bugün
T
tekboynuz7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tekboynuz7 yıl önce
hiç yakışıklı kürt olmaması
aci ama gercek olan durum. fasistlik degil sadece bir tespit.
T
tekboynuz7 yıl önce
hoşlandığın erkek şu an başkasıyla sevişiyor
bir gerçek. hatırlatmak istedim pasif ve ezik kız.
T
tekboynuz7 yıl önce
bir resim olsaydım
Bir cafenin duvarında gördüğüm; loş bir barın tezgahında, ışığın tam altında, sırtını ve tezgaha dayayıp uzattığı kolunun elinde viski bardağı diğer elinde sigarası olan fötr şapkalı mafyavari adamın olduğu tablo olmak isterdim.
T
tekboynuz7 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
T
tekboynuz7 yıl önce
anın görüntüsü
T
tekboynuz7 yıl önce
anın görüntüsü
T
tekboynuz10 yıl önce
takılardan vergi alınması
Yeni torba yasayla hayatımıza girecek uygulama. Artık düğünlerde bir nikah memuru bir de vergi memuru olacak. Toplanan takı gelir vergisi oranında kesilip kalanı geline verilecek. Çok yerinde bir uygulama bence.
T
tekboynuz10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
T
tekboynuz10 yıl önce
izmir denilince akla gelenler
Açma halkası koparılmış yoğurt, ucu yenmiş ekmek, patlak cips vb.
T
tekboynuz10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
T
tekboynuz10 yıl önce
geceye fıstık gibi güzel bir kız bırak
T
tekboynuz10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan replik
Şöförüm Sevmişim Seni Dinlerim hergün Ferdiyi.
T
tekboynuz10 yıl önce
gecenin film repliği
''Seni unutmayı hatırlayamıyorum... '' (bkz: memento)
T
tekboynuz10 yıl önce
anın görüntüsü
T
tekboynuz10 yıl önce
gecenin repliği
+ismail ağğbii -hoop +napıyon -hiiç +hiiç yapılır mı hiç,ah be ismail ağbi.. bölümü hatırlamadım ama böyle bir replik vardı leyla ve mecnunda..
T
tekboynuz10 yıl önce
elbise giyen kızın namusu
elbisenin boyu ve açıklığına göre değişen namustur. eğer fazla açık ve kısa bir elbiseyse hiç kusura bakmasınlar biz yalan söylemeyiz. bizim bu millete karşı sorumluluğumuz var biz dürüst oluruz ve milleti kandırmayız bu kızın namusunun ne olduğunu s… devamını gör
T
tekboynuz10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
T
tekboynuz10 yıl önce
türk ırkının soyu
türk ırkının soyunun hz.nuh un oğlu yasef'e dayandığı bilinmektedir. Not: necip fazıl kısakürek in ideolocya örgüsünde geçmektedir.
T
tekboynuz10 yıl önce
migros ta domuz eti satışına başlanması
(bkz: hayırlı olsun kardeş ttnet mi) Beylikdüzü Migros'ta yıllardır domuz eti satıyor zaten. Biraz geç kalmış yeniakit. Edit: başlık başa.
T
tekboynuz10 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
T
tekboynuz10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
T
tekboynuz10 yıl önce
hepiniz cehenneme gideceksiniz
girdiğim onca nefret dolu anti-din, anti-müslümanizm~var mı böyle bişi~ entrylerinden sonra hoşgörülü müslümanlar tarafından bana söylenen `tümce`. tanım: `sonunu düsünen kahraman olamaz`.
T
tekboynuz10 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
© copyright 2005 - 2026