bugün

entry'ler (65)

kürdüm ve gerçek bir vatanseverim

Ne güzel *

what the fuck are you talking about

ilk öğrendiğim sokak ingilizcesi cumlelerinden biri.

yazarların yarrak boyları

Ahahahah tatlım sen ona yarrak demişsin ama bu bildiğin kuru fasulye.

heath ledger

Heath ledger diyince akan sular durur.onu jokerle tanıdık. Bi efsane.jokere filmi ilk izledigimde aşık olmuştum zaten eve geldim heycanla adamın gerçek yüzüne baktım ki o da ne amanin manyak bi bomba çıktı.sonra hemen diğer filmlerini izledim.2 tanesi felan çok dandiki ama diğerlerinde de iyi iş çıkarmış sesi çok bas.ölümünü duyunca yıkıldım. Ve iddialara göre nolan piçi Oscar alması için öldürtmus. Inanirim

mini etek giyen kızın amacı

Kızdan kıza değişir ben tarz olarak bazı Etekleri çok hoş buluyorum giyesim geliyo ama sırf bu orospu çocukları yüzünden giyemiyorum.

uçak mühendisi olmanın pilot olurken faydaları

Bi kere bunu söylemek için çok zeki olmaya gerek yok ucak mekaniğini ne kadar iyi bilirsen uçağı kullanmanın mantığını o kadar iyi kavrarsin. Normal pilotlar gibi değil de analitik zekası daha yüksek pilot olursun o da Yurdum insanının bi bok una yaramaz

en iyi rock şarkıları

Black sabbath-Paranoid
Alice Cooper-no more Mr.Nice Guy
faith no more - epic

christian bale

American sayko filminde tanıdığım acayip karizmatik buldugum.ağzını yiyesim geliyo oyhs neyse

sarıl bana diyen kız

Pislik herif. Ne alaka.ben sevgilime hep derim.soğuk havalarda ısınmak için bire bir. Bi de güven hissi vs

sözlük yazarlarının kiloları

57 kg , 57000 gr, 57000000 mili gr

kıpçaklar hakkında az bilgi bulunması

Evet ya büyük büyük dedem demişti biz kipcagiz diye de baktım hiç bişey bulamadim.

türkiyenin en büyük düşmanı

Yahudiler.bkz israel

en iyi müzik grubu

Black sabbath.

türk erkeğini beğenmeyen türk kızı

Sevgilim Türk Erkeği sapına kadar. Ama Türk olmasi demek Yurdum mal Erkeğinin pskolojik özelliklerini taşıyor anlamına gelmez.çok farklı. Ben de Türk Erkeğini begenmem cnku Türk Erkeği diyince akla gelen Yurdum Türk Erkeğidir.ha Yurdum Türk kızı yok mu o da var.onları da begenmem.neden begenmem diye bi sor? Kafa yapıları çok saftirik de ondan. Akılları milletin anca aşna fişneye çalışıyo. Kimsede yok anasını satam bi boka yarama düşüncesi. Önce vatana millete faydali insan olun amk zaten ruhsal özellikleriniz ve yaptıklarınız sizi güzel veya karizmatik kılacaktır.

kütahya

Batının doğusudur.

rihanna yı güzel bulan erkek

Ha bi de zenciler çirkin diye bişey yok ki amk geçen yolda yürüyorum siyahi bi hatun gördüm Oha dedim. Dünyanın en iyi vücudu onlardan çıkıyo l Bi sıktır in gidin amk tipleri de gayet tatlı pis irkcilar

rihanna yı güzel bulan erkek

güzelliğin illa beyaz ten, düz sarı saç, buğulu göz makyaji minyon suratla oluşmadigini ispatlayan hatundur. Gözleri lens evet ama lensiz çirkin mi allasen? gayet de güzel kadın yani estetik bi zevk veriyo bakınca

iskender isminin çıkışı

Alexander dan geliyor Sanırsam. Ama alexanderdan iskender dönüşüm evrelerini bilemicem

kimyasal tepkimede kütlenin korunmadığı gerçeği

Kutlenin korunun yasasi var lan noluyo? Yasa yasa.dicektim ama sanırım ihmal edilecek kadar bi değişme oluyormuş. Kimyada hersey ihmal zaten amk anlamadm ben hiç gerçekçi değil

96 lı hatunlar

Bir 95 li olarak bana baya boş gelen nasildir. yine bicimci Maneviyata önem vermeyen insanlardan oluşur.tabiki genellemeler hep yanlıştır ama ben çoğunluktan bahsediyorum. Espiri yapsan suratına mal mal bakar. Bi takilalim dersin eğlenesin tutar ama fotoğraf çekilmekten bi boku kalmaz o eğlencenin kötü yani.
© copyright 2005 - 2026