girdikten sonra 9 sene asker sonrasinda serbestsiniz. pilotken 4 bin filan aliyorlar tam bilmiyorum.. serbest olanlar genelde ozel sirkete girip 13 bin maasi cakiyor. Ve hakederek para kazaniyor.

Kisaca baslik kiskanc ve bilmeyen biri tarafindan acilmis
© copyright 2005 - 2026