bugün
- nasıl birisiniz5
- türk müsün türkiyeli misin11
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- gecenin rap şarkısı3
- yazarların ruh hali3
- ayrılık6
- gecenin şarkısı3
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- issız bir yerde tatil yapmak2
- ölüm5
- rüyada nervio yu görmek8
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- favori coldplay şarkınız4
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- ispanya daki göçmen krizi8
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- hırvatistan12
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- sırt kaşınması2
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- mutlu kalmak için öneriler6
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- akp ve mhp sol partilerdir3
- gecenin güzel olması2
- yunanistan29
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek3
- cırcır böceklerinin hala ötmesi2
- ne mutlu türküm diyene3
- sözlükteki derin yapılanma4
- insan olmaya yarim kala2
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- arkadaşlar sanki sözlükte birileri kavga ediyor2
- bu haftaki gammaz listesi2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- donuzlamak2
sevdiği entry'ler
dün. gece vakitleri saat 11 e gelirken canım sıkıldı ve caddeye indim. öyle sakin sakin yürürken birden pınar! diye seslenen birini duydum. pek sık karşılaşılan bir isim olduğundan; dönüp bakmadım bile. bu sefer daha ısrarlı ve tanıdık gelen sesi duyunca arkamı dönüp baktım.
2001 yılından 2004 yılına kadar çıktığım; ilk erkek arkadaşım olan adamdı seslenen. ben onu tanırken 1,90 boyunda 80 kilo ve kürek takımı kaptanıydı.
bugün ise 1,90 boyunda 105 kilo ve kendi halinde çalışan bir adam olmuştu. büyük bir aldatış ve kalp kırıklığıyla biten bu aşk, kalıntılarıyla aramızda duruyordu. suadiyeden şaşkın a kadar yürüdük. neler olmuş, neler bitmiş konuştuk. havadan sudan bahsettik. yaşadıklarımızı anlattık. kızılkayalarda bişiler yerken, hiç değişmemişsin dedi. bu sonuca nerden vardın dediğimde; hala refleks olarak ayranımın pipetini açtın, peçete uzattın ve çayımın şekerini karıştırıyorsun dedi. yaptığımın farkında değildim. hala da değilim açıkçası.
velhasılı kelam tekrar suadiyeye geri yürüdük, eve bırakayım seni dedi. yeni evimi öğrenmesin istedim önce. sonra kabalık olacağına karar verip peki dedim. eve bıraktı beni. belki görüşürsün benimle dedi.
sesizce iyi akşamlar dileyip evin merdivenlerini çıktım. üzerinden 5 sene geçmiş bir ayrılığın onu ne kadar unutmuş olsam da; belki ilk oluşundan belki de aldatılışın tadını ilk alışımdan olsa gerek acısı içimde sızladı.
ayrıldığımız gün yüzüme bakamamıştı, dün yine bakamadı. belki de yaptığından utanıyor olması bile bir insanlık göstergesidir kim bilir.
gördüm işte.
2001 yılından 2004 yılına kadar çıktığım; ilk erkek arkadaşım olan adamdı seslenen. ben onu tanırken 1,90 boyunda 80 kilo ve kürek takımı kaptanıydı.
bugün ise 1,90 boyunda 105 kilo ve kendi halinde çalışan bir adam olmuştu. büyük bir aldatış ve kalp kırıklığıyla biten bu aşk, kalıntılarıyla aramızda duruyordu. suadiyeden şaşkın a kadar yürüdük. neler olmuş, neler bitmiş konuştuk. havadan sudan bahsettik. yaşadıklarımızı anlattık. kızılkayalarda bişiler yerken, hiç değişmemişsin dedi. bu sonuca nerden vardın dediğimde; hala refleks olarak ayranımın pipetini açtın, peçete uzattın ve çayımın şekerini karıştırıyorsun dedi. yaptığımın farkında değildim. hala da değilim açıkçası.
velhasılı kelam tekrar suadiyeye geri yürüdük, eve bırakayım seni dedi. yeni evimi öğrenmesin istedim önce. sonra kabalık olacağına karar verip peki dedim. eve bıraktı beni. belki görüşürsün benimle dedi.
sesizce iyi akşamlar dileyip evin merdivenlerini çıktım. üzerinden 5 sene geçmiş bir ayrılığın onu ne kadar unutmuş olsam da; belki ilk oluşundan belki de aldatılışın tadını ilk alışımdan olsa gerek acısı içimde sızladı.
ayrıldığımız gün yüzüme bakamamıştı, dün yine bakamadı. belki de yaptığından utanıyor olması bile bir insanlık göstergesidir kim bilir.
gördüm işte.