bugün
- buddy dude23
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deliliğin tedavisi7
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- uğurcan çakır2
- barış alper yılmaz2
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- gocu29
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- kızları etkileme taktikleri4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- deyyus u ekber5
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- avustralya10
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgilisine ayı diyen kız6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sueda uluca5
- türkiye13
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- bardağı taşıran son damla7
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- rad suresi 2 ayet2
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- arda güler7
- vincenzo montella9
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- 2026 dünya kupası4
- chp'nin hali ne olacak58
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- en iyi antidepresan19
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- futbol4
- hilal yelekçi3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
entry'ler (65)
Ne güzel *
ilk öğrendiğim sokak ingilizcesi cumlelerinden biri.
Ahahahah tatlım sen ona yarrak demişsin ama bu bildiğin kuru fasulye.
Heath ledger diyince akan sular durur.onu jokerle tanıdık. Bi efsane.jokere filmi ilk izledigimde aşık olmuştum zaten eve geldim heycanla adamın gerçek yüzüne baktım ki o da ne amanin manyak bi bomba çıktı.sonra hemen diğer filmlerini izledim.2 tanesi felan çok dandiki ama diğerlerinde de iyi iş çıkarmış sesi çok bas.ölümünü duyunca yıkıldım. Ve iddialara göre nolan piçi Oscar alması için öldürtmus. Inanirim
Kızdan kıza değişir ben tarz olarak bazı Etekleri çok hoş buluyorum giyesim geliyo ama sırf bu orospu çocukları yüzünden giyemiyorum.
Bi kere bunu söylemek için çok zeki olmaya gerek yok ucak mekaniğini ne kadar iyi bilirsen uçağı kullanmanın mantığını o kadar iyi kavrarsin. Normal pilotlar gibi değil de analitik zekası daha yüksek pilot olursun o da Yurdum insanının bi bok una yaramaz
Black sabbath-Paranoid
Alice Cooper-no more Mr.Nice Guy
faith no more - epic
Alice Cooper-no more Mr.Nice Guy
faith no more - epic
American sayko filminde tanıdığım acayip karizmatik buldugum.ağzını yiyesim geliyo oyhs neyse
Pislik herif. Ne alaka.ben sevgilime hep derim.soğuk havalarda ısınmak için bire bir. Bi de güven hissi vs
57 kg , 57000 gr, 57000000 mili gr
Evet ya büyük büyük dedem demişti biz kipcagiz diye de baktım hiç bişey bulamadim.
Yahudiler.bkz israel
Black sabbath.
Sevgilim Türk Erkeği sapına kadar. Ama Türk olmasi demek Yurdum mal Erkeğinin pskolojik özelliklerini taşıyor anlamına gelmez.çok farklı. Ben de Türk Erkeğini begenmem cnku Türk Erkeği diyince akla gelen Yurdum Türk Erkeğidir.ha Yurdum Türk kızı yok mu o da var.onları da begenmem.neden begenmem diye bi sor? Kafa yapıları çok saftirik de ondan. Akılları milletin anca aşna fişneye çalışıyo. Kimsede yok anasını satam bi boka yarama düşüncesi. Önce vatana millete faydali insan olun amk zaten ruhsal özellikleriniz ve yaptıklarınız sizi güzel veya karizmatik kılacaktır.
Batının doğusudur.
Ha bi de zenciler çirkin diye bişey yok ki amk geçen yolda yürüyorum siyahi bi hatun gördüm Oha dedim. Dünyanın en iyi vücudu onlardan çıkıyo l Bi sıktır in gidin amk tipleri de gayet tatlı pis irkcilar
güzelliğin illa beyaz ten, düz sarı saç, buğulu göz makyaji minyon suratla oluşmadigini ispatlayan hatundur. Gözleri lens evet ama lensiz çirkin mi allasen? gayet de güzel kadın yani estetik bi zevk veriyo bakınca
Alexander dan geliyor Sanırsam. Ama alexanderdan iskender dönüşüm evrelerini bilemicem
Kutlenin korunun yasasi var lan noluyo? Yasa yasa.dicektim ama sanırım ihmal edilecek kadar bi değişme oluyormuş. Kimyada hersey ihmal zaten amk anlamadm ben hiç gerçekçi değil
Bir 95 li olarak bana baya boş gelen nasildir. yine bicimci Maneviyata önem vermeyen insanlardan oluşur.tabiki genellemeler hep yanlıştır ama ben çoğunluktan bahsediyorum. Espiri yapsan suratına mal mal bakar. Bi takilalim dersin eğlenesin tutar ama fotoğraf çekilmekten bi boku kalmaz o eğlencenin kötü yani.