bugün

entry'ler (2)

evet lise 1e gidiyorum

öncelikle bu entry'mi görecekler lütfen dışlamayın bir sorunum var sorup gideceğim zaten..
biliyorum hepiniz benden büyüksünüz..

hepinize iyi akşamlar. yaşım 14.ismim Göktuğ. konuya gireyim. çok sevdiğim bir dayım vardır. annemden küçüktür kendisi. dünyalar güzeli bir kızı yani bir kuzenim vardır. kız sanırım 97'li yani geçen sene sınava girdi istediği yer gelmedi tekrar hazırlanıyor. kızdan 7 yaşımdan beri inanılmaz hoşlanıyorum.7 yıl demek az değil. kız harika yani böyle beden olarak değilde tatlılık şirinlik bakımından. bende şuan ergen biri olduğumu biliyorum. şuan çok tipsizim tek yeteneğim yeşil gözlerim. kız bursada oturuyor ben adanada. kızı en son 27 eylülde gördüm. ismide Eylül. kızla şuana kadar pek temasım konuşmam yakınlığım olmadı ama diyorum ki neden olmasın?son gördüğümde samimiydik. bakmayın yaşıma olgunumdur. asıl soruna gelecek olur isek kız benden büyük ve ben yakışıklı değilim size fikrimi danışmaya geldim. fikrim;lise2-3e kadar beklemek ve yakışıklı olur isem kıza yürümek. sizce olur mu? 4 yaş büyüğüm. Gözümdeki tek sorun yaş.

notlar: umarım yardımcı olursunuz tecrübeli abilerim. yaşına bak oku felan diyebilirsiniz. benim için en önemli şeyler sırasıyla. ailem-huzur-okul-Eylül ve son olarak para. Akraba evliliğinden korkum yok baya tanıdığım var Akraba evliliği olan gerekirse çocuk yapmam. sizce olur mu abilerim?

aptal insanların genelde mutlu olması

benim sürekli yaşadığım durumdur. hayatta kalma sebebim olabilir benim sürekli yaşadığım durumdur. hayatta kalma sebebim olabilir benim sürekli yaşadığım durumdur. hayatta kalma sebebim olabilir