bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- adnan oktar5
- çocukların şımarık olması6
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- dünya kuzenler günü3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- nervio25
- ideal erkek boyunun 1 84 olması7
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- kabak yemeği vs hamburger13
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- norveç futbolu5
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- fatma soydaş7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- 186 boyundaki erkek19
- olm herkes nerede lan2
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- ahmet sezer bey11
- insan olmaya ceyrek kala8
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- truevesti2
- velvet48
- gemici çakmağı3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- solculuğun bir virüs olması2
- bana kezban dediler5
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- nervionun merak ettiği yazar19
- 32 yaşına girmek12
entry'ler (63)
o sözleşmelerden birisiyle bir gün istemeyeceği bir durumla karşılaşmak istemeyen septik insandır.
defne joy foster in ölümünün ardından çok fazla medya malzemesi çıkışına güzel bir eleştiridir bu yazı.
insanlar burdan prim yapacaklardır, kim kızarsa kızsın, kim ahlaksızca bulursa bulsun. fakat şunu da unutmamak lazımdır.
tüm bu yaygara hem o kocanın, hem o ananın acısını katlayacak. defne hayatının sonuna gelmiş ve ölmüş. onun için herkes zaten üzülüyor. ama bu yazı çok yerinde bir yazı, çünkü ardında bıraktıklarını paramparça edenlere kızıyor bu adam. defnenin ardında bıraktıkları henüz acıyı yaşayacak zaman bulamıyor bu yüzden.
insanlar burdan prim yapacaklardır, kim kızarsa kızsın, kim ahlaksızca bulursa bulsun. fakat şunu da unutmamak lazımdır.
tüm bu yaygara hem o kocanın, hem o ananın acısını katlayacak. defne hayatının sonuna gelmiş ve ölmüş. onun için herkes zaten üzülüyor. ama bu yazı çok yerinde bir yazı, çünkü ardında bıraktıklarını paramparça edenlere kızıyor bu adam. defnenin ardında bıraktıkları henüz acıyı yaşayacak zaman bulamıyor bu yüzden.
avrupalılardan görüp uygulamak. beceremiyoruz biz gelişmiş ülkelerden işleyişleri hayatımıza oturtmayı. çinliler gibi olamıyoruz. bakıp aynısını yapamıyoruz.
tahminlerime göre hayatına aldığı dostları , sevgilileri kimler varsa hep kaprisleriyle kendinden soğutan şarkıcıdır.
aynı tip insanlardan çevre edinip eskilerine de durmadan mesaj verme kaygısı vardır.
aynı tip insanlardan çevre edinip eskilerine de durmadan mesaj verme kaygısı vardır.
gerçektir sevgili yazarlar. böyleleri vardır.
rekor nihat doğan ın elindedir.
28 kız 13 laz 5 kaz 25 kutu yap boz ile istatistikleri alt üst etmiştir.
rekor nihat doğan ın elindedir.
28 kız 13 laz 5 kaz 25 kutu yap boz ile istatistikleri alt üst etmiştir.
sürekli aynı espirileri tekrarlayan ukala bir radyocudur.
espirileri de hep çalıntıdır.
espirileri de hep çalıntıdır.
bir de bunların gömlek kıravat çıkarmayalım diye üzerine eşofman giyen modelleri vardır ki unutanlardan beterdir. terli gömlekleriyle girerler sınıfa.
erkekler neyse de kızların da bunu yapıyor olması iğğreeanç!
erkekler neyse de kızların da bunu yapıyor olması iğğreeanç!
kafası güzel kitleyi sandığa götürecek akıllı bir yöntemdir.
(#10591278)
sürekli takip etmekle yanlış yapmadığımı bana bir kez daha ispatladı bugün. kendini, yaşadıklarını ve hissettiklerini ifade ediş tarzı o kadar müthiş ki neredeyse her yazdığında mesaj atmadan duramıyorum. kendini korumak için set çekmiş birini bu kadar kolay geçmesine, yaralarında tuz olmasına hiç şaşırmıyorum artık.
sürekli takip etmekle yanlış yapmadığımı bana bir kez daha ispatladı bugün. kendini, yaşadıklarını ve hissettiklerini ifade ediş tarzı o kadar müthiş ki neredeyse her yazdığında mesaj atmadan duramıyorum. kendini korumak için set çekmiş birini bu kadar kolay geçmesine, yaralarında tuz olmasına hiç şaşırmıyorum artık.
romatizma hastaları için uygun değildir.
romatizmaya iyi gelen çalışanımız yoktur.
bele kadar girmeye çalışmayınız.
(bkz: termal etki)
romatizmaya iyi gelen çalışanımız yoktur.
bele kadar girmeye çalışmayınız.
(bkz: termal etki)
insandır en temelde. hayat denemeleri için bir bireydir insan çünkü.
insan üstü bir duygu patlaması yaşanmamış maçlardan. futbolun eğlence olduğu zamanlardan.
her sözünüzde insanlardan farklı bir bakış açısına sahip olmanız. bazen sürü psikolojisi insana birlik duygusunu tattırabiliyor.
dizüstü bilgisayarınların performans konusunda uzun yıllar hala masaüstü bilgisayarlara denk olamayacağından performans isteyen her insanın bu gruba dahil olduğunu söylemek yersiz değildir.
einstein herhangi birşeye hiç bağlanmamış sadece öğrenmenin hazzını yaşamıştır. o yüzden hayatının içinde her bölümde bir ideolojiye yakıştırılmıştır. ama kendisi dünyanın en büyük fikirsizidir.