entry'ler (28)

oslo 31 august

31. istanbul film festivali in de gösterilen bu film, melankoli ve yalnızlığı çok iyi anlatmasıyla beni etkilemiş ve festival boyunca izlediğim filmler arasından sıyrılmasına sebep olmuş beni de bu nedenle sevindirmiştir.

burak çevik ise bu filmi şöyle anlatmış twitter hesabından; oslo, 31 August 'melankoliyi, nostaljiye yeğ tutanların' filmi.

2023 vampirlerin günü

oyuncu kadrosundan birinin sağlık sorunları çıkması sonucu ertelenen film.

20 ekim 2011 dinamo kiev beşiktaş maçı

hesaplaşma maçı olacaktır beşiktaş adına.

devrimden sonra

1 mayıs' ta yapılan galanın röportajına buradan ulaşılabilir.
http://www.facebook.com/v...930253730165&comments

dolmuştan inme isteğini söyleme çeşitleri

kaptan hoop dedik.

sokratesin kizi

sekizinci nesil yazar. hoşgelmiş. kendine olan güveni nickinden belli. hadi bakalım.

nietzscheninbiyigi

sekizinci nesil yazarımız. hoşgelmiş. nickide ne güzelmiş lan.

mert fırat

ilksen başarır ile senaryosunu beraber yazdığı ve başrolünde de oynadığı son filmi atlıkarınca 47. altın portakal film festivalinde en iyi senaryo ödülünü almış oyuncu, yazar.

türk polisi

'bunlar münferit olaylardır' lafını sürekli kullanıp münferit olmaktan çıkaran, şahsiyetler.

işin içine x girdi ben anlamamaya başladım

x in iticiliğinden kaynaklanıyor bu. bende anlayamıyorum arkadaş. gerizekalı olduğumdan falan değil getirin önüme p yi s yi.

kendisinin olmayan arabanın önünde foto çekilmek

her ne kadar üst düzey kıroca bir hareket olsada sonu gene 'eşitsizlik' ilkesine dayanır.

lionel messi

maradona dan daha iyidir. 'uzaylı' ismi cuk diye oturmuştur. barcelona da mükemmel oynarken ne hikmetse milli takımda bu başarıyı hiç gösterememiştir.

how i met your mother

2005 ten 2011 e kadar hala tanışılmamış olan anneyi merak ettiğim, enfes bir cnbc-e dizisidir.

kadınların en sevdiği iltifat

yemeğe çıkılıcaktır. erkek kadını kapının önünde bekler ve kadın gelir:

-ahh ne kadar da çabuk hazırlanmışsın hayatım...

hastası olunan sözler

sefaletin olduğu yerde ahlak ve erdem aranmaz.
dostoyevski.

alex de souza

"bir alex değil." sözünü kullanamayacağımız tek kişi.

berç toroser

her gördüğü kadınlara iltifatlar etmekten sıkılmayan adamdır. beyfendidir. genç ve güzel olanlarına ise daha da ileri gidip asılabilir, aman dikkat.

tayyip blues

kars taki insanlık heykeline ucube diyen kişiye yazılmış şarkıdır.

facebook ergeni

evde güneş gözlüğü ile webcam de çekilmiş bir adet fotagrafını feysbuk a koyan kişidir.

beyoğlu kumpanya

en son yazın nazım hikmet kültür merkezinde körleme adlı oyunlarını oynamış tiyatro grubudur.
© copyright 2005 - 2026