bugün
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması14
- uysaljakoben21
- ateistlerin nursuz olması19
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz6
- tanrı yok5
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sürekli yeme isteği7
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- sözlüğün yılanı8
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- seçimde kime oy vereceğiz3
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün fingirdekleri7
- uzun parliament3
- usualsuspects'in müslüman olması2
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri3
- sözlüğün tdk başkanı4
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz2
- true nickli namussuz yazar15
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- bir sarma yapmışım9
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- frankyfourfingers7
- sözlüğün meyveli sodası4
- istifra etmek2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- sözlüğe seksi bir kadın bırak2
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- türkan saylan7
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- diamond bosphorus12
- fal bakabilen sözlük yazarlari2
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- sözlüğün rtük başkanı2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- alınmış en ağır cevap4
entry'ler (12)
gelecekte yapabileceğim ama daha dün katıldığım için üzerinde düşünmediğim cümledir.
Bir Sevimli Yazar ♥
Bir Sevimli Yazar ♥
Çok güzel ve biraz çocuksu olsada bütün canavarların olduğu çok güzel bir kitaptır. 2. kitabın ingilizcesi olsa bile Türkçesi henüz çıkmamıştır. Merakla bekliyorum.
bir sevimli yazar ♥
bir sevimli yazar ♥
Emma ve Regina'nın olduğu diğer karakterlerin saçma olduğu acayip bir dizidir. Ayrıca bir ileri bir geri yaparak insanın beynini tersine çeviren dizi olduğu da bir gerçektir.
ya benim tipim değil bir kere. Hem dünyada en yakışıklı 5 erkek arasında olsa bile bence Jared Padalecki daha yakışıklı.
bir sessiz soluksuz yazar
bir sessiz soluksuz yazar
kızsan on kilogram makyaj yaptır. Erkeksen git biraz kas yap yani. onu da biz mi söyeyeceğiz.
Sözlük sanki ben iki kişiyim. Delirmedim ama sanki iyi yanım ve kötü yanım sürekli kavga ediyor ve haklı çıkan hep kötülük oluyor.
Sanırım supernatural izlememekten oldu. Ah sözlük ah . Nicki de bir şey yapmıyor.
Bir Saçmalayan Yazar
Sanırım supernatural izlememekten oldu. Ah sözlük ah . Nicki de bir şey yapmıyor.
Bir Saçmalayan Yazar
Emma ve Regina'nın olduğu diğer karakterlerin saçma olduğu acayip bir dizidir.
kısaca ben.
Jared Padalecki yeter bana. Bence o daha yakışıklı. Ama göreceli konudur bir şey diyemeyeceğim.
Jared Padalecki yeter bana. Bence o daha yakışıklı. Ama göreceli konudur bir şey diyemeyeceğim.
bize icad etçek bir şey kalmayacak ona yanacağım. Çin malı çocuklara bakın der güleriz artık ne yapalım?
Ayy canım çekti şimdi keşke bakmasaydım denilen adından tükürük akıtarak bahsedilen dünyalar tatlısı nimettir. Ayran ve nar ekşisiyle süper olur.
aşktır. ilk seyretmeye başladığım yabancı dizidir. Kısaca supernatural candır gerisi heyecandır.
candır... Bir nicki fanı olarak (yazar olan deyil tanımıyorum bile) onun hayatını araştırdığımda gördüklerim beni çok üzdü. Babası tam bir alkolik olan nicki annesi ile büyük sıkıntılar çekmiş. Bence bu kadına her türlü kıyafet yakışıyor. Ama seksi olmaya çalıştığı zaman batırdığı da bir gerçek. bütün şarkılarına hayran olduğum bir numaralı şarkıcı. bu arada Iggy azalea nın bu kadından daha genç olduğuna inanamadığım da bir gerçek.
Anti fanlara karşı saygım çok yüksek. Sonuçta bende fifth harmony den nefret eden biriyim. Nicki yi ilk gördüğümde iğrenmiştim. Ama sesi beni benden aldı. hala da en güzel rapçi ,popçu kişinin o olduğunu düşünüyorum.
sevgilerle ...
ARANIZA YENi KATILMIŞ YAZAR♥
Anti fanlara karşı saygım çok yüksek. Sonuçta bende fifth harmony den nefret eden biriyim. Nicki yi ilk gördüğümde iğrenmiştim. Ama sesi beni benden aldı. hala da en güzel rapçi ,popçu kişinin o olduğunu düşünüyorum.
sevgilerle ...
ARANIZA YENi KATILMIŞ YAZAR♥