bugün
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi5
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- kaymak vs tereyağı6
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- mutsuzluğun en büyük nedeni6
- çare sarıgül4
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması7
- sözlüğe fotoğraf atan kızın namusu2
- fazla akbili olan var mı4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması2
- sankritçe3
- ai değil alın teri entry3
- bir konuda fikrini almak istediğiniz kişi3
- soğumak2
- zorunlu ders programları3
- gece denize girmek9
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi2
- aylık 400 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- nickten isim tahmini yapmak25
- her entrysi eksilenen yazar4
- pişik kremi2
- erkek egemen dil kullanan kadınlar3
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik2
- anın görüntüsü13
- moominler2
- finlandiya2
- oscar alma yontemleri4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- kadın iftirasıyla hayatı kararan erkekler3
- erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarması3
- akrep burcu6
- kas yığını sözlük erkekleri4
- kıl erkeğin süsüdür14
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak5
- melabaa diye mesaj atan erkek2
- geceye bir şarkı bırak11
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması3
- as maca6
- ioçk14
- nick vermeden bir yazara seslen14
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yeni parti46
- kim bu gizli artıcı4
- müslüman cinler5
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- kaos show2
- grup seksin mantığı10
entry'ler (94)
kendi aile bireyleri, arkadaşları orda olduğu için ve götleri patlatıldığından dolayıdır bu rahatsızlık. tsk bedavadan uçma dersi veriyordu oysaki.
bir yazarın nickinin, açtığı entry ile uyumlu olma durumu.
operasyon yapılan alan zeytinliklerle dolu olduğu için bu adı almıştır. ayrıca zeytin dalı barışı da çağrıştırması için kullanılmıştır.
telefondan konuşmayı beceremeyenlerin, sevmeyenlerin yaşadığı sorun veya durum.
telefondan konuşmayı bırak, dayım araba almış kendine arayıp hayırlı olsun demedim. doğama aykırı benim bu. telefondan söyleyemiyorum bir türlü. gidemedim de aradan 2 ay geçti. adam arabayı eskitti biz hayırlı olsuna gideceğiz.
telefondan konuşmayı bırak, dayım araba almış kendine arayıp hayırlı olsun demedim. doğama aykırı benim bu. telefondan söyleyemiyorum bir türlü. gidemedim de aradan 2 ay geçti. adam arabayı eskitti biz hayırlı olsuna gideceğiz.
türk askeri için kazdıkları mezarlara kendileri gömülecektir.
hayattaki her şeyi bırakıp, tanıdığın, sevdiğin, sevmediğin, kişileri de arkanda bırakıp kendi canına kıymak cesaret ister. fakat bu intiharın bir zayıflık olduğu gerçekliğini değiştirmez.
2004'deki ailevi sorunlarından sonra orlando magic - los angeles ile oynanan maçta ilk yarıda sadece 1 sayı, 2 asist bulabilmiştir. karşısında, o zamanki rakibi tracy mcgrady ise 21 sayı 6 asiste ulaşmıştır. ilk yarıdan sonra verilen arada kobe bryant kendine bir söz vermiştir ve sonrasında bu sözü de bir röportajda dile getirmiştir. sözde kısaca "her şeyimi kaybedebilirim fakat basketbolu kaybedersem işte o zaman kahrolurum." demiştir. ve kendi kendine konuşmasının ardından sahaya çıkıp inanılmaz bir efor sarf etmiş ve maçın 102-102'ye gelmesine çok büyük katkı sağlamıştır. uzatmalarda ise los angeles kobe'nin inanılmaz etkisiyle orlando magic'i yenmiştir.
işte bu günden sonra kobe artık black mamba olarak anılmaya başlanmıştır.
işte bu günden sonra kobe artık black mamba olarak anılmaya başlanmıştır.
yavşaklığı meslek olarak edinmiş kimse.
o yapılanlar isyana teşvik değil, trollere karşı verilen tepkiye davetti. ne kadar çok kişi katılırsa, üst yönetimin ilgisini o kadar çok çeker.
kasadaki tuşa basıp bilgisayarı açmaktan üşenmeyen var mı?
ağızlarını su aygırı gibi açıp anıra anıra gülmeleri, çok sesli sakız çiğnemeleri, aşırı derecede küfür etmeleri.
bir gün o yalanlar g*tünüzde patlar. bu sefer başardığınız şeylerden önceki halinizden, daha beter bir hale gelirsiniz.
neden içine etsin ki? adamlar zorunlu da kılmamış. isteyen gidip kapatabilir.
ekşi sözlükte yazar olabilmek için ya tanıdığın olacak ya da en az 1-2 yıl beklemen gerek. 37000 kişi ne lan çaylak sırasında bekleyen, ne sırası bu böyle?