bugün
T
terekeme13 yıl önce
hz muhammed e hakaret edenlerin asıl amacı
şimdi bu batılılar aydın insanlar ya, hani bu batılılar demokrat, insan haklarına, özgür düşünceye saygılılar ya, peki nedir hz muhammed e sürekli hakaret etmelerinin amacı? neresinde bunun insanlık, düşünce özgürlüğü, demokratlık, ne bileyim işte e… devamını gör
T
terekeme15 yıl önce
ensesindeki saçı uzatan erkek
sokakta, balkondan bakarken her yerde gördüğüm genellikle abaza erkeklerin yeni saç modeli. bide o ensesindeki saçı sarıya boyatan tipler var.şimdi banane demi bunlardan. insanın kendi zevkidir yapar eder. ama çok kötü gözüküyor be bizim gözlere yazı… devamını gör
T
terekeme15 yıl önce
bilgisayarın yanında bulundurulması gerekenler
bilgisayarın yanında geeklerimizin kullandığı materyallerdir. örneğin büyük bardak bir su.
T
terekeme15 yıl önce
sen ne diyon yarram
görülmesi ile birlikte yaran ömer üründül montajı. http://galeri.uludagsozluk.com/26/sen-ne-diyon-yarram_4416.jpg not: `catstark` a teşekkürler.
T
terekeme15 yıl önce
le cola gençlik festivali
`le porta` satışlarının da olacağı festival olsa gerek. bim'in satış olmayan markasız ürünler reyonunda gerçekleşmesi muhtemeldir. edit: başlığı açan: eterno (21.09.2010 11:32) yine başa kaldı başlık
T
terekeme15 yıl önce
maçlarında milli marş okunan ülkemden utanıyorum
diyarbakır'daki maçlarda okunmuyor. bilakis okunmaya kalkınca da ıslıklanıyor. orası ile gurur duyabilirsin...
T
terekeme15 yıl önce
göt deliği kokusu
burnunu onun bunun göt deliğine sokanların bildiği kokudur... ben demiyor muyum her şeye burnunuzu sokmayın diye?
T
terekeme16 yıl önce
düğün denen şeyin saçma olması
geleneklerin insanoğluna sunduğu bitmek bilmeyen hoplama zıplama seansının gereksizliğidir. bir kere düğünde iki temel amaç vardır. birincisi takı toplamak. ikincisi takı takıp bütçeye katkı yapacak insancıklara pasta-kola ikramı yapmak. bu yazdığı… devamını gör
T
terekeme16 yıl önce
istiklal marşı okumam çünkü ben müslümanım
haklıymış çocuk.. misal ben de siyah saçlı olduğum için 'akdeniz akşamları'nı söylemem..
T
terekeme16 yıl önce
inci deki yazarların günlük konuşma tarzı
inci sözlük formatından fazlaca etkilenip, sosyal yaşantısında da formatın etkisinde kalan insanların konuşma tarzıdır.. örnek; - merhaba, buraların yabancısıyım hede hödö sokak nerede acaba? + anana sor piç. -!^+%&/() edit: aramız da ne kadar d… devamını gör
T
terekeme16 yıl önce
fenerbahçe bu sezon duble yapacak
henüz 2 hafta önceki gazete manşetleri idi. gerçekten doğru çıktı, trabzon hem anal hem kuku dubleyi koydu. (bkz:türkiye kupası) (bkz:turkcell süper lig)
T
terekeme16 yıl önce
kel insanlara söylenebilecek sözler
"öpüjem." sıradan sözlerdir. hatta bu epey sıradandır. ehhe.
T
terekeme16 yıl önce
ygs
açılımı; yükseköğretime geçiş sınavı. öss tarih oldu artık. 2010 nisan da ilki yapılacak olan sınav normal bir öss gibi olacak. buna herkes girecek ve 2 yıllık bölümler bu sınav sayesinde tercih edilebilecek. ancak ardından haziranda `lys` adı altınd… devamını gör
© copyright 2005 - 2026