S
symphonies7 yıl önce
sözlükteki hatunlar
Üzerlerine binlerce başlık açılan hatunlar şahsen ben varlıklarına inanmamaktayım ayrıca bu kadar sözlükteki hatun başlığı içerisinde `sözlükteki hatunlar` başlığının bu tarihte açılması da sözlük olayını tam kapamadığımızı gösterir.
S
symphonies8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
S
symphonies8 yıl önce
intihar dusuncesi ve en zor zamanlarda yalnizlik
(img:#1655363)
S
symphonies8 yıl önce
dik meme vs sarkık meme
dik olması hoş gözükse de sarkık memenin de kendince doğal bir görünümü olduğunu kabul etmek gerekir. kimi zaman şarap kadehi gibi avuca gelen meme, bazen de füze gibi dik memeler arzu edilebiliyor. açıkcası tercih yapmak zor. hepsi ayrı güzeldir. he… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
şafak sezer i izlerken kahkahalara boğulmak
mizahtan anlayan akıllı insan eylemi. evet.
S
symphonies8 yıl önce
sözlük kızlarının aradığı erkek
yoktur bulamazlar öyle bir erkek modeli yok yakışıklı uzun zeki çevik kaslı model yok çünkü herkeste bu özelliklerden biraz var ama hepsinden tam yok.
S
symphonies8 yıl önce
uludağ sözlük kültür sanat köşesi
Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler. Sayende aydınlandım aynı zamanda oldukça keyifli vakit geçirdim. Kısacası okurken zevk aldım. Gerek Steinbeck'in canlı betimlemeleri, gerek Dostoyevski'nin depresif havası kaleminizde mevcut. ilerki yazıları… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
symphonies8 yıl önce
sözlükteki erkek yazarların hepsi abazadır
sözlükte bu kadar çok abaza başlığı ve entrysi varken, bilhassa bayan yazarlara bu kadar musallat olan varken varılabilecek önemli bir genellemedir. sözlükteki erkek yazarların hepsi abazadır. hepsinin amacı karı kız peşinde olmaktır. sözlük işin ba… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
kız kuzenle evde yalnız kalmak
Kuzeniniz ile olan ilişkinizi alevlendirecek olan eylemdir. Aile ilişkisi tabi canım.
S
symphonies8 yıl önce
abdülhamid 33 yılda bir karış toprak vermemiştir
rabiacı kanaat önderi uğur ışılak'ın devletin resmi kanalında göz göre göre, üzerine basa basa, utanmadan, sıkılmadan söylediği yalan. yalanın daniskası hatta. belge: (42. saniyeden itibaren) (vid:#137301) ek: (bkz:sultan abdülhamid zamanında kayb… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
abdülhamid 33 yılda bir karış toprak vermemiştir
rabiacı kanaat önderi uğur ışılak'ın devletin resmi kanalında göz göre göre, üzerine basa basa, utanmadan, sıkılmadan söylediği yalan. yalanın daniskası hatta. belge: (42. saniyeden itibaren) (vid:#137301) ek: (bkz:sultan abdülhamid zamanında kayb… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
esra ceyhan ın gençliğinde taş gibi olması
her ne kadar sevildiği söylenemeyecek bir kadın olsa da, esra ceyhan ın gençliğinde son derece güzel bir kadın olduğunun değişmeyeceği, mutlak kalacağı gerçeğidir. (img:#386532)
S
symphonies8 yıl önce
seri eksi oy veren ibne
yakalandıgında benzin döküp yakılası ibineler.
S
symphonies8 yıl önce
burnuna halka takarak kendini ifade eden bayan
Burnu güzelse hele salaktır. Ulan sen boğa mısın güzelim burnun içine etmişsin. Sümüklüdür de o halka.
S
symphonies8 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
S
symphonies8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
S
symphonies8 yıl önce
intihar etmemem bi neden söyle
(bkz: baslik) Not:acti ve kacti.
S
symphonies8 yıl önce
intihar etmemem bi neden söyle
(bkz: baslik) Not:acti ve kacti.
S
symphonies8 yıl önce
günün anlam ve önemini anlatan cümle
hava çok soğuk ve soğuktan üşüyen bir sürü insan var.
S
symphonies8 yıl önce
kürt olup haklı olmak
mümkün olmayan durum. adam kürt bir kere. (img:#1614767)
S
symphonies8 yıl önce
risale i nur
`said nursi`'nin kulliyatina verilen isim. anlasilmasi guc neredeyse imkansizdir. turkce'yle karisik, arapca ve farsca agirlikli yazmistir turkce'sinin yetersiz olmasi nedeniyle. itikad konularindan ziyade ustunde onemle durdugu iman konusu agirlikta… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
ateistlerin psikolojisi
lan sen kendin bile demişsin her din en doğru benim benim dediğim haktır diye zorla öğretilerini dayatıyor millete fakat ateizmin bir öğretisi mutlak doğrusu kutsal kitabı vs yok dünyayı ve evreni sadece bilimin bize öğrettiği kadar bilebiliriz geri… devamını gör
S
symphonies8 yıl önce
sözlük erkeklerinin penisleri
Hiç merak edilmeyen organlar. Resim atmayın amk. Sadece yazmak için yazdım. 1 yıl sonra zoge: olum resim atmayın diyoz.
© copyright 2005 - 2026