bugün
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi9
- nicki kısa olanın penisi küçük olur14
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan olmaya ceyrek kala14
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi11
- velvet'in başı açık mı sorunsalı6
- göbekli erkekler6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- mason greenwood11
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik13
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- haluk levent'e para emanet etmek23
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir4
- atletle gezen erkek2
- kadınları çekici yapan detaylar7
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- kahve kokusu7
- nervio3
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı9
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- iki erkeğin birbirini övmesi2
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi2
- benim yerime de sev2
- gocu15
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- fusya semsiyeli yabanci29
- velvet15
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- beethoven op 61 re maj birinci bölüm2
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- raikagetokatlayan11
- dolar'ın 47 tl olması10
- şeriatçının deve sidiğini birayla değiştirmek3
- imam hatipli kızların verici olması3
- uysaljakoben11
- tebliğ tarikatı3
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
- manifest grubu9
- haluk levent6
- klavye siyasetçileri5
- velvet birlikte kahve içmeye ne dersin3
- gizli artı oy veren melek4
- haluk levent in gözaltına alınması4
entry'ler (12)
gelecekte yapabileceğim ama daha dün katıldığım için üzerinde düşünmediğim cümledir.
Bir Sevimli Yazar ♥
Bir Sevimli Yazar ♥
Çok güzel ve biraz çocuksu olsada bütün canavarların olduğu çok güzel bir kitaptır. 2. kitabın ingilizcesi olsa bile Türkçesi henüz çıkmamıştır. Merakla bekliyorum.
bir sevimli yazar ♥
bir sevimli yazar ♥
Emma ve Regina'nın olduğu diğer karakterlerin saçma olduğu acayip bir dizidir. Ayrıca bir ileri bir geri yaparak insanın beynini tersine çeviren dizi olduğu da bir gerçektir.
ya benim tipim değil bir kere. Hem dünyada en yakışıklı 5 erkek arasında olsa bile bence Jared Padalecki daha yakışıklı.
bir sessiz soluksuz yazar
bir sessiz soluksuz yazar
kızsan on kilogram makyaj yaptır. Erkeksen git biraz kas yap yani. onu da biz mi söyeyeceğiz.
Sözlük sanki ben iki kişiyim. Delirmedim ama sanki iyi yanım ve kötü yanım sürekli kavga ediyor ve haklı çıkan hep kötülük oluyor.
Sanırım supernatural izlememekten oldu. Ah sözlük ah . Nicki de bir şey yapmıyor.
Bir Saçmalayan Yazar
Sanırım supernatural izlememekten oldu. Ah sözlük ah . Nicki de bir şey yapmıyor.
Bir Saçmalayan Yazar
Emma ve Regina'nın olduğu diğer karakterlerin saçma olduğu acayip bir dizidir.
kısaca ben.
Jared Padalecki yeter bana. Bence o daha yakışıklı. Ama göreceli konudur bir şey diyemeyeceğim.
Jared Padalecki yeter bana. Bence o daha yakışıklı. Ama göreceli konudur bir şey diyemeyeceğim.
bize icad etçek bir şey kalmayacak ona yanacağım. Çin malı çocuklara bakın der güleriz artık ne yapalım?
Ayy canım çekti şimdi keşke bakmasaydım denilen adından tükürük akıtarak bahsedilen dünyalar tatlısı nimettir. Ayran ve nar ekşisiyle süper olur.
aşktır. ilk seyretmeye başladığım yabancı dizidir. Kısaca supernatural candır gerisi heyecandır.
candır... Bir nicki fanı olarak (yazar olan deyil tanımıyorum bile) onun hayatını araştırdığımda gördüklerim beni çok üzdü. Babası tam bir alkolik olan nicki annesi ile büyük sıkıntılar çekmiş. Bence bu kadına her türlü kıyafet yakışıyor. Ama seksi olmaya çalıştığı zaman batırdığı da bir gerçek. bütün şarkılarına hayran olduğum bir numaralı şarkıcı. bu arada Iggy azalea nın bu kadından daha genç olduğuna inanamadığım da bir gerçek.
Anti fanlara karşı saygım çok yüksek. Sonuçta bende fifth harmony den nefret eden biriyim. Nicki yi ilk gördüğümde iğrenmiştim. Ama sesi beni benden aldı. hala da en güzel rapçi ,popçu kişinin o olduğunu düşünüyorum.
sevgilerle ...
ARANIZA YENi KATILMIŞ YAZAR♥
Anti fanlara karşı saygım çok yüksek. Sonuçta bende fifth harmony den nefret eden biriyim. Nicki yi ilk gördüğümde iğrenmiştim. Ama sesi beni benden aldı. hala da en güzel rapçi ,popçu kişinin o olduğunu düşünüyorum.
sevgilerle ...
ARANIZA YENi KATILMIŞ YAZAR♥