bugün

entry'ler (55)

toplu alanda sessizce osurup oradan uzaklaşmak

kokulu alanda kalan kişilerin birbirlerinden şüphelenmesine yol açar.

yalova belediyesi hayvan bakım evi katliyamı

bir sürü sokak hayvanını öldürüp video görüntülerini internete yüklemişler. o zavallım hayvanlar ne yaşamışlar ki su 3 günlük ömürlerinde karınları bir kere tam olarak doymamıştır belkide. yeterince hor görülüyor sokaklarda dünya dar ediliyordu onlara. canlarını almak ne haddinize.

üstteki yazara bir tavsiye ver

götünü yıka.

bu dünyanın geçmişini sikeyim

bu hayatta kimseye bel bağlamayın. kendi ailenize bile. kimseye güven olmuyor bu hayatta en iyi dostunuz yine kendinizdir.

paran varsa yakışıklısın diyen kız

yakışıklı değilim paramda yok neyse ben gidiyorum.

hapşırdıktan sonra kasıklara kramp girmesi

hapşırırken elinizle ağzınızı kapatmazsanız das*klarınız ağzınızdan çıkar.

yanında kız olan erkeğe kızların sarması

seni manitandan ayırdıktan sonra sana götüyle gülcektir.

hoşlanılan kızın başka taliplerim de var demesi

fazla belgesel izliyordur. national wildte dişi kavgası yapan hayvanların etkisinde kalmıştır. benim ne eksiğim var düşüncesindedir. kılsa kıl bıyıksa bıyık.

sevişirken tırnaklarıyla sırtı çizen kız

https://galeri.uludagsozl...B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC/

slm.

bulvar yakışıklıları

1 numara iett şöförü.

sevgilinin kanayan dudağını emmek

sevgilinin sivilcesini sıkıp emmekten daha az iğrenç durum.

etek traşına alternatif isimler

çavuş traşı.

dudak dolgusu

memelerde dolgumu?

starbucks'a ilk kez gideceklere tavsiyeler

ben hiç gitmedim fakirler gitmesin falan yazmışsınız çok mu pahalı ki. yanımda nescafe 3 ü biraradamı götürüp sadece bardağa kanar su istesem bana kaça patlar.

erkeklerde evde kalma korkusu var mı

sadece cumartesi akşamları oluyor bende.

en büyük hayali evlenmek olan kız

Hayırlı olanı tercih etmiş kızdır. inşallah hayalleri gerçek olur böylelerinin.

çocuğa saçma isim koyan ebeveynin amacı

Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas.

en güzel içecek

sarı kola. 'babannelere selam olsun'

hem zeki hem yakışıklı hem sadık hem fedakar erkek

kızlar oturup bir kendinizi tartın öncelikle. Erkekler yalancı , erkeklerin aklı sexten başka birşeye çalışmıyor gibi sağda solda söylenirsiniz . Siz nasıl biriyseniz öyle kişiler çevrenizde olduğundan öyle kişilerde sizi bulur kusura bakmayın. Herşeyin en iyisini siz bildiğinizi düşünürsünüz. Ön yargılısınız. Size iyi davranılınca taviz verdiğimizi zannedersiniz, halbuki insan yerine konulmussunuzdur ama o insanı kullanmak istersiniz.Tipi düzgün olsun ama tezgahtar,pazarcı, mağaza çalışanı gibi bir mesleği bile varsa dönüpte suradına bile bakmazsınız. üniverstede vermediğiniz kişi kaldıysa onlarada verin sonra kapak atcak bir salak bulursunuz nasıl olsa.

sevişirken nefes alamayan türk kızı

ölmüşte nefes almıyorsa üstüne kaynar su dökülür vücut sıcaklığı stabil hale gelince sekse devam edilir.
© copyright 2005 - 2026