bugün
- teke tekte ağzını kırabileceğiniz sözlük yazları8
- çocuklarının yanında darp edilen baba19
- sokakta rastgele bir kıza çıkma teklifi etmek10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak19
- anın görüntüsü13
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi18
- 19 yıllık karısı erkek çıktı23
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi26
- ellerim bos gonlum hos11
- denizin içerisinde cinsel ilişki23
- yavuz bingöl12
- nestor fernando muslera micol13
- aldatan erkek10
- red flag11
- kola içmenin haram olması12
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları16
- istanbul'un fethi15
- allahı kim yarattı22
- türbanlı kadınların daha çekici gelmesi8
- burçlara inanan erkek22
- azeri kızları9
- kahverengi ile mavinin uyumu10
- sözlüğün gey yazarları10
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı14
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği13
- çok su içmek12
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler27
- en iyi nemlendirici10
- haribo12
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16
- karl marx ın sakalsız hali8
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz12
- green flag16
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne9
- sahibinden com ölücüsü11
- deccal'in ortaya çıkması10
- yumurtalı ekmek8
- suriyede konsere saldırı15
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- bir kız için kendini feda etmek12
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler10
- geceye bir şarkı bırak8
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak8

entry'ler (49)
o ki yüzme bilmiydun niye çiktun ağaca!
fetih marşı.
tatlı bir osuruk tadında, insanı rahatlatan, beklentisi olmayan, anı kurtaracak yazılardır.
şöyle bir blog sayfası da vardır: http://osundurukyazilar.blogspot.com
şöyle bir blog sayfası da vardır: http://osundurukyazilar.blogspot.com
rizelilerin sık sık yaptığı eylem.
çıktıktan sonra insanı bitik bir hale getiren durumdur. genelde eve girerken bokun uca dayandığı anlardan sonra olur. o yetiştirme telaşının verdiği yorgunluğun üstüne bir de sıçarkenki çaba insanı hepten bitirir.
büyük sıçarken de bu durum yaşanabilir. her tuvalete sıçamam diyenler yaşar genelde bunu. dışarıda veya başkasının evinde gitmez, eve gelmeyi bekler. hatta bu bazen günler sürecek olsa bile. eve geldiğinde ise olacakları tahmin edersiniz.
bir de bunun boku temizlerken yorulmak versiyonu var. ona başka bir zaman değineceğim dostlar.
ha bir de bazı dostlarımız için: (bkz: müsait yerde dur kusacağım)
büyük sıçarken de bu durum yaşanabilir. her tuvalete sıçamam diyenler yaşar genelde bunu. dışarıda veya başkasının evinde gitmez, eve gelmeyi bekler. hatta bu bazen günler sürecek olsa bile. eve geldiğinde ise olacakları tahmin edersiniz.
bir de bunun boku temizlerken yorulmak versiyonu var. ona başka bir zaman değineceğim dostlar.
ha bir de bazı dostlarımız için: (bkz: müsait yerde dur kusacağım)
- teyze bayramın mübarek olsun
+ ouu uşağum senun da mubarekli olsuuun, el openlerun çok olsuuuun, aananlaaaaan babanlaaaan kardaşlarunlaaaaan ....
+ ouu uşağum senun da mubarekli olsuuun, el openlerun çok olsuuuun, aananlaaaaan babanlaaaan kardaşlarunlaaaaan ....
hırsızlar arasında kral muamelesi görmeyi sağlayacak eylem.
edit: kötüleyen babaleykaya sormak istiyorum, adamın ayakkabısına da mı tapıyorsunuz?
edit: kötüleyen babaleykaya sormak istiyorum, adamın ayakkabısına da mı tapıyorsunuz?
eli ayağa karıştıran durumdur. boş beklesen sıkılırsın, bir şeyle meşgul olayım desen başladığına değmez. öyle bok bir şey.
garson olması bir ihtimal olan erkektir. kardeşim önce boşları al, ondan sonra git seviş.
sevgilileriyle mesajlaşan elemanlardan zırt pırt duymaya alışkın olduğum, samsung alan babamdan da duyunca bir an afalladığım sesin kaynağıdır.
"sakin ol şampiyon" diye yorum yapılası bir kampanya.
her beyanında bu olayların dış güçler tarafından düzenlendiği ortaya atıp halkı buna inandırmaya çalışan adamla alakası olmayan bir durumdur.
öldü kendileri.
isveç'te gerçekleşmiş bilimsel bir olaydır efenim. 100 yıldır, bilimsel olarak imkansız bir üretimmiş bu. bugün gerçekleşmiştir buna karşın. aha da haber: http://www.ntvmsnbc.com/id/25459118/
sonra diyorlar ki allah'ı bilimsel olarak kanıtlayın. bilime güvenen var mı?
sonra diyorlar ki allah'ı bilimsel olarak kanıtlayın. bilime güvenen var mı?
seni facebookta gizledim, gerçekten hatırlayanlar hatırladı.
uu kuyayim o bet koliva muncurlara, bokiyenun sebisi seni.
sene başında "ne okuyacam yeaaa puanı alsam da gitmem" deyip sene sonunda tercih listeme bütün hukukları yazıp selçuk hukuk'a yerleşerek dahil olduğum grup.
edit: şunu belirtmeliyim ki 2.sınıfa geçtim. yani ben selçuk hukuk kazandığımda 14 binle kapatmıştı. buralar eskiden dutluktu. lanet olası sayısallar.
edit: şunu belirtmeliyim ki 2.sınıfa geçtim. yani ben selçuk hukuk kazandığımda 14 binle kapatmıştı. buralar eskiden dutluktu. lanet olası sayısallar.
zahid nicel bakımdan dini bütün kişidir. ibadetleri eksiksizdir. kalkar namaz kılar, yatar namaz kılar. ama rinddir allah'a gönülden bağlı olan. çok farklıdır ikisi. zahid kendini kurtarır ibadetle. rind, toplum önünde günahkardır ama içinde ne aşk vardır!