bugün
T
tabiri caizse4 yıl önce
gandalf
bir diğer adı da mithrandir olan ulu büyücü.sadece kendisine itaat eden atı gölgeyele ile ayrılmaz ikililerdir.
T
tabiri caizse6 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
T
tabiri caizse6 yıl önce
günün özeti
sözlügün bitmek tükenmek bilmez geyiklerinden biri daha. bir digeri icin; (bkz:ben bu yaziyi sana yazdim)
T
tabiri caizse6 yıl önce
seni uyutmayan ne
uyku yok. alışkanlık işte.5 olmayınca uyuyamiyorum.
T
tabiri caizse7 yıl önce
yazarların ilişki durumunu en iyi anlatan görsel
Picasso tabloları gibi herşeyden biraz var ama hiçbirşey den tam yok.
T
tabiri caizse7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
T
tabiri caizse7 yıl önce
tarihi fotoğraflar
üstüne tanımam. http://galeri.uludagsozluk.com/7/yaratıcı-fenerbahçe-taraftarı_58275.jpg
T
tabiri caizse7 yıl önce
geceye yakışıklı bir erkek bırak
(img:#1166681) (bkz: jude law)
T
tabiri caizse7 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
T
tabiri caizse7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
T
tabiri caizse7 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
T
tabiri caizse7 yıl önce
en güzel şarkı sözleri
tanrım bir ses ver bana anlatmalıyım sana özlemler sevgiler duygular adına..
T
tabiri caizse7 yıl önce
yazarların görmek istediği yerler
Sözlük yazarlarının görmek istediği yerlerdir -moğolistan -çin -türkistan -tibet -romanya -makedonya Bir de götü çizdirme tehlikesi var ama mısır,ırak gibi ülkeler de olabilir Bir gün umarım gezerim buraları.
T
tabiri caizse7 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
T
tabiri caizse7 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
T
tabiri caizse7 yıl önce
leyla ile mecnun
aşkları dilden dile, nesilden nesile anlatılmış kimseler.
T
tabiri caizse7 yıl önce
yazarların sevdiği çiçek türleri
Papatya. Masumdur, samimidir.
T
tabiri caizse7 yıl önce
geceye bir mustafa kemal atatürk sözü bırak
ulu önder mustafa kemak atatürk'e ait olan bir söz bırakılmasıdır, saygılarımla. ''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.".
T
tabiri caizse7 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
T
tabiri caizse7 yıl önce
can sıkan durumlar
insanın canını çok pis sıkan durumlardır. mesela can sıkıntısının engellenememesi örnek olarak verilebilir.
T
tabiri caizse7 yıl önce
sherlock
`steven moffat`'ın "`sherlock holmes` öyle olmaz böyle olur" diye `guy ritchie`'ye verdiği ayardır. pilot bölümü ortalıkta bulunmayan; 87 dakikalık ilk bölümüyle `bbc`'de yayınlanmaya yeni başlamış dizi.
T
tabiri caizse8 yıl önce
marilyn monroe
1 haziran 1926, La, usa doğumlu, asıl adı `norma jean baker` olan efsanevi kişilik. 5 ağustos 1962'de esrarengiz bir şekilde ölü bulunmuştur. (bkz:diamonds are a girl's best friend) havalandırma mazgalındaki meşhur fotografi için; (bkz:the seven … devamını gör
T
tabiri caizse8 yıl önce
jigoloya gideceklere tavsiyeler
bana gelecek olanlara verilen tavsiyelerdir. beklerim hanımlar ~swh~
T
tabiri caizse8 yıl önce
sözlüğe bir kedi bırak
bir mi? (img:#1690649)
© copyright 2005 - 2026