bugün
T
tilki10 yıl önce
tilki denilince akla ilk gelen şey
kıskanılan bir aklı olması, temizliği ve çalışkanlığıdır. edit: niye eksilendi ki? hayır yani yalan mı yazdık? hayret bir şeysiniz vallahi bak.
T
tilki10 yıl önce
dünyanın en karizmatik hayvanı
cevabının belli olduğu bir ankettir. (img:#899503)
T
tilki10 yıl önce
giysilerle yıkanmak
ay çok zor bir şey, giysileri çıkarmadan yıkanmaktır. geçen sevgilim dayanamadı evime girer girmez fantezi yüklü halde attı beni banyoya açtı suyu yumuldu dudaklarıma konuşturmadan hem seks hem banyo yaptık. cenabet miyiz acaba orasını anlayamadım?
T
tilki10 yıl önce
boris mançov
saçma sapan bir karakterdir. edit: adamın adını biz uydurmadık filmdeki kendi adı. ne kadar cahilsiniz canım yeter ya uf.
T
tilki10 yıl önce
tilki
dünyanın en kurnaz hayvanı olarak bilindiği halde çizgi filmlerde devamlı ayar alan kürkü değerli hayvan.
T
tilki10 yıl önce
kebap yiyen kırolar
kebap denen o neden yapıldığı bile belli olmayan şeyi midesine indirebilen kişilerdir. ıyy ne mideniz var helal yani.
T
tilki10 yıl önce
evli karıyla aşk yaşama zevki
her aslan parçasının tadamayacağı zevktir. aradığınız zevke şuan ulaşılamıyor lütfen daha sonra yine mastürbasyon yapınız. ~nihaha~
T
tilki10 yıl önce
çay içen kırolar
kapuçinonun varlığından haberdar bile olmayan kişilerdir. çay nedir abicim ya? japon icadı sevimsiz şey.
T
tilki10 yıl önce
oytunkaran
daha önce okur olarak takip edip şimdi tribünlerden sahalara inmiş olduğu için mutlu olan yazar.~teşekkürler uludağ sözlük~
T
tilki10 yıl önce
periscope de meme açma keyfi
geceleri daha da güzel olan keyiftir. geçen bir açtım 45 kişiydi 579 kişi oldu hem de 19 saniyede.
T
tilki10 yıl önce
erkek sevgiliye yatakta masaj yapmak
her kadının yaptığı ama içinde tuttuğu şeydir. ay geniş omuzlu sevgilim istedi yaptım. istesin her pozisyona bile girerim onun için.
T
tilki10 yıl önce
bira içen erkeklerdeki cinsel güçsüzlük
bira içip kafası güzel olan erkeklerdeki cinsel güç bozukluğudur. kiminle bira içtiysem zevk alamadım anam ben. ya penisi sorun çıkardı ya sevişmekten kaçtı yani. ben de artık namazında niyazında erkek arar oldum.
T
tilki10 yıl önce
kız kardeşe sevgili bulan vefalı abi olmak
her baba yiğidin harcı olmayan bir işi yapabilen abi olmaktır. geçen buldum çok sevindi. abilik kolay değil.
T
tilki10 yıl önce
gençler ben çıkıyorum var mı bir emriniz
sözlükten çıkarken küçüklerine haber veren ablanın onlardan bir emirleri olup olmadığını sormasıdır. var mı çocuklar? varsa bana ne gidin alın zati.
T
tilki10 yıl önce
öyle bir sevilmek ki ayağın yere değememesi
sadece ve sadece doğuştan allah'ın verdiği bir özelliktir. çok seviliyorum çok oh be!
T
tilki10 yıl önce
2 metreden kısa erkek yazarı adam yerine koymamak
şahsi fikir ve itirazı bile komik olacak kişisel görüştür. kusura bakmayın ama bu benim fikrim. bence benim fikrimse her kızın da hayali ama söyleyemediği düşüncesidir. ay ben ne yapayım sizin gibi güdüğü?
T
tilki10 yıl önce
kıskanılmaktan bıkmak
her yerde kıskanılan biri olmaktan usanmaktır. off sözlükte bile kıskanılıyorum.
T
tilki10 yıl önce
1 76 boyunda 58 kilo seksi sarışın bir kız olmak
türkiye şartlarında çok zorlanarak yaşamak demektir. şu bir gerçek ki her yerde laf atıyorlar. geçen metrobüse bindim elleyen elleyene. tamam tacizi seviyorum ama adam resmen parmağını şeyi, neyse ya anladınız işte.
T
tilki10 yıl önce
bir kızı beni sev diye yalvartmak
çok ağır bir karizma gerektiren olaydır. o da biz de var şükür önüne gelen mal kızı yalvartıyoruz şükür.
T
tilki10 yıl önce
havyar yiyemeyen fakir
sanki birazcık komediye alınacak fakirdir. gülmeyeyim neyse.
T
tilki10 yıl önce
israil li olma şerefi
bütün dünyanın önünüzde ceket ilikleyip esas duruşta durması şerefidir. aferin dünya sana.
T
tilki10 yıl önce
göğüs kıllarını kesmeyen erkek müsveddesi
seviştiği sevgilisinin midesini bulandırdığını bilmeyen erkektir. iğrenç şey seni.
T
tilki10 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
T
tilki10 yıl önce
tekrar verilse de izlesek denilen türk dizileri
ilk sırada `adanalı` dizisi olan türk dizileridir.
© copyright 2005 - 2026