bugün
T
teflon10 ay önce
koç testisi
Bizim yarımız kadar külosu o ney öyle kardeşim haksızlık ya.
T
teflon10 ay önce
sıcaktan uyuyamayanların sözlüğe doluşması
Gocu tam bir einstein, hemen çözdü olayı. Çok uzun zamandır sözlüğün 60 online’ı aştığı görüşmemişti. Şuanki 67 sıcaktan uyuyamadığımızı, klimasız fakirler olduğumuzu gösteriyor çocuklar.
T
teflon11 ay önce
hangi saatimi takayım
(img:#2430774) Canım casio’yu çekiyor ama karar veremedim. Yazlığa gidiyom, yeniçiftlik’te hangisi takılır?
T
teflon11 ay önce
adanalı
`adana` ilinde doğmuş, daha doğru bir tanımla kendini `adana`'ya ait hisseden kimse.
T
teflon11 ay önce
anne olmak
dünyanın en güzel duygusu olarak tarif edilebilecek,sonsuz mutluluk olgusudur.
T
teflon12 ay önce
türkiye deki tas kafalı keko sorunu
Son yıllarda giderek artan bir sorun. Bu beyinleri boş organizmaların toplumda yarattığı huzursuzluklarla ilgili her gün bir haber çıkmaktadır.
T
teflon1 yıl önce
evlenilecek erkek
kişiden kişiye değişmekle beraber; zengin, yakışıklı, zeki, dürüst, anlayışlı, romantik, yatakta iyi gibi özelliklerin birden fazlasını birarada bulunduran erkektir.
T
teflon1 yıl önce
sözlüğün en eli güzel kızı
Güncel değerlendirmelere göre menuet'tir. ikinci ioçk
T
teflon1 yıl önce
el emeği ürünleri
Kadincagizlara acıyorum yahu el emeği göz nuru patik çetik eldiven atkı yelek filan değer görmüyor be. Satın alan yok be.
T
teflon1 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
T
teflon1 yıl önce
sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz
Arkadaşlar önce adaylarınızı koyun, sonra yarıştıralım! Ben the merich’i aday gösteriyorum.
T
teflon1 yıl önce
tarla faresi
işi gücü tarlalarda dolaşıp, mahsülleri talan etmek olan, çiftçilerin korkulu düşmanı fare türü.
T
teflon1 yıl önce
kendi ayakları üzerinde yükselmek
Büyük bir sorumlulukla karşı karşıya kalma eylemidir. Onurlu insan davranışı.
T
teflon1 yıl önce
gaziantepli kadınlar
Yatmayı severler.
T
teflon1 yıl önce
aşı
vücudun bazı mikroplara karşı bağımlılığın arttırmak amacıyla yapılan ölü, yaralı ~:)~ mikrop enjeksiyonu.
T
teflon1 yıl önce
aşık olmak
kötü yanlarıda olsa her insan evladının tatması gereken duygu..~kesinlikle~
T
teflon1 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
T
teflon1 yıl önce
kabızlığa acil çözüm
kayısı suyu içmektir.
T
teflon1 yıl önce
deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar
çılgınlık yapan birilerini görünce " bunu deli mi sikmiş " şeklinde yorumlar yapıldığından, aynı yorumların devamı için deliye sikildikten sonra ortaya çıkan davranışlardır.
T
teflon1 yıl önce
kezonun badem bıyık bırakması
(img:#2408117)
T
teflon1 yıl önce
sözlüğün en götü güzel kızı
sadece upp bopsunkini gördüm. onunki sağlam. ama hayal ettiğim biri var onunda götü iyi diye düşünüyorum.
T
teflon1 yıl önce
sözlük yazarlarının peluş ayıları
Sözlük yazarlarının çeşitli aktivitelerinde eşlikçi peluş ayılarıdır. Ta üniversitede iken buydu ama öldü, şimdi yok: (img:#1934997)
T
teflon1 yıl önce
sözlüğe güzel bir kız bırak
bir kere bakmak bin sevaba bedel diyorlar: (img:#2391480) (img:#2391481) (img:#2391483)
T
teflon1 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
© copyright 2005 - 2026